Min lediga torsdag..

Har varit vaken några timmar. Är ledig från jobbet idag, eller ja, ska vara det varje torsdag men oftast så är någon sjuk eller ledig så att man får jobba ändå. Gillar att jobba, och gillar pengarna också, så det brukar inte vara några problem. Men idag får jag vara ledig som sagt..

Ska ut och hälsa på Hampus en sväng, kanske åka lite traktor.. Kanske träffa Kim en sväng ikväll, vore väldigt trevligt!

Igår var jag iväg och hämtade en corvette med pappa. Växellådan hade rasat på den så vi lämnade den till en kille utanför Älsmhult för reparation.. Micke fick också följa med och sen fick han även följa med på en promenad runt kvarnagården och till sist lite glass när vi kom hem igen..

Nu måste jag hita lämpliga kläder..

Dags att dra!

Nu ska jag snart dra iväg till jobbet, härligt med sovmorgon ibland! Imorgon är jag ledig så det kanske kan bli en sovmorgon då också?! Nice! Måste bara fylla upp min dag med saker att göra, något som håller mig sysselsatt!

Dags att dra på sig skorna och se fram emot en fin dag i solen ihop med ungarna! :) Ciao!

För mycket fritid?!

Är redan hemma från jobbet. Fick öppna på dagiset idag och då får man sluta tidigt.. Alldeles för tidigt tycker jag! Gillar inte att ha för mycket fritid, då måste man ju jaga runt för att hitta något att fylla ut tiden med.. Kan inte sitta still utan något vettigt att sysselsätta mig med!

Funderar på att ta en tur till stan och försöka hitta några böcker på biblioteket. Var där igår men då var de utlånade så jag ska försöka på bibilioteket på min gamla gymnasieskola. De ska finnas där, hoppas bara att man får låna och att ingen hinner före idag också!

Måste äta något första bara, börjar bli van vid att äta middag kl 11.30 eftersom vi gör det på dagiset. Magen kurrar redan..

Lungt och stilla..

Efter en ovanligt lugn dag på jobbet, sitter jag nu i soffan och bara är. Har inget speciellt att göra och just nu känns det faktiskt ganska bra. Slutade kl 14 och efter det har jag ringt massa samtal, rapporterat in alla mina timmar och ätit glass med frusna hallon och mango. Soft?! Japp!

Igår var jag hos Hampus och fick åka lite traktor. Höll honom sällskap när han körde gödsel mellan Hånger och Dannäs.. Tycker faktiskt att det är rätt kul, det skrumpar och har sig, men med rätt sällskap så är det roligt! Fick dessutom köra hela vägen hem från Dannäs själv, det är inte alla som har kört en lamborghini! :)

Senare på kvällen blev det pizza ihop med Micke, Peter, Kim, Mattias, KP och Fanny.. Gott och trevligt!

Nu får jag nog hitta på något att göra innan jag blir vansinnigt rastlös. Tänkte faktiskt åka in till biblioteket och låna några böcker...

Rush Racing!

Huvudet känns lite trögt idag. Är en aning trött och har en huvudvärk som har hängt i några dagar nu.. 

Igår var jag, syrran, mattias, kim, knoddas, fanny och peter iväg och kollade på Rush Racing. Roligt att få se alla bilar tävla mot varandra, jag gillar det. Synd att polisen kom och avbröt allt dock! Tycker att de kan hjälpa till och samarbeta för att det ska bli ett säkert och roligt event för ungdomar att delta i. Allting är ju väldigt uppstyrt och organiserat redan från början så det borde egentligen inte vara några problem.. Tack till Wernamo Performance att vi fick åka dit med er! Bra jobbat alla som körde! Och tack till Rush Racing i Gislaved för ett bra genomförande trots allt!

Funderar på vad jag ska göra idag. Just nu skulle jag vilja gräva ner mig och stanna där tills jobbet börjar imorgon..

Bränd! Never ending story..

Solen tar alltför bra nu på våren. Idag har jag lyckats bränna både näsa och hals, av alla underliga ställen. Vad man än tar på sig så skaver det mot halsen, det svider och gör ont! Hopplöst! Jag ska önska mig bruna pigment i födelsedagspresent..

