Helgen i bilder

Det blev en rätt lång dag idag ändå. Egentligen så skulle jag gått hem runt halv 1-1 men jag stannade kvar till halv 4 ungefär. Det vara bara jag och Jakob som jobbade, funkade skit bra. Jakob är himla rolig och go mot barnen. Roligt att ha lite killar som jobbar på dagis också, annars är ju majoriteten gamla tanter..
Nu har jag tänka visa lite bilder från helgen (glömde kameran så det blir bara några mobilbilder..).. Enjoy!
Kollade på hemska ormar. Vågade inte kolla in i kameran utan höll koll på ormhelvetet istället.
Såg fina fiskar :)
Ännu en läskig orm.. Glömde ta kort på den fina spindeln de hade. Stor och hårig.. ha ha..
Hittade en utsällning med massa roliga skyltar..
Daniel försöker spela lite cool :)
Dags att göra något vettigt..

Lite väl tidigt..

God morgon! Sitter på dagiset i Forsheda och väntar på att det ska komma några barn.. Än så länge är det helt tomt, dö trist! Har suttit här och väntat i 20 minuter och jag börjar bli rätt rastlös ska väl erkännas.. Har letat reda på var frukosten står och var alla målarsaker befinner sig, brukar vara det viktigaste :) Längtar tillbaka till sängen, kunde ju lätt ha fått sova minst 20 minuter till.. Suck!

Fiin helg :)

Har haft en riktig kanon helg! Gått på Universeum och Liseberg, ätit god mat, sovit på hotell, köpt nya skor, ätit tacobuffé och haft underbart sällskap..! Sweet!

Nu är jag iallafall tillbaka hemma, trött och sliten visserligen.. Men det hör till.. Imorgon ska jag öppna på dagis. Det innebär att jag måste gå upp redan vid halv 6 eller så, usch och fy! Hoppas att det blir bättre väder och att ungarna är snälla..

Får uppdatera mer imorgon, har inte min kabel så några bilder läggs inte ut idag.. Kanske imorgon.. eller nästa dag.. eller dagen efter det.. eller...

Jag är på universeum..

08aae3bc8368ada789aa7fcb11303ed8.png

Jag är på universeum..


Mot Göteborg

Nu är vi på väg mot Göteborg och liseberg, underbart! Hoppas att vädret blir lite bättre, men egentligen spelar det ingen roll. Det kommer att bli en toppendag!

Back in town..

Hemma igen, rätt skönt! Regnet vräker ner utanför, men vad gör det egentligen?! Rätt mysigt till och med..!

Resan till Linköping har gått bra. Mamma är på bättringsvägen och får snart komma hem igen. Idag var hon väldigt pigg och följde med oss till caféet och käkade lite. Det enda hon verkligen inte gillar på sjukhuset verkar vara maten, hopplöst äcklig tydligen! :) Hon är stark, min mamma!

Funderar på att duscha lite nu.. Packa upp lite saker och packa ner lite nya. Imorgon drar jag nämligen till Göteborg och Liseberg! Ska bli så himla kul, har sett fram emot detta! :) 

Duscha.. Mmm..

Dagens energikick, känner mig som

0-3fd5f5d3b58123dccca59c489f173954.png

Dagens energikick, känner mig som en speedad iller nu. Ha ha..


I'm walking on water!

14e30b5f6832b28632c2aabca77da7dd.png

I'm walking on water!


Petra goes Hip-Hop

0-ffadd964acc352ed9d856034a6615a.png

Petra goes Hip-Hop


Jag ligger i baksätet, läser tidni

61614ad53299f4bc9b95a8b1c5bddd3f.png

Jag ligger i baksätet, läser tidning, solar och äter choklad. Det är fint att åka mustang..


Stress..

Jag är kass på att stressa. När jag väl försöker så blir hälften fel och måste göras om igen..

Om 5 minuter så åker vi mot Linköping. Jag har verkligen hunnit med en hel del idag. Tränat hårt, duschat, hälsat på glasmästaren, backat med släp, hämtat nylackade möbler, lastat av möblerna, hämtat syrrans skor, packat och lunchat med Henrik.. Nu är det bara att sätta sig i bilen och slappna av! Sköönt..

