Fest!

Madde är på fest hos Micke så vet ni var jag håller hus..

Åker till Skövde vid 9 imorgon.. Vet inte hur jag ska hinna med tåget men det löser sig..

Ha en skön dag!

Lugnare nu..

Oj oj.. Humöret var verkligen inte på topp sent igår kväll. Känner mig som en tam vildkatt ibland. Vissa stunder är allt kanon och jag är lugn, sen händer många små saker på samma gång och jag bli trängd och arg som ett bi. Illa, fast igår hade jag rätt att vara sur! Faktiskt..

Ringde och bad stackars Jonas om ursäkt, det var lugnt tack och lov. Han fattade!

Nu ska ajg till skolan och undervisa igen! Wiiee!

Bryt!

Fan va trött jag är på allt och alla just nu. Håller på att få ett jäkla bryt känns det som. Har inte tid med allt jag vill göra, har ingen tid alls för den delen. Men vissa människor förstår inte och målar in mig i ett jävla hörn! Jag hatar att stå i hörn förresten, avskyr det!

Vill jag inte göra något så låt mig va, pressa mig inte till en massa saker.

Dessutom har jag hållt på att krångla med internet som vägrade att funka, det gjorde verkligen inte saken bättre. Mitt i allt djävulskap råkade stackars Jonas ringa och han fick sig en rejäl avhyvling. Ska ringa och be om ursäkt när jag har lugnat er mig. Fan va jag beter mig illa ibland.

Tack för min familj, ni är underbara!

På G igen!

Ny dag, nya utmaningar. Är det så man säger? Känns som om man står inför många utmaningar som lärarvikarie. Det är svårt att lära ut tycker jag, speciellt när man själv inte tycker ämnet i fråga är lätt. Matte var inte mitt favvoämne på högstadiet, det var först på gymnasiet när jag fick en superbra lärare som allt lossnade. Läste ända upp till Matte C med denna lärare, han var fantastisk!

Efter skolan händer inte mycket. Ska förmodligen ut till Hampus och kolla på en film. Kan vara skönt att ta det lite lugnt efter en hel dag i skolan. Skulle kanske ha dansat med systeryster, men hon har magsjuka och jag vill absolut inte gå dit själv. Är en liten fegis innerst inne :)

Nu ska jag snart ha lektion igen. Bäst att stänga ner alla otillåtna program innan eleverna kommer!

Sov gott babes!

Äntligen ska jag få lägga mig och sova. Jag är grymt trött efter jobbet. Det var visserligen inte speciellt ansträngande men ändå tar det på krafterna. 

Imorgon är det skolan som gäller, ska jobba från 8-15 så det blir allt några timmar! Roligt förhoppningsvis!

Nu måste jag verkligen sova! Dröm sött..

Jobb, jobb, jobb

Är nyss hemkommen från jobbet, skönt att vara hemma även om dagen inte har varit lång. Började efter 12 och slutade vid 3. Gick dock inte upp ur sängen förrän runt 11 så det var lite stressigt ett tag innan jag kom iväg. Stannade länge hos Micke igår, kollade på Hannibal occh pratade en massa.. Det var bra, väldigt bra..

Nu ska jag vila lite och sen ska jag iväg till nästa jobb. Ska jobba några timmar på Soläng ikväll, börjar vid 18 och slutar runt 22. Jag gillar att flyga runt lite som ni kanske märker, gillar att testa på det mesta! Härligt!

Måste äta lite också, missade middagen innan...

Lilla Krogen

Nu ska jag alldeles strax bege mig in mot stan. Ska äta kinamat ihop med Micke och Hampus, gott gott gott! Förhoppningsvis finns det något roligt på tvn som underhållning, annars är sällskapet i sig rätt underhållande förstås! 

Imorgon ska jag jobba på skolan, börjar inte förrän ett tror jag. Sen ska jag jobba några timmar på Soläng också. Det blir lite dubbelt jobb imorgon, roligt!

