Nu är jag bara..

.. trött och illamående. Skulle behöva sova i 14 timmar känns det som, ändå har jag tagit det ganska lugnt idag.

Kom precis hem från linedancen, det är fortfarande jättekul men idag hade jag inte mycket energi i mina steg. Gick en lång promenad med mamma innan idag, det var skönt att få komma ut i friska luften. Funderar på att åka och simma imorgon så jag kommer igång med min träning!

Hoppas på en bättre dag imorgon!

Hur..

..ska jag kunna fixa ett jobb? Jag behöver ett NU och jag har ringt runt till hur många ställen som helst och frågat om de behöver extra personal. Jag kommer att bli tokig av att bara gå hemma, det funkar inte alls för mig!

De ringde från kommunen idag, de ville ha mig som vikarie men jag måste få mitt registerutdrag först, vilket kan ta upp till 2 veckor. SURT! Sen har jag förhoppningsvis lite jobb som vikarie inom äldreomsorg, barnomsorg och som lärare. Kom registerutdrag!

Ska fortsätta min jakt efter ett jobb..

Jag fryser snart..

..arslet av mig. Sitter hemma i Forsheda och fryser framför datorn. Kom för en timme sedan, fick köra långsamt från Skövde för det var mängder av trafik och efter Jönköping så började det att ösregna så man såg knappt en meter framför bilen.

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt; Hämtat ut mitt nya pass (looks amazing!), boka tid för kastrering av Harry (kaninen), prata med en målare (ska måla om balkongen i Skövde) och köra till Forsheda. Sen har jag ju pratat massa i telefon, sökt jobb och lagat mat också.

Fy fan va jag är bra..

Hade en fantastisk kväll..

.. igår på Bogrens och Husaren. Först var vi ute och åt enchiladas på Mangos och sedan drog vi vidare ut. Jag hade min nya fantastiskt fina klänning på mig och jag kände mig som en prinsessa helt enkelt.

Idag har jag och J haft en lugn dag. Ätit en massa och legat i soffan en hel del. Jag har gjort en flygande jakob som var superb och till kvällsmat beställde vi laxplanka från Wallermans. Helt underbart gott! Känns som om jag har ett bowlingklot i magen.

Nu ska jag kolla på Miami Inc. som följs av en film innan jag hoppar i säng för idag..

Jag har pratat med..

Izor från gladiatorerna idag. Åhh, denna dö-läckra man! Vi ska försöka få bord på hans restaurang/krog Husaren i kväll så han ska ringa tillbaka om en stund. Izor har med andra ord mitt nummer, kan det bli bättre?!

Idag har jag och J gått på stan. Jag har köpt en übersöt klänning och en höstjacka, är med andra ord helnöjd. Ikväll ska vi ut och då får jag ha på mig min nya klänning och höööga klackar! Lite vin i kroppen kommer att göra susen, sen är jag igång för resten av kvällen..

Wiiee...

Nu är tentan över..

.. och jag tror faktiskt att det gick rätt bra, helt klart över förväntan iallafall..

Nu sitter jag hemma i Skövde, gosar med kaninen Harry och har det väldigt bra. Ska snart åka iväg och handla lite, är sugen på att laga en riktigt stor fet middag med både förrätt och efterrätt. Naturligtvis ska man ha lite chips och dipp efter allt det goda och en bra film till det. Åhh, det låter underbart!

Nu är skollivet slut för ett bra tag framöver. Jag kommer nog att sakna klassen lite men jag ser fram emot att få jobba och göra någonting annat ett tag. Sen kan jag nog ångra mig några gånger på vägen, men det är ju inget ovanligt direkt!

Shit pommes..

..va nervös jag är. Undrar hur denna tentan kommer att gå, jag som inte brukar vara nervös. Oftast använder jag mig av orden; Om jag inte klarar det nu så blir jag dubbelt så bra till omtentan. Men jag vill inte göra någon omtenta! Jag vill ha allting klart; NU!

Mamma köpte en påse nötter med choklad igår (my favorite) så att jag har något att mumsa på under tentan. Ska köpa en dricka och äta lunch innan, sen är jag på topp!