Idag har jag jobbat. Från klocka 10 till klockan 17. Det var underbart med en sovmorgon, precis vad jag behövde! På dagis gick allt kanon, ungarna var mysiga och vädret klockrent! När jag slutade åkte jag till stan och gick en promenad med Micke (ska förresten på grillfest hos honom i morgon så jag har 2 fläskfiléer liggandes i marinad i kylen, smaskigt!). Efter promenaden åkte jag hem och läste lite i syrrans bok, boken som filmen twighlight är grundad på, som är fruktansvärt bra! Jag är helsåld..

Nu sitter jag i sängen och ska snart sova lite.. Så skönt! Sov gott!

Har inte haft tid..

Kass uppdatering börjar bli vanligt nu. Jobbar för fullt så jag har inte riktigt tid. Inte roligt att sitta vid datorn på kvällarna heller, speciellt inte när man har jobbat en hel dag. Då vill man hellre få något gjort eller träffa kompisar.

Tillbringade en stor del av helgen i bilen: Åkte fram och tillbaka till Jönköping några gånger. Var på Elmia och åkte runt i stan efteråt. Var på jeepträff under fredagen. Åkte till Skövde på söndagen. Åkte offroad i måndags och återvände till Forsheda på kvällen. Igår åkte vi och lämnade en bil som växellådan hade skurit på utanför Älmhult efter jobbet. Fullt upp och massa bilåkning hela tiden. Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske kolla på film ihop med Kim..

Började jobba redan 06.30 idag och egentligen skulle jag ha varit ledig imorgon men eftersom det är en som är sjuk så får jag hoppa in mellan 10-17. Men mig gör det inget, då blir det heltid denna veckan också! Perfekt!

Kanske ska ta en promenad ute i solen?! Tänkte åkt in till stan och tränat men gymkortet har gått ut och jag tänkte vänta lite med att köpa ett nytt..

Teamwork?!

Madde är trött idag. Det sliter på både kropp och humör att jobba med barn. Men det ger 100 gånger så mycket tillbaka och det är jag glad för! Dessutom är det såå skönt att äntligen ha ett jobb med fasta tider, inte behöva bli inringd på morgonen! Fast nackdelen är ju att man är fast på ett ställe (även om stället är väldigt bra), gillar ju att träffa nya människor och testa på olika jobb.

Ska alldeles strax äta lite. Pappa och jag kom fram till att det fick bli tacos ikväll, så himla gott. Så medans han steker köttfärs så uppdaterar jag bloggen. Bra samarbete va?! Ha ha.. Fast när vi ska städa garaget så är det oftast jag som städar och han dricker öl och pratar med alla som kommer förbi och säger hej, så det jämnar ut sig i längden! :)

Nu är det mat!

Yrväder!

Det bir inte så många uppdateringar nu när man jobbar igen. Har i och för sig inte så mycket tid över heller. Idag har jag tänkt mig en lugn hemma kväll, men som alltid så faller mina planer och ersätts av annat roligt. Har varit ute på promenad, ätit glass på McD, ätit mos på Skrevet, glidit med corvetten genom stan med snygg brud i passagerarsätet och hälsat på ute i Hampus garage. Har flugit runt som ett litet yrväder och det är det jag gör allra bäst! :)

Nu sitter jag i sängen och skriver lite. Tänkte sova snart för jag ska jobba imorgon! Sov gott!

Härlig fest! :)

Vilken fest det var igår! Hade så himla roligt i mina rosa (!) kläder! Fick god mat, hade roligt sällskap och drack massa goda cider. Bra jobbat Kim! Fler sådana fester..! Har lagt ut lite bilder på facebook så ni får kika in där och kolla..

Idag har jag inte gjort alltför mycket, är rätt sliten så jag har mest tagit det lugnt! Gick faktiskt upp runt halv 10 även om jag kom i säng väldigt sent. Plus i kanten för det! Blev lite småbråk igår, såna onödiga saker som tydligen måste diskuteras trots att man är på fest och ska ha roligt. Onödigt men tydligen nödvändigt..