Nu måste jag åka!

Sovtajm igen..

Då var en hel natts jobb avklarat. Känns skönt nu när jag sitter hemma på golvet med laptopen i knät och vet att sängen väntar på mig. Ska sova läänge!

Natten har varit kanon, den har bara flugit iväg. Tycker det är så skönt att jobba natt, ingen stress och man har tid att sitta ner en stund med alla man är inne hos. Dessutom fick jag sms-sällskap av Micke fram till 1 och sen skrev Holm (som också jobbar natt) en massa sms mellan 3-6. Då har man att göra, så ingen sömn här inte!

Nu sitter katten occh piper, vet inte vad han vill så det är väl bäst att han får komma med och lägga sig i sängen. Jag tackar inte nej till lite sällskap och värme!

Ta vara på allt..

Nu är det strax dags att gå till jobbet, är ombytt och klar! Ska snart snöra på mig skorna och bege mig de 200 meterna till jobbet, skönt att bo såpass nära!

Har ätit 6 rostade mackor med massa smör och ost, hur gott som helst! Äter inte rostade mackor så ofta, gillar inte så vitt bröd, känns bara sött och onyttigt.. Men ibland måste man få unna sig och jag kan alltid unna mig något :) Det har jag inga problem med! Man lever bara en gång, ta vara på det! Ät vad du vill, gör allt som är roligt, leta efter nya upplevelser, lär dig så mycket som bara går, omge dig med underbara vänner, förlåt alla småsaker och bara lev!

Nu är det dags för jobb! Wiiee!

Seg liten Madde..

Jag är lite seg idag.. Det blev inte så mycket sömn som jag hade hoppats på. Dels ringde dom från ett dagis och undrade om jag kunde jobba och sen är det massa folk som har skickat sms. Vill egentligen inte stänga av mobilen eftersom det ringer folk från mina olika jobb, men ibland är man nog tvungen..

Har varit en snabb sväng i stan och kollat på en kass film hos Micke. Den var så dålig att jag åkte hem istället för att se klart den, illa! Tänkte försöka vila en timme eller två nu. Kunde vara skönt att få koppla av lite! Kanske ska lägga mig och läsa lite?! Det var länge sen..

Vi hörs säkert senare!

Nu ska jag sova gott!

Nu ska jag äntligen få gå och lägga mig. Börjar bli väldigt trött nu efter att ha jobbat en hel natt. Det har varit lugnt men ändå blir man rätt sliten, timmarna mellan 3-5 är absolut värst. Då längtar man till sängen vill jag lova! :)

Men nu är den uppbäddad, jag har ätit frukost så det är bara tandborstningen kvar.. Härligt!

Sov gott!

Mitt i natten..

Sitter på jobbet och har för en gångs skull tillgång till internet! Har ju inget eget inloggningskonto men idag fick jag låna Susannes en liten stund. Tänkte att det var bästa att uppdatera lite..

Har inte gjort så mycket idag egentligen. Jonas åkte hem strax efter 17 och då somnade jag framför brasan. Sen åkte jag in till stan och åt på McD med Micke och Peter. Det var väl gott, är ingen stort fan av McD, men det går fort och är smidigt.. Sen började jag jobba vid 21 och nu sitter jag här. Det är tack och lov rätt så lugnt. Nattsköterskan har varit här och hälsat på, fick lära mig massa nytt som vanligt. Roligt!

Tänkte kolla på tv och läsa lite böcker nu.. Lär inte stiga upp före kl 14 senare idag, bara så att ni vet!

God morgon världen!

Idag har jag haft en riktigt lugn dag. Gick upp vid halv 11, duschade lite och tog en lång promenad med pappa och Jonas, satte mig framför tvn och nu ska vi laga lite middag. Soft! Ska ju jobba i natt så det kan vara skönt med lite uppladdning.