Vet inte om jag kommer uppdatera mer idag, eller imorgon för den delen. I och för sig så kan jag ju slänga iväg ett mms eller nåt.. Vi får helt enkelt se!

Hörs snart babes!

Jag är vaken!

God morgon världen! Klockan är innan 7 och jag är vaken, uppe och påklädd. Helt otroligt! Detta är dessutom första gången jag skriver ett inlägg på mobilen, får väl se hur det ser ut på datorn lite senare.. Om en liten stund ska iallafall jag in till stan, träna lite och sen bär det av hemåt eftersom det ska komma en glasmästare och byta en ruta hemma. Syrran har ju en förmåga att sova länge så det är nog bäst om jag kommer hem och är vaken.. Vid 14 tiden så åker jag, syrran och pappa till linköping. Ska hälsa på mamma så jag hoppas att hon mår bättre idag än igår. Vill se henne pigg och kry! Så jag hoppas.. Nu ska jag ut i köket och leta upp en macka med baconost.. Mmm.. :)

Snart så..

Musiken pumpar ur högtalarna, Petra sjunger med i låtarna och jag går och smådansar för mig själv. Vad gör vi egentligen?! Vi städar såklart!

Struntade i gymmet, de hade fortfarande datorproblem, så det fick bli en lååång joggingrunda istället. Var totalt slut när jag kom hem. Men jag och syrran gjorde en grym frukost med nybakade baguetter, fetaost, keso, rökt skinka, varm nyponsoppa och juice. Lyx!

Vi har dock ett väldigt jobbigt problem som måste lösas. Vi kan inte laga någon mat för då kommer hela huset lukta mat och det är inte bra precis innan visningen. Men lösningen består av att åka in till stan och äta, så det går ingen nöd på oss.. ha ha..

Har funderingar på att åka till Linköping och hälsa på lilla mamma imorgon. Hon har ju opererats så vi får hoppas att hon snart är pigg och kry igen. Den människan är nog den envisaste här i världen så hon lär vara på benen inom några dagar :) Ska försöka ringa till henne ikväll och se hur hon mår..

Nu går vi in i slutskedet av städningen.. Sweet!

Sovmorgon!

Vad underbart med sovmorgon egentligen?! Det är såå lyxigt att kunna ligga kvar i sängen när den är varm och go..

Nu är jag iallafall uppstigen.. Har hunnit äta lite frukost, leta fram alla träningskläder, gosa med den jätte blöta katten (det är lite synd om henne för hon fick vara ute i natt) och fixa med lite små saker här hemma. Funderar på om man ska dra in till stan och gymma lite. Skönt att komma igång med träningen, fattar inte varför man alltid lyckas göra uppehåll under sommaren..

Ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig i håret idag.. Ungefär så här (fast detta är taget för 1.5 år sen, innan en riktigt bra Bogrens-kväll..)


Over and out..

Maddes dåliga kommentarer

Stående skämt här hemma handlar ofta om mina (och syrrans) konstiga kommentarer: Framförallt när mamma kör förbi en hastighetskamera i alldeles för hög hastighet och jag skriker: Blunda!
Vet inte var det var för tanke som flög genom huvudet just då, förmodligen; fäll ner solskyddet.. 

Lyckades även med en något konstig kommentar idag när syrran skulle raka bort allt ludd i min nacke (ni vet, det där minsta/tunna/fina/ hårstråna som växer som ogräs just i nacken). Istället för att säga det vanliga: Va skönt att få bort luddet från nacken. Kom istället: Va skönt att få bort ludret från nacken.. Igen bra böjning på ordet ludd.. :)

En annan fin kommentar som syrran är skapare till: Jag och mamma sitter och diskuterar min lön i bilen, pratar om att det är högre OB tillägg på helgerna. Från baksätet kommer då ett -Varför får du tamponger av att jobba på helgen??
Hon förnekar fortfarande att hon skulle mena allvar med detta..!

Ha ha.. Svårt att förklara det roliga i allt kanske, men roligt är det..

Störtskön..!

Magnus Betnér och Björn Gustavsson. Parlamentet äger..!


Oj oj..