Måste packa lite innan jag åker. J tror fortfarande inte att jag kommer till Skövde idag.. he he..

En lång kväll..

..ute i Räsers verkstad med pappa. Har kört ut 3 corvetter till Räser idag för besiktning, det tog lite över 4 timmar (inkl mat, resa och fototillägg..he he..). Nu ska jag lägga mig, kommer somna på 2 korta minuter. Katten ligger redan i sängen och värmer upp täcktet vid fötterna.

Imorgon är det tenta och efter den åker jag hem till Skövde. Ska överraska J för han vet inte att jag kommer.. Det ska bli roligt, jag längtar faktiskt till Skövde men jag trivs bra i Värnamo också. Är förvirrad, vet inte vad jag vill eller vart jag vill bo just nu. Ska tänka mer på det en annan dag.

Sov gott, vi ses i drömmarna..


Jag vill ha..

..ett jobb och en lägenhet (eller hus eller husvagn eller stuga). Kollade runt på blocket tidigare idag och hittade en dam som hyr ut ett hus för en billig penning. Det ska hyras ut över vintern och det är ett mycket gammalt hus där möbler från förra århundradet finns kvar. Kanske skulle passa mig, ska prata med mamma om det i eftermiddag eftersom hon har bättre koll på hus än mig.

Undrar hur tentan ska gå imorgon, jag är faktiskt nervös redan nu. Får hoppas på det bästa helt enkelt! Det blir sista kursen jag läser ihop med denna klassen och det känns faktiskt bra. Det är svårt att hitta bra kompisar att umgås med utanför skolan när man inte bor på orten, utan 10 mil därifrån.

Hoppas att någon kommer hem snart för jag känner mig sjukt social!

Katten har vaknat..

Det första katten gör när hon vaknar är att försöka väcka mig: Bita mig i näsan, bita mig i tårna och trampa på min mage. Lyckas inte detta övergår hon till Plan B det vill säga att krafsa på dörren och pipa i falsett tills jag går upp.

Såg på Oskyldigt dömd igår. Hyfsat bra men så himla förutsägbar. Det var tur att Persbrandt är så fin att titta på annars hade jag inte kollat på ett enda avsnitt till.

Nu ska jag återuppta mig pluggande från igår. Skall krångla in mig i juridikens stora mysterier och bläddra så att lagboken glöder..

När jag blir stor..

...ska jag glida runt i en Corvette och dricka champagne på helgerna.

Nix pix. Jag kör redan runt i en corvette, det är förmånen man åtnjuter när man har en far som handlar med just denna sortens bilar, och champagne tycker jag inte om. Däremot tycker jag väldigt mycket om cola, men bara Coca Cola.

Undrar varför jag skrev detta? I brist på annat vettigt kanske? Har precis kommit hem från en promenad med min syster. Vi har hälsat på hennes två sköthästar, Micra och Mallard. Mallard ska avlivas om några veckor så vi skämmer bort honom med morötter och äpplen nu. Väldigt fina hästar som jag har stor respekt för..

Ikväll börjar en ny serie med hunken och husguden; Mikael Persbrandt. Lite för gammal för mig, jag vet! Men å så snygg.. Det är han, Magnus Betnér och Vin Diesel som är favoriterna sedan några år tillbaka. Mmm..

Först och främst

Äntligen har jag en blogg igen. Men vem fan har tagit mitt namn? Alla vet ju att det är jag som är Madde. Det är väl någon imbecill fårskalle som anser sig ha rätten att ta mitt namn.

Skulle verkligen behöva läsa lite juridik idag. Skriver tenta på fredag och jag är inte riktigt med på noterna. Men detta är sista tentan, sedan påbörjar jag mitt studieuppehåll. Måste få tag på ett jobb eller vik någonstans och det på momangen! Skönt att inte behöva läsa mer och roligt att förhoppningsvis få jobba igen, jag längtar redan!

Får skicka iväg ett antal jobbansökningar innan jag återupptar pluggandet igen...

RSS 2.0