Igår satt vi hos Micke och kollade på melodifestivalen. Vilka dåliga låtar eller?! Inte en enda som jag tyckte var hyfsad. Inga röster från min sida med andra ord! Sen började det att snöa kopiöst mycket så när vi skulle skjutsa hem Hampus var det nästan 5-7 cm på vägarna. Halt som attan!

Får se vad som händer resten av dagen, men jag tror bestämt att det blir till att ligga i soffan och bara ha det bra!

Schlagerkväll.. Tragiskt!

Ikväll är det melodifestival som gäller. Ska hem till Micke och kolla på festivalen tillsammans med Hampus, Jonas, Johanna och hennes 2 hundar. Det blir spännande! Jag som inte gillar schlager.. Detta bli andra delfinalen jag ser i år, mer än vad jag någonsin har sett tidigare! Tragiskt..

Idag har vi inte gjort mycket. Syrran klippte mig innan, det blev super kort. Snyggt och praktiskt helt enkelt! Sen har vi legat framför tvn och kollat på Babylon a.d med snyggingen Vin Diesel! I like.. Sen blev det en massa youtube klipp, roliga som fan! Nu ska vi snart äta tacos och sen bär det av mot storstaden! Here I come..

Morgonpromenad

Har precis kommit hem från en lång promenad. Stackars Jonas kommer hit och tror att han ska få en lugn innesittarhelg, men icke! Gick runt kvarnagården och kollade på hönorna som var ute i snön. Höll dessutom en hyfsat tempo så Jonas var trött när vi kom hem igen..

Idag vet jag inte vad som står på planeringen. Syrran skulle egentligen klippa mig, men vi får väl se hur det går. Ikväll kanske vi ska umgås med Micke och Hampus, kolla på melodifestivalen och mysa. Syrén har bjudit oss på förfest också. Eller så stannar vi hemma med min familj och äter gott, pratar och kollar på tv. Vi får helt enkelt se vad vi orkar med!

Nu ska jag in i duschen! Framåt marsch!

Madde "Diktatorn" Andersson

Idag har jag gett järnet precis hela dagen. Har varit gympalärare på högstadiet och haft 5 lektioner. Styrka/kondition och badminton på alla. Har sprungit och tränat precis lika mycket som eleverna, fast 5 ggr alltså!

Körde lite övningar som jag lärde mig i lumpen. Klasserna gillade militärstuket, det var en riktig hit! Fick ett nytt smeknamn också: Diktatorn! He he.. Armhävningar var kul: Upp, ner, upp ner! Kom igen! Ge inte upp! Halsen kommer vara svullen imorgon vill jag lova! Har skrikit ordentligt!

Nu ska jag tillbringa kvällen framför tvn. Jonas kom hit från Skövde så jag ska umgås med honom hela helgen. Det kommer bli kanon! Har saknat honom massor nu när jag har flyttat hem! Han är ju trots allt världens bästa sambo!

Mot tvn..

Goa vänner..

Har tillbringat kvällen med goa vänner. Åkte in till stan och umgicks med lilla Mikael några timmar. Fixade msn till honom och lärde honom tagga bilder på Facebook. Sen kom Hampus och hämtade mig och följde med hem till mig där vi åt kvällsmat och kollade på Sveriges värsta bilförare. Dessutom kom Knoddas förbi nere hos Micke så jag har bara träffat goa personer ikväll.

Nu ska jag gå och lägga mig. Drömma om alla gympa lektionerna som jag ska hålla imorgon. Böj och sträck, kom igen, lite till, öka takten, gör som jag säger! Wiiee..

Madde i pulkabacken! Se upp!

Oj oj oj.. Vet inte var jag ska börja: Har haft en super bra dag på dagis! Har aldrig åkt så mycket pulka i hela mitt liv. Har sprungit upp för backen minst 100 gånger. Alla ungar bara skriker; -Nu är det min tur att åka med fröken Madde! :) Man känner sig helt klart omtyckt och uppskattad! När jag skulle gå hem undrade alla barnen om det inte gick att byta ut den ordinarie fröken mot mig istället, det värmde i hjärtat!