Telefonen ringer stup i kvarten, när ska jag hinna städa egentligen?! :)

Dagen började lugnt iallafall. Gick upp vid 7 (helt frivilligt..) och ringde till simhallen för att veta öppettider och annat eftersom jag skulle förnyat mitt gymkort idag. Men... Deras datorer krånglade så jag skulle inte komma dit förrän runt halv 10. Sagt och gjort; Jag satte mig med en bok i soffan och väntade på att tiden skulle gå. Tyvärr fick jag inget gymkort idag för datorerna låg fortfarande nere, men träna fick jag göra ändå! Underbart.. Mitt älskade löpband stod kvar och efter det blev det ett pass med några hantlar..

Nu sitter jag hemma igen. Svarar i telefon.. Ska jobba nästa vecka! Hade ju inget inbokat på 2 veckor, eftersom nattschemat inte börjar förrän den 4:e september, men nu är det fullt från och med måndag. Bäst att njuta av denna veckan då :) Hade ju ingen lång semester i somras så nu ska jag vila upp mig till max!

På schemat idag: Städa inför visningen imorgon, tvätta och stryka alla kläder, duscha, handla lite mat, sitta i solen, ha semester! Ha ha.. Loveli!

Många mil..

Har åkt många mil idag.. Fram och tillbaka till Linköping med mamma och sen fram och tillbaka till stan med pappa.. Usch! Nu är man nästan trött på coopern.. NOT! Den har dessutom fått specialbehandling med både tvätt och lite vax. Så nu står den här utan för och glänser i månljuset, loveli!

Nu är det dags att sova. Imorgon ska jag städa huset inför visningen på onsdag. Ska till gymmet och förnya gymkortet också, längtar efter mitt löpband! :)

Sov gott babes!

På väg hem från linköping, sjukt t

0-67bceef2909b4ce5c314293743c2ae73.png

På väg hem från linköping, sjukt tråkig väg!


Glömde..

Jag filmade lite när monstertrucken Thor drog fram på HC. 

Klippet kommer här..



I´m going offroad..

Har tillbringat större delen av helgen ute på High Chaparall och offroad träffen där ute.. Har åkt i leran, kollat när andra kört fast, skumpat runt som en dåre när Hampus har gasat och jag glömt att hålla i mig, träffat andra offroadare.... Med mera! Har haft superkul iallafall!

Tänkte lägga ut några av bilderna jag har tagit, glömde kameran så ni får nöja er med mobilbilder..

Hampus med sin snygga hatt!

KP körde sönder sitt styrstag, hade liiiite svårt att komma ut från området.


Pär på lördagskvällen. Bra fulle och bestämde att vi skulle prova hattar. Bild på mig i hatt finns längre ner.. Ha ha..


Blev inte såå många fler bilder.. Hörs senare :)

Jag provar hattar på hc, gör läcke

1193045dc13c3d3ba822e0f48d93e83e.png

Jag provar hattar på hc, gör läckert!


Vi sitter fast, rejält..

5871b7d386662e25fd76ed7d0e0a3b4e.png

Vi sitter fast, rejält..


fylleinlägg...

Nu är jag äntligen hemma. Ska alldeles strax lägga mig i sängen.. Jag uppdaterar imorgon istället.. är lite för full just nu! Sorry..

Min captain morgan är slut.. Vad s

0-32802b715342d81b10c82f8f5da3b971.png

Min captain morgan är slut.. Vad ska jag göra nu?


Hell yeah!

Ikväll är det då äntligen dags. Träffa kompisar, äta lite mat på stan, dricka massa gott, dansa och ha förbannat roligt!

Från och med nu har jag helg :) För det är fredag..!



Ser det ut som om vi har gjort någ

4d904444b3305dc1cad782be06fd6735.png

Ser det ut som om vi har gjort något vettigt idag? Nä, jag trodde väl inte det..


Volbeat baby!

Sitter framför datorn en kort sväng. Ska strax till jobbet, fysik och mattelärare idag igen :) Sweet! Har precis duschat och kastat i mig en macka med baconost.. Baconost är klart underskattade grejer..!

Jag lämnar er med Volbeat så länge..

 

Hårt arbetande?! ..Not..