Ska till Kim och kolla på alla kort från igår, hon tog ett gruppfoto som jag är nyfiken på att se.. Ska jobba imorgon så jag tänkte vara hemma rätt tidigt iallafall!

Madde vs Rosa

Förstår ni?! För sörsta gången har jag en rosa tröja på mig, helt otroligt! Den dagen trodde jag aldrig skulle inträffa! Allt är Kims fel eftersom hon har rosa och turkost tema på sin fest i kväll! Men det är rätt snyggt, faktiskt! Till och med mina naglar är rosa! :)

Har gått hemma och druckit cider sen kl 15, myst och tvätta fälgar. Härligt att få vara ute i solen! I love it!

Nu ska jag göra klart det sista, sen bär det av på fest! Wiiee! 

Lyxigt värre!

Har legat och lapat sol i nästan en timme nu. Syrran har klippt mig ute och noppat mina ögonbryn. Känns så lyxigt att bli fixad, nästan som på salong.. fast bättre :) Tänkte snart ställa mig i duschen och lite senare ska jag sminka mig och bli fin. Ikväll ska jag på Kims 20-års fest, Micke kommer och hämtar mig strax efter 5.. Ska bli så himla roligt!

Idag har jag varit och tränat, gick upp vid halv 9. Så himla gott att komma upp i vettig tid trots att det är helg. Efter träningen var jag och hälsade på Micke och körde lite truck på han jobb. Det gick förvånands värt bra, lite lkurigt när man skulle backa och svänga och sen köra framåt och lyfta gafflarna, men väldigt roligt!

Måste måla mina naglar också, kanske ska be systeryster?! :)

Jag bara åker runt..

Det blev en riktigt lugn kväll, var inte hemma så mycket bara! Först åkte jag till stan och handlade ihop med mamma och sen gick jag en promenad med en kompis. Tog en glass på vägen också, en magnum temptation som var otroligt god! Mums!

Sen åkte jag hem och åt en liten snabb kvällsmat och sen åkte jag ut till Kim och vidare till Mattias verkstad där han och Hampus fixade med Hampus volvo som ska vara fin innan Elmia nästa helg. De hade en del kvar att göra men de kämpade på och jag tror nog att resultatet kommer bli kanon!

Nu har jag varit hemma en bra stund. Sitter och surfar, mailar och chattar lite.. Lagom soft sådär! Men nu ska jag iallafaall försöka sova! Skönt..

Bus, sol och riktig vår!

Nu har jag kommit hem från en dag full av lek och bus ute i solen. Barnen på dagiset är så mysiga, de vill att jag ska vara med och leka hela tiden. Gick ut direkt efter frukosten och sen gick vi bara in en kort stund för att äta middag och sen direkt ut igen. Härligt!

Tänkte strax gå ut och lägga mig i solen en liten stund, det är verkligen vår ute nu! Ligger man på baksidan så blåser det ingenting och det känns nästan som sommar,åhh vad jag längtar dit! Idag hade jag dessutom ingenting inplanerat vilket känns otroligt skönt, skulle dansat med läraren är sjuk och jag har ingenting emot att bara ligga hemma och slappa. Kanske dyker upp någonting lite senare, vi får väl se vad som händer!

Sol!

Fullt upp..!

Har haft fullt upp så bloggen prioriteras inte just nu.. Jobbar på dagarna, träffar kompisar på kvällarna, tränar emellanåt och däremellan ska man hinna sova, äta och träffa familjen också. Tror att jag får försöka stanna hemma någon kväll snart, bara slappa och ta igen mig..

Igår var jag hos Kim och kollade på sex ande the city-filmen, den var otroligt underhållande. En film man kan skratta, men även bli ledsen till. Riktig tjejfilm med andra ord!

Nu ska jag snart iväg och jobba. Skulle egentligen varit ledig idag men igår kl 16.30 så ringde de från ett annat dagis och ville att jag skulle jobba, inga problem svarade jag! Så jag jobbar från 8.30-16.15 troligtvis.. Så är det att vara vikarie, man blir inringd lite när som. Funkaar rätt bra överlag, bara lite svårt att planera ibland!

Nu måste jag åka..

RSS 2.0