Jag som inte ens gillar barn.. Jag får nog ge mig på den punkten! Dom är för härliga helt enkelt!

Glömde skriva vad jag gjorde igår kväll. Jag åkte till Jönköping med Hampus lite spontant sådär, gick på IKEA och kollade på möbler till hans nya lägenhet. Det enda vi köpte var ett skohorn till Micke eftersom det alltid är så jobbigt att få på sig skorna hemma hos honom. Blev bjuden på pizza också, det var så himla gott!

Ikväll var det tänkt att jag skulle åka in en sväng till Micke men jag har nog ingen bil så det kan bli svårt. Ingen höjdare att gå till bussen, eftersom det är kallt och relativt långt att gå. Men vi får se!

Gårdagens bästa var att Niclas tog körkort! Jag hade det på känn när jag träffade honom på dagen men sen ringde han och sa att han hade klarat uppkörningen! Grattis! Jag blev överlycklig :)

Nu måste jag försöka få igång kroppen, kommer ha träningsvärk imorgon vill jag lova..

Snabba ryck!

Vaknade av att pappa ropade att jag hade telefon. Va?! Telefon kl 07.30 en vardag, dessutom ringde dom på hemtelefonen.. Mysko tänkte jag.. Visade sig vara ett dagis som behövde vikarier pronto. Ajjemän sa jag, så nu ska jag springa iväg och åka pulka med småttingarna, great!

Jag får helt enkelt uppdatera lite senare!

Nu är pappa hemma igen!

Vaknade redan vid halv 7 imorse, av mig själv och fullständigt klarvaken. Hur ofta händer det liksom?! Men tack och lov var Micke också vaken så jag kunde messa lite med honom och sen somnade jag om igen. 

Idag ska jag in till stan med pappa. Han kom hem från Tyskland igår, har varit där och jobbat en vecka. Tror ni inte att hans bil (lånad av sivert) rasade på vägen hem?! Så efter många turer med bärgare, poliser, sos danmark och försäkringsbolag fick han en hyrbil som vi nu ska lämna på en företag i Värnamo. Sen tar pappa min bil och lämnar mig hos Niclas så får jag sitta där tills han bestämmer sig för att hämta mig igen. Ett bra ställa att sitta på i och för sig, Niclas måste lära mig att spela guitar hero! :)

Annars händer inte mycket idag, ska tvätta och stryka lite. Pappa hade med sig massa tvätt hem.. Skulle vilja ha en lugn och skön kväll, känner att förkyldningen skulle må bra av det!

Hoppas att det går bättre nu..

Höll på att uppdatera runt 14-tiden men då var jag tvungen att avbryta. Sen försökte jag igen vid 18-tiden men då somnade jag istället. Nu hoppas jag att det ska bli ett litet inlägg!

Har varit uppe på skolan och fixat mitt schema idag, nu funkar allt och jag kan jobba både natt på Soläng och några veckor på skolan! Är fullbokad till och med onsdag vecka 11, inte illa pinkat va?! Jag är så himla nöjd! Har dessutom varit ute och gått en lång runda idag, så skönt att gå i solen! Det ska jag göra om imorgon igen!

Nu ska jag hjälpa mamma att göra omelett, gott gott gott..

Uppe med tuppen..

Idag blev det en tidig uppstigning, härligt för en gångs skull! Dock är det så himla kallt här hemma så jag höll på att förfrysa på väg mot duschen, men jag tinade upp som väl var..