Lyckades lösa alla matteuppgifter för både 8:an och 9:an, fy fan va jag är bra! Sen att jag är 23 år och har pluggat mer matte är inget vi behöver diskutera närmare.. :)

Tänkte sätta mig i solen med en tidning och en skål glass, låter rätt fint va?! Det tycker jag iallafall. Som hårt arbetande lärare måste man försöka vila igen sig lite så att man orkar med alla elever imorgon igen. Fast egentligen.. Vad har jag gjort som har varit ansträngande idag? Löst matteuppgifter och tagit några 7:or på en promenad runt elljusspåret.. Åhh, men det lät ju bra iallafall..

Sol baby, sol!

Jag repeterar gammal matte.. Ska e

097a579366ecf07e5035d65e1c08cd8d.png

Jag repeterar gammal matte.. Ska eleverna kunna detta så borde givetvis jag också kunna det!


Snabblunch

Sitter hemma på lunch, har slängt i mig två varma mackor för rasten varade bara 30 minuter så det hinns inte lagas något. Ska alldeles strax tillbaka till skolan. Är vikarie i fysik och matte, min absoluta favvoämnen.. not! Inte elevernas heller :) Men rätt roligt är det iallafall, har ju åk 7-9 så varken matten eller fysiken är på professornivå direkt, tack och lov! 

Eleverna är hur goa som helst! De flesta hade ju mig som vikarie redan i våras så de vet hur mina lektioner funkar. Inga problem med andra ord!

Nu måste jag tillbaka. Ska snart ha fysik :)

Jag har flyt!

Förstår ni vilken tur jag har?! Jobbet i natt var totalt underbart, trivdes som gäddan i vassen redan från första minuten. Inte riktigt lika bra som Soläng (dom har ju redan vunnit mitt hjärta), men helt klart i topp ändå! Fick åka runt till massa gamla tanter och gubbar som var såå mysiga! Åhh, det ska bli så kul att få jobba där! <3

Nu sitter jag här, nyduschad och vaken. Gick upp redan kl 11.30 så jag har bara sovit 3.5 timme, men eftersom jag ska jobba som lärarvikarie imorgon så kan det vara en fördel att vara trött ikväll. Så ingen mer sömn för mig idag.

Tänkte laga lite mat nu, funderar på vad jag ska göra.. Är sugen på en riktigt het tomatsalsa/sås, kanske lite rostade rotfrukter och fyllda biffar till? Eller kanske en paj av något slag? Beslutsångest...

Första natten på nya jobbet är sna

0-2008a7c9d0347a0436821ff7d1effcb2.png

Första natten på nya jobbet är snart avklarad och det har gått kanonbra! En gammal tant gav mig denna fina påminnelse..


Mina små fjärilar..

Finns det något jag verkligen gillar så är det att vara nervös. Så där nervös så att man har fjärilar i magen som bara flyger runt, runt och kittlas hela tiden. Inte oroligt nervös då man bara har en stor klump i magen och mår dåligt. Så där bra nervös är jag inför jobbet i natt. Det känns som om det kommer att passa mig perfekt och att jag kommer ha roligt, men ändå är man lite nervös eftersom allt är så nytt..

Jag har nog väldigt lätt för att bli nervös, vilket jag tror kan vara bra! Det sporrar mig att ge 110% redan från början. Vare sig det gäller att börja jobba på ett nytt ställe, prova på något helt nytt eller bara skicka ett sms till någon som man kanske inte har haft så mycket kontakt med innan.. Oftas så funkar ju allt mycket bättre än vad man hoppats på, iallafall om man vågar satsa lite..

Men nu ska fjärliarna få flyga runt lite till för jag ska nämligen byta kläder, göra några mackor och packa alla saker..

Gammal favorit..

Sitter och lyssnar på lite gammal musik som jag hittade på datorn.. Här kommer en av mina gamla favoriter: 

Flipsyde -Trumpets



God morgon världen!

Tog en låång sovmorgon idag.. Kanske behövs eftersom jag ska jobba i natt. Är redan lite smått nervös; Hur kommer det att vara? Är kollegorna trevliga? Kommer jag att klara av det? Och framförallt, kommer jag att hitta dit jag ska?!
Men vet ni vad; Jag är förbannat envis så jag kommer att lösa det mesta!

Gårkvällen var väldigt lyckad (ingen bio med Knoddas dock, får ta det snart istället!), gjorde hemlagad pizza med annanas, bacon, lök, paprika och massