Dunderkur..

Efter 12 timmars sömn, två alvedon och massa vatten, känner jag mig någorlunda vettig igen. Har iallafall kommit upp ur sängen.. Framsteg!

Om några timmar är det dags för begravning, inte roligt alls. Men jag tror att det kommer bli en fin stund och det känns bra att få vara med och minnas Marita.

Imorgon åker jag tillbaka till Forsheda. Tveksamt om jag uppdaterar mer idag.. Såå, vi hörs imorgon!

Sjuk i Skövde innebär risifrutti o

0-362bee813cfbeffae9ac56fb03fc7bf3.png

Sjuk i Skövde innebär risifrutti och storbildstv.. Inte helt fel ändå..


Inte sjuk nu..!

Usch, vaknade upp med en sprängande huvudvärk, ont i halsen och slö som bara den. Svininfluensa?! Nää, verkligen inte. Snarare fågelinfluensa så mycket som jag kacklar.. Ha ha.. Ytterligare ett prov på Maddes dåliga humor.

Ska snart börja packa lite. Åker till Skövde om några timmar. Måste ringa Jonas och säga ungefär när jag kommer också, annars flyger han säkeligen iväg på annat håll. Han är en upptagen man den där Jonas :)

Igår var jag hos Micke. Han va såå snäll och laddade ner Twilight åt mig. Edward Cullen är ju fantastiskt snygg! Läckerbit... Hämtade (och körde ut..) Knoddas och Albin på Chaparall också, de firar sin sista semestervecka nu. Micke fick köra på Svensson och hans vänner istället. Så vi körde fulla bilar båda två..

Här har vi mannen, myten, legenden. Edward Cullen i Twilight..


Mmmm..

Trolleri..!

Här kan vi snacka om trolleri på hög nivå.

Igår var jag ute i skogen och plockade blåbär och se vad dom förvandlade sig till under natten: Blåbärsmuffins. 

Ofattbart!


Tack mamma :)

What are you doing?

I´m doing Ullared.. ha ha..


Handla, handla, handla.. Stackars Micke som bara ville gå på Net on Net.. Ha ha..


Blåbär is the shit!

Jajemän, då var man på G igen. Försöker vända tillbaka dygnet, vilket är rätt svårt. Somnade inte förrän runt halv 5 i natt och då blir man inte motiverad till att stiga upp till runt 9 vill jag lova. Därför gjorde jag inte det utan låg kvar till 11, göött som köörv (som man säger i Skövde).

Igår hade jag en superkväll. Först var jag och mamma ute och plockade blåbär och sen drog jag till Hampus och såg på när han, Johan och Magnus reparerade rundbalspressen som hade gått sönder (igen..). Sen fick jag åka lite traktor och naturligtvis gosa lite med alla kalvar :) Därefter drog vi in till stan och käkade pizza med Micke, Knoddas och Kårhammer. 

Här har vi min spann med blåbär, den tar lååång tid att fylla!


Ser ni Mamma i skogen?! :)


Nu ska jag rensa lite i några skåp. Kanske ska testa bärplockaren som mamma fick igår av syrran (naturligtvis när vi hade kommit hem och plockat alla bär FÖR HAND! Suck! ha ha..

Allt som du gör..

.. kan jag göra bättre! Sug på den du! :)

Har vaknat, stigit upp, ätit middag och nu jäklar är jag på G! 

När jag kom hem i morse efter nattens jobb kände jag mig ovanligt pigg (kan ju beror på att jag sov typ 10 timmar dagen innan..) så jag kom på en brilliant idé; Nu ska här tränas. 
Sagt och gjort.. Jag drog på mig shortsen och en goe tröja. Laddade Mp3:n med lite pumpande musik och snörade på mig skorna. Sen jäklar, vad jag sprang! Oj oj oj.. Inte konstigt att man sittar här och är lite halvöm i benen och speciellt låren.. Ha ha. Men som min kapten i lumpen en gång så klokt sade: Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen! 

Nu får jag nog styra upp något roligt. Jag är på G, är ni..?

Dagen i bilder

Det blir dock inte så många bilder eftersom jag efter gårnattens jobb däckade totalt i sängen och inte klev upp förrän efter 16. Illa Madde!

Iallafall.. När jag väl hade klivit upp så messade jag lilla Hampus: Vill du ha sällskap, jag behöver träffa människor i min egen ålder! Man blir ju som en pensionär själv när man har jobbat 6 nätter i sträck på hemmet utan att ha träffa andra än sin familj på dagarna.

Sagt och gjort. Jag hoppade in i coopern och åkte ut till Hånger. Hampus maskin krånglade (en hel del dessutom) så jag fick låna suzukin med alla verktyg och åka ut till honom..

Här är vi på väg från åkern.. Först Magnus med alla balar, sen Hampus med pressen och sist jag i suzukin..



När jag kom hem var det bara att slänga i sig tacosen som mamma hade lagat och åka direkt till jobbet. Nu sitter jag här, lugnt och skönt som vanligt :)

Jag är snart tillbaka..

Ha ha.. Bara inne en snabbis.. Uppdaterar lite senare när mörkret har lagt sig och gatubelysningen kastar mörka skuggor på väggarna.

Märks det är jag kolla på skräckfilm i natt?! 

Lista..

Okej. Eftersom jag idag (igen..) inte har så mycket att göra på jobbet så ska jag göra en liten lista på saker jag måste/vill göra innan jag dör.

Jag ska..

..gå klart en utbildning och skaffa mig ett jobb som jag trivs på.
..åka till indien, kina och australien.
..ta mc-körkort.
..fixa ett dykarcertifikat samt dyka på ett vrak.
..lära mig att, hjälpligt, skruva med bilar.
..bli riktigt vältränad.
..bli bättre på att laga mat.
..bli en mer hjälpsam människa.
..försöka gå minst en promenad om dagen.
..lära mig att säga nej utan att få dåligt samvete.
..åka till USA och gå på disneyland.
..göra en roadtripp utomlands.
......

Ska fortsätta på min lista en annan dag..

Hjärnskada?!

Ska gå på min femte, och nästa sista natt, om 2 timmar ungefär.. Fick ett inlägg från brorsan att hjärnan tar skada först efter 4 nätters vakenhet, känns ju bra att veta. Tack! Ha ha..

Har varit ute på tur med mamma och pappa. Åkte mustang ut till Bolmsö, Hånger, Värnamo, Forsheda.. Blev en bra runda till slut. Väldigt trevligt förutom att jag redan i Bolmsö va kissnödig som en tok! Kan säga att toaletten var mycket inbjudande när vi rullade in på uppfarten till huset..

Är lite smått orolig för min katt. Hon är nästan lite förlamad i bakbenen och svansen. Äter dåligt, har gått ner i vikt och är extremt tillgiven. Vi har spanat lite på nätet och misstänker vingelsjukan.. Ska ringa veterinären på måndag. Fick inte tag på dem i fredags så jag hoppas på bättre tur nu.. Har matat henne med lite torrfoder och nu ligger hon och sover nerbäddad i sängen.. Dessutom sov hon hos mig hela morgonen, så varmt och mysigt..!

Åhh.. Sjukt tråkigt!

Jag får snart spel. Jag har gjort allt som tänkas kan och nu kommer jag inte på något mer. Kan inte någon bara ringa eller skicka ett sms?! Sällskapssjuk är ordet..

Här har vi en bild från Kiviks marknad. Ska lägga upp fler bilder en annan dag.. Brände mig som faen i solen, röd som en kräfta på kvällen. Men sol, det kan man aldrig få för mycket av!


Passa er, nu övningskör jag!

Vilken härlig dag det blev. Skulle bara ut och åka med farsan i Mustangen en liten sväng men det slutade med att jag fick övningsköra på motorcykeln i 2.5 timme :) Störtskönt! Åkte låångt.. Först till Lagan, sen Rydaholm, Bor, Burger King i Värnamo (mjukglass) och sen tillbaka till Forsheda. Sen var det bara duscha, äta och iväg till jobbet. 

Nu sitter jag här. Ovanligt lugnt, likadant som igår. Känns konstigt.. Har strukit all tvätt, haft lite sällskap och snart ska jag gå och göra mackor..Sen blir det chill framför tv:n eller datorn om ingen vill ha hjälp förstås. Går lite rundor och spanar lite då och då också..

Här har ni förresten två bilder på mig och mammas pärla!





Ett tekniskt under!

Ibland börjar jag undra om hårfärgen börjar smitta av sig på mina hjärnceller.. Funderade på att ta med mig datorn ner till soffan en stund, men sen kom jag på att jag glömde strömsladden på jobbet och att det inte fanns någon internetkabel där nere. Men hallå?! Stopp! När man har en bärbar dator så finns det ju ett inbyggt batteri och dessutom har jag bara trådlöst internet här hemma..  Vad ska man säga?! Typiskt mig..

Nu ska jag ut och åka med farsan en sväng.. Mustang baby :)

45 minuter..

Nu får jag snart gå hem och lägga mig. Kl 07.15 stämplar jag ut för idag och då är det raka vägen till sängen som gäller.. Min 3:e natt är alltså alldeles strax avklarad, bara 3 to go.. YES BOX!

Tack till alla skööna människor som gör att min natt går så mycket fortare. Har pratat i telefon, sms:at och chattat på msn, ni är guld värda babes!

På jobbet.. igen..

Ni måste vara trötta på mina tråkiga jobbuppdateringar. Har ju inte så mycket att berätta när jag jobbar så pass mycket som jag gör. Det enda man gör är att jobba och sova i princip. Är inne på min tredje natt nu så jag har 3 kvar innan jag är ledig och kan hitta på något annat. Eller iallafall komma tillbaka till ett normalt innehållsrikt liv igen :)

Ska sätta på Walk the Line och spana lite på hunken Joaquin Phoenix som spelar Johnny Cash.. Något bättre finns ju inte att göra just nu..

It´s time..

Nu är det dags att gå till jobbet igen. Hoppas att de inte har haft tvättmaraton som de hade igår, fick stå och stryka halva natten. Fast i och för sig så är det skönt att ha NÅGONTING att göra.

Har sovit massor idag, men ändå är jag trött. Antar att jag kommer vara nästintill död när jag går av på måndag morgon.. Men det får vara värt det..!

Skulle vilja hitta på något roligt snart. Gå på bio, spela minigolf, kolla på film, gå på restaurang, laga mat, åka och bada, gå på liseberg, åka utomlands.. You name it! Någon som är sugen?!

Kom igen....

Håll mig vaken!

Usch.. Natten segar sig framåt, hoppas de resterande 2 timmar och 40 minuterna går riktigt, riktigt fort! Vill sooova!

Jaa.. Ingen bra fantasi idag heller. Hade namnsdag igår så jag åkte en snabbis till stan och köpte wienerbröd till fikat. Mitt hade massa hallon och blåbär på, det var gott. Är dock fortfarande sugen på ett riktigt mastigt glasswienerbröd. Det har inte jag ätit på flera år.. Men det fanns inte några sådana inne på city gross när jag och syrran var där, synd!

Borde egentligen ladda upp lite bilder från Kivik, men jag orkar inte just nu. Skrev dock klart brevet till brevvännen i USA igår så det är postat och förhoppningsvis på väg just i detta ögonblick!

Tack till alla som förgyller min kväll/natt genom att skicka massa sms. Ni är änglar allihop!

Sitter på jobbet..

.. och gör egentligen ingenting just för tillfället. Ovanligt lungt just nu.. Oftas brukar det vara fullt upp mellan 22-02 och sedan lugna ner sig något, hoppas att det inte blir tvärtom utan håller sig lugnt resten av natten. Har en del kort jag skulle vilja ladda upp och ett brev att svara på så en lugn natt hade passat mig perfekt!

Lagade lite mat innan. Kycklingwok, blev rätt gott faktiskt. Får nog börja laga lite mer mat där hemma, det känns att man inte har gjort överdrivet mycket i köket på länge. Det är nackdelen med att bo hemma, man blir rätt bekväm av sig.. Får bättre mig på den punkten!

På tal om hem. Mamma och pappa har gjort ett fantastiskt jobb när jag har varit borta. Rensat, slängt och städat hur mycket som helst. Det är kanonfint nu, så på torsdag kommer dom och tar kort sen får vi hoppas att det finns någon som vill ha vårt "lilla" hus.. :)

Nu ska jag vara social med tv:n och dricka lite saft. Gott!

Regnet bara öser ner..

Nu sitter jag framför min lilla dator igen.. Regnet bara öser ner utanför, längtar efter sol igen!

Igår var jag ute hos Hampus, lagade tacos och kollade på film. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette, någonting med ... and Miri -Making a porno. Helsjuk film men samtidigt fick man sig några riktigt goda skratt. God mat, rolig film och en bra vän som sällskap, det är fina grejer!

I natt börjar jag jobba igen, ska blir roligt! Behöver verkligen jobba och hålla igång, försoffar mig totalt annars! Om det blir en lugn natt så ska jag försöka svara på brev från USA, det var ju ett tag sen..

Nu är det mat på gång..



Hemma

Nu är jag tillbaka i Forsheda igen. Kom igår kväll så jag har hunnit äta, sova och städa en massa..

Kiviks marknad var bra, köpte inte så mycket men en klänning och en tröja blev det iallafall..

Sedan i torsdags har jag befunnit mig i Skövde. Jonas mamma Marita gick bort i onsdags eftermiddag. Jag hoppas att hon har det bra där hon är nu, det är hon mer än värd! Har aldrig träffat en mer positiv och glad människa, hos mig lämnar hon bara goda minnen.

Jag får uppdatera mer en annan dag..

Nu är det dags!

Okej. Nu åker jag till Kivik på semester! Eller ja.. Ska ut till Hampus och fixa lite först SEN åker vi till Kivik.. Men första ölen kommer definitivt att slinka ner hos Hampus. Han får köra :)

Vet inte riktigt när jag kommer hem, tar veckan som den kommer. Men ni lär märka när jag är hemma igen!

Ta det lugnt, sköt om er och gör inget som inte jag skulle göra!

Mobilen är med som alltid, så ring i krislägen :P

Snart, snart..

Sista natten på ungefär en veckas tid. Jag ska äntligen få ha semester! Känns såå skönt att få åka iväg lite.. Ska till Kiviks marknad med Hampus, Kim, Mattias, Fanny, KP och Kurtsson. Hoppas på några fina dagar med sol och trevligt sällskap. Kommer vara mysigt att gå runt bland alla marknadsstånd, förhoppningsvis har dom sockervadd någonstans :)

Har rensat ut massor bland mina gamla saker hemma. Hittade gamla kort som jag har kollat på idag. Skickade iväg ett till Micke och ett till Hampus som va lite roliga. Kortet på Micke är taget på Forshedadagen år 2001! Fatta.. Det är länge sedan vi lärde känna varandra nu. Han är en av de personer som känner mig bäst. Även om vi bråkar lite då och då så finns han där i alla väder, det betyder massor! 

Tror inte att jag kommer att uppdatera så mycket under veckan, men nu vet ni att jag befinner mig någonstans i Skåne, i en fin husvagn fullpackad med roliga människor, gott dricka och bra musik!

Jag ska flytta!

Okej, en kort update :)

Sitter på jobbet, har det fint! Strukit den största högen tvätt jag någonsin har sett :P Inget roligt på tv:n så jag satte mig här en kort sväng. Ska snart göra min kompanjon sällskap.

Förresten, jag har inte berättat en sak..! Jag ska flytta! De flesta har kanske redan läst det på facebook, men det är bäst att go public med nyheten! Min familj har köpt ett hus nere vid Vidöstern. Ca 4 km från Värnamo mot Hånger till. Egen brygga och super fin trädgård. Huset är litet och i behov av renovering men helt underbart ändå! Känns redan som en hit! Får tillträde den 1 september så det är inte långt kvar.. So nice!

Nu måste jag vara social.. See u babes!

Kapten Röd, Baby!

Oj oj.. Vad hittar ni på? Jag sitter och lyssnar på reagge.. Just det: Reagge! Vad har hänt undrar ni då?! Ha ha.. Hon som gillar rock.. Har fått några låtar skickade till mig och jag diggar dom, som fan! 

Ska iväg och jobba om en stund. Börjar kl 15 och jobbar till 21.30. Goa tider! Sen är jag ledig tills imorgon kl 21.15 för då går jag på mitt nattskift. I like!

Ska hitta en efterrätt i kylskåpet, det behöver jag!

Taikonlådan

Nu är husvagnen (även kallad Taikonlådan som står skrivet på baksidan) redo att bege sig ner mot Kivik. Ska bli kanon! Har packat den full av nya dynor, gardiner, cider, drickor, glas och tallrikar. Stereon spelar för fullt och jag är riktigt nöjd! Den blev såå fin!

Tog en pizza på HC tillsammans med Kim och Mattias för en stund sen, gott! Funderar på sänggående men jag är ju inte trött, det är nackdelen med nattjobb :) Jobbar kväll imorgon och sen natt i helgen. Går av söndag morgon och sen åker vi till Kivik på kvällen.. Hoppas att vädret hinner klarna upp så att solen skiner på oss nere i Skåne :)

Nu orkar jag inte skriva mer :)

Metaltown 2009


Allright.. Nu kommer en liten del av Metaltown:

Jag och snyggaste syrran..

Dead By April

Älskade Volbeat! Soo sweet!

Att han är så snygg. Sjunger bra, spelar gitarr, många tatueringar. Mmm Min blivande man!

Käkar Nachos, gött!

Mustasch ägde verkligen på scen, sjukt bra live! 

Ja, jag flummar väl som vanligt!

Syrran käkade langos. Undra hur många langos hon skulle kunna äta under en livstid med fri tillgång?! :P Ha ha, hon är lika tokig som jag (minst??)..

Såg otroligt många fler band, men jag orkar inte lägga ut fler bilder ju nu.. 

En riktigt bra dag!

Sitter på jobbet och har det gott. Har haft en otroligt bra dag faktiskt. Inte gjort så överdrivet mycket men jag har mått bra och det är huvudsaken.

Just nu händer här ingenting. Mitt sällskap har vandrat vidare så nu är det bara sovande pensionärer och jag som befinner sig här. Nice! Har gjort alla mackor, dukat inför frukost, strukit kläder och plockad iordning en pall men saker som någon har ställt i tvättrummet. Duktigt va?!

Idag har jag ägnat mig åt tyg och tråd i mängder. Har sytt klart alla dynor till husvagnen och dessutom nästan alla gardiner. Tyget tog slut så det saknas en gardin och dessutom måste jag köpa lite extra tyg att häfta fast under sofforna så att man slipper se all skit. Imorgon kommer allt att vara färdigt, så skönt! Snyggt kommer det också att bli, stylish! Fick dessutom brev från USA idag, så roligt att få brevväxla lite!

Nu ska jag gå en runda, kanske någon som vill ha lite O´boy?! Om inte annat så vill jag det :)

Jobbar..

Nu sitter jag på jobbet.. Har tagit med min bärbara så att jag får lite sällskap mellan 3 och 7 då sällskapet försvinner till ett annat äldreboende.. Har laddat upp bilder som en tok idag, har ju varit riktigt kass på det de sista månaderna, men nu så.. Kolla på bilddagboken så får ni er en rejäl överraskning! Ha ha..

Idag har jag tagit det rätt lugnt. Har sytt lite på alla dynor till den fina husvagnen.. Har två stora kvar och några gardiner. Är jag på g imorgon så kan jag nog få det mesta färdigt :) Är lite sugen på att bada imorgon också, vore såå skönt! Men men, få se vad som hinns med! Ska fixa bilder på den nya pärlan också så att ni får se vagnen innan vi drar till Kiviks marknad..

Ska vara lite social nu, kanske uppdaterar lite senare :)

Lista..

Okej.. Nu är det väl dags att börja uppdatera igen. Sen sist har jag:

-blivit husvagnsägare
-sytt dynor till förbannelse
-träffat kompisar
-kört mini cooper
-jobbat natt
-dansat
-grillat massa kött
-sorterat bilder
-skrivit brev

Jag ska göra:

-sy klart alla dynor
-packa till Kivik
-lägga ut lite bilder från Metaltown
-jobba en massa
-åka till stan och handla
-träffa goa människor

Fint va?! :)


RSS 2.0