Har varit uppe på skolan jag ska vika på under några veckor framöver (förhoppningsvis) och ska försöka lägga om mitt schema lite men rektorerna var inte tillgängliga så det får bli ett nytt försök i eftermiddag. Hoppas att allt löser sig, det vore så kul att få långtidsvikariera ett tag :)

Idag vet jag inte vad som står på planeringen, ska åka och handla med mamma tror jag. Tända i brasan så att det blir varmt står högt upp på listan. Laga lite mat och kanske kanske läsa lite på psykologin som jag missade förra året. Kan vara bra att ta tag i den innan det är för sent! Ge mig lite kämparglöd!

Måste fixa lite med Heroma nu, rapportera in mina timmar..

Stel som en pinne, golvet fjädrar inte!

Vaknade precis med ett ryck. Tror ni inte att jag hade somnat på golvet framför brasan?! Lite stel i ryggen nu, golvet är inte så mjukt och fjädrande.. Har inte sovit så mycket de senaste nättrena, fredagen bjöd på 3 timmars sömn och lördagsnatten var inte mycket bättre. Alltså har jag rätt att somna lite nu på förkvällen..

I kväll ska jag hämta min syster i värnamo kl 19.45 sen ska jag hämta pizza, möta upp Hampus, åka hem med alla människor och pizzor, kolla på beck, vara lite social och sova! Låter fint va?! Tänkte ringa en sväng till Jonas också, han var visst lite bakfull idag, stackarn! :)

Nu ska jag surfa lite innan jag beställer pizza..


Dålig uppdatering

Usch, ibland är jag verkligen kass på att uppdatera. Speciellt när det händer mycket runt omkring, det är som om jag stänger av då. Lättare att inte skriva, iallafall inte här.

Igår hade jag en mysig hemmakväll. Kollade på melodifestivalen med mamma och Micke. Åt god mat med efterrätt och lyssnade på många kassa låtar. Hade rätt kul ändå.. :)

Nu ska jag rensa bland lite gamla saker, behöver kasta en massa.. Tänk om man kunde göra likadant med tankar; rensa och kasta. Kanske hade varit bra?!

Gott!

Nybakta bagels står framme. Ska plocka fram lite ost och smör. Brasan är tänd. Blir det bättre? -Ja, om telefonen slutade ringa hela tiden. Ringer massa konstiga människor på hemnumret och frågar efter min pappa som är i Tyskland hela veckan. Nu vet ni (om ni skulle lyckas läsa bloggen): Han är inte hemma!

Mamma kommer snart hem från sitt spinningpass så då ska vi äta lite.. Sitta framför tvn resten av kvällen hade jag tänkt.. Skulle också vilja träna, men jag har lovat doktorn att ta det lugnt tills pencillinet är slut och förkyldningen är över.. Kommer få vänta i evigheter känns det som!

Nu är det dags att äta!

..och nu då?

Oj oj, jag har avklarat hela min dagsplanering och klockan är inte ens 15.. Har i och för sig inte tagit någon promenad än, men eftersom vi åt middag precis så får vi lugna oss med det.

All tvätt är fixad, struken och klar. Maten blev god och ligger fint i magen. Dagens 3 viktiga telefonsamtal är ringda. Jag fick ett samtal om mitt jobb, nu ska jag jobba på Soläng hela sommaren, gott att veta vart jag ska vara. Funderar på att börja städa lite, men det är inte officiell städdag förrän imorgon. 

Kan istället börja med att gå ner till köket och äta en kola :)

Dagsplanering?

Det är lite kyligt här hemma idag, har stora planer på att tända i brasan. Det är bland det bästa som finns att få ligga på en filt mellan brasan och tvn. Både värme och underhållning på samma gång.. ha ha..

Funderar lite på vad jag ska hitta på idag. Bli frisk ligger långt upp på listan. Stryka tvätt är också ett alternativ. En promenad ovanpå det så är hela dagen fixad. Ska förstås laga mat också, kycklig masala med ris, gott!

Men kvällen är inte planerad än så länge.. Får helt enkelt se hur det blir..

En del av mitt hjärta

Nu har jag kommit hem från en liten promenad med mamma. Hon tyckte att jag behövde komma ut i friska luften och efter många om och men så följde jag med. Måste erkänna att det var väldigt skönt, även om det var jobbigt att gå på grund av förkyldningen..

Har pratat i telefon med Micke och Jonas. Känns så kul att många gamla kompisar börja höra av sig igen nu när man nästan bara bor i Forsheda. Klart att man saknar Skövde, speciellt supersambon Jonas :) men ändå är det i Värnamo större delen av mitt hjärta finns. Min familj, många kompisar som jag litar på, trygga omgivningar.. Tiden får utvisa hur livet fortsätter.

Nu blir det nog platt fall framför brasan! Härligt..

Under täcket

Idag är jag trött, väldigt trött! Trots att natten varit lugn och jag har varit pigg så kunde jag inte sova ordentligt nu på morgonen. Har inte sovit så många timmar totalt..

För att klaga lite ytterligare så är förkyldningen inte så mycket bättre heller, snorig och feberaktig. Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och vakna när jag är frisk!

Åhhh.. Orka!

Trött, mätt, belåten!

Snacka om att jag är trött idag.. Har precis ätit massa tacos och jag känner mig som en knubbsäl nu när jag ligger framför brasan. Mätt, go och glad :)

Kan inte säga att jag är jätte pigg på att gå till jobbet, skulle gärna ligga kvar här i värmen och kolla på tv. Men pengar är bra och jobbet är roligt. Ska inte klaga mer nu, jag lovar!

Nu måste jag packa lite..

Hur vet man...?

Hur vet man att man bor på en liten ort? Ett tecken är att kolla fotspåren i snön; Kan man gå i samma fotspår till och från jobbet, man går dit vid 21 och hem vid 7 på morgonen, då bor man garanterat på en liten ort. Inte en annan människa hade gått på vägen, mer än jag.

Det var mycket på jobbet i natt, många som ringde och inte kunde sova. Skulle behöva sova några fler timmar nu på dagen, annars blir kommande natt väldigt jobbig. Det känns att man har varit sjuk för det sitter fortfarande i kroppen. Men jag behöver jobba och det är samtidigt väldigt kul.

Saknar mina syskon. Känns konstigt att bara vara hemma med föräldrarna, det brukar alltid vara lite mer folk här..

Nu är det dags att göra något.. vad som helst..

Känslor..

Oj, vilken dag! Känslostormar till tusen! Upp och ner, högt och lågt! Åkte till Micke för att varva ner, tack till dig! Jag vet att jag alltid är välkommen och det värmer så himla mycket!

Mamma, Pappa, Bror, Syster; Ni står över allt och alla! Alltid!

Nu ska jag jobba, finns på mobilen hela natten..

För dig!

Igår var man mästerkock; Bakpotatis fylld med fetaost och bacon tillsammans med kyckling. Efterrätten blev en mörk choklad- och apelsinmousse med grädde. Inte helt illa. 

Nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck och Miss Lis -Om du lämnar mig nu. Finns det någon finare text? Möjligtvis -För Dig, den är makalöst vacker! Träffar hårt i hjärtat!

Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig!


Nu är det kattens tur att få lite uppmärksamhet!

Man tackar!

Hade riktigt roligt igår; Kollade på bra film, åt tacos och spelade guitar hero! Kanonkväll!

Ringde jonas för en stund sen, han var bra bakfull, stackarn. Skulle höras lite senare "när han blivit människa igen". Ha ha.. Så han hade nog också kul igår. Ringde syrran och hon lät så himla pigg och glad. Hon är ju hos sin sweetie i Oskarshamn så hon mår nog alldeles utmärkt. Funderar på vem jag ska ringa härnäst..

Fick en god middag idag, kyckliggryta med saffran och matkorn till detta. Gott och nyttigt! Åt dessutom efterrätt; Vanlij- och mangoglass med chokladsås! Kan det bli bättre? Nix!

Nu ska jag surfa vidare en stund.. Skulle vilja gå på bio ikväll. Valkyria går i Värnamo, men jag vill ju inte gå själv..

Guitar hero

Nu har jag spelat guitar hero för första gången.. Iallafall i nyktert tillstånd.. Hur kul som helst! Det gick riktigt kasst de första gångerna men sen jäklar gick det bra. Mitt fina sällskap har övat innan för det blir 100% på varenda låt ser det ut som.. Nästan iallafall..

Halsen är bättre och hela jag mår bättre, tack och lov för det! Ska snart sova och bli ännu bättre tills imorgon! Wiiee!

Sugen!

Jag är så fruktansvärt sugen på choklad att jag snart avlider., Brukar inte bli så här sugen på sötsaker annars (förutom chips då...) men nu MÅSTE jag ha choklad! Väldigt snart dessutom.. Om inte mamma eller pappa köper det på sin promenad så får jag själv pinna ner till affären och stilla mina behov..

Ha ha.. Kom just på att rubriken kanske inte var så himla passande, låter som värsta snuskhummern. Sorry! 

Jag är på väg tillbaka!

Vaknade kl 9. Svalde en gång för att se om svullnaden i halsen hade gått ner. Var beredd på att det skulle göra riktigt ont. Men vad hände?! Nästan ingen smärta alls, fantastiskt! Pencillinet har gjort underverk på bara 24 timmar.

Halsen gör fortfarande lite ont, men inte alls som förut. Kunde äta yoghurt och ägg till frukost och jag känner mig så mycket piggare. Har till och med sminkat mig lite idag, då är man på bättringsvägen. Hoppas att det håller i sig, men jag ska ta det ytterst lugnt idag för att vara på den säkra sidan. Inget festande för mig alltså :)

Har egentligen inga planer för dagen. Har chattat lite med några kompisar. Henrik har en webkamera och det är otroligt roligt att se den man skriver med, har planer på att skaffa en sådan faktiskt. Innan har jag bara trott att det var snuskhummrar som hade en sån, men det är faktiskt riktigt roligt.. Det får stå på inköpslistan med andra ord :)

Nu ska jag ta pencillin och lite alvedon, sen är jag redo för dagen!

Allt löser sig!

Usch och fy för halsfluss, passar er för det!

Har fortfarande svårt att svälja, men har fått i mig lite nudlar, näringsdryck och pressad potatis med sås. Bättre än igår då jag åt nudlar och en banan. Läkaren på sjukhuset var lite orolig för min vikt. Gick ju ner mycket då morfar dog och har inte riktigt lyckats gå upp i vikt efter det. Har väl kanske inte mått så jätte bra på ett tag heller. Det är jätte kul att äntligen få jobba, lära känna nya människor och träffa alla kompisar på hemmaplan, men det händer samtidigt massa skit som är svårt att hantera för mig. Vikten är ju ändå något man kan kontrollera.. Allt löser sig, första ska jag fokusera på att bli frisk!

Nu ska jag ägna mig åt seriöst tv-tittande och chatta med massa trevliga människor.



Halsfluss

Jaha, fick åka till sjukhuset imorse. Har hög feber, ont i halsen och sovit dåligt. Halsfluss blev domen! Suck..

Får alltså bara ligga hemma och ta det lugnt i helgen. Helst inte träffa något folk eftersom jag fortfarande smittar. Tråkigt!

Har satt mig framför brasan med datorn och en bok. Ska sitta här och tjura resten av dagen!

Halsont och dålig sömn

Mår inge vidare idag. Halsen är enormt svullen och det gör ont att svälja. Har sovit illa och känner mig sjuk! Nu har jag klagat färdigt!

Igår var jag på förskolan igen, det var super roligt. Barnen var lite trötta men fortfarande super mysiga! De ringde och frågade om jag ville jobba imorgon men tyvärr så ska ju jag vara hemkunskapslärare imorgon så jag är redan fullbokad. Ska jobba natt på Soläng nästa vecka dessutom, måndag och tisdag natt är spikade än så länge. Det rullar på ordentligt! Hoppas bara att jag håller mig hyfsat frisk!

Dagen ska jag tillbringa i soffan, framför tvn. Ska dricka varmt och äta massa halstabletter..

Energibrist?

Oj oj. Plötsligt var jag som en iller, högt och lågt, men nu känner jag mig mest som en strandad valross. Energin försvann när jag åt kvällsmat. Det är farligt att sätta sig ner för då börjar man tänka efter och har man då varit i full gång sen 06.00 imorse så blir man lätt väldigt trött..

Så nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på top model med prinsessan. Kanske lite glass?!

Disco inferno baby!

Woho! Idag borde man döpa om tisdag till discodagen, har lyssnat på massa musik och dessutom varit och tränat, något som jag definitivt borde göra oftare. Det gör att man bli så himla pigg och på ett superspeedat humör. Istället för att dega i soffan hela dagen efter jobbet har jag tränat, rensat hela garderoben, duschat och hälsat på syrrans hästar. Otroligt!

På jobbet har jag haft super mysigt, har lekt och sprungit runt nästan hela dagen. Ungarna är jätte goa, är så snälla mot varandra och mig. Imorgon ska jag jobba mellan 8-14, så har ni koll på var jag är!

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu, städa lite till kanske.. Ska diska mina gamla arbetsskor, de är såå skitiga sen jag jobbade på ett gjuteri. Hittade dem längst in i garderoben, de har legat där sen jag flyttade till Skövde: Det vill säga för drygt 2 år sedan! Äckligt..

Disco, disco, disco!



Stora framsteg för Madde

Nu är jag hemma tryggt och säkert från förskolan jag vikarierade på idag. Oj oj oj, det har varit fullt ös sen jag kom dit. De har lekt doktor och gett mig sprutor, varit frisörer och dragit i mitt hår samt lekt tafatt och mycket mycket mer.. Trodde inte barnen skulle vilja leka med mig eftersom de aldrig har träffat mig förut, men de var tydligen inga problem. Ska vara där imorgon och kanske på onsdag. Kul, tror jag!

Alla som känner mig något sånär vet att jag har lite förutfattade meningar om barn. Jag gillar egentligen inte barn, små barn alltså. Men nu har jag passat småbarn på en fest och nu varit på fritids och dom är faktiskt inte så himla farliga. Rätt söta och väldigt roliga. Faktiskt! Skulle inte vilja ha några egna men jag kan iallafall tänka mig att passa andras ungar, ett stort steg framåt för Madde! Duktigt..

Nu ska jag bara vila huvudet från allt tjat och skrik. Börjar redan vid halv 8 imorgon så det blir till att vända tillbaka dygnet fort nu. Bra!

Omställning, framåt!

Vaknade av att mobilen ringde idag. -Kan du jobba på en förskola idag tror du? Såklart! Så jag börjar efter lunch och slutar runt 4 tiden. Det blir ju några timmar iallafall..

Är rätt trött idag, men det kan ju bero på att det är svårt att ställa om från att jobba natt till att jobba dag med bara en dags mellanrum. Jag överlever och ska inte klaga alltför mycket. Är glad bara jag får jobba!

Igår gjorde jag inte så mycket. Var ute hos Hampus en sväng. Kollade in hans systers nybyggda hus, det blir bara finare och finare för varje gång man kommer dit. Sen åkte vi en sväng med Jeepen och kollade på tv. Soft! Tänkte ta det lika lugnt ikväll, försöka komma i säng rätt tidigt så att man vänder tillbaka på dygnet!

Måste äta lite innan jag beger mig mot förskolan..

RSS 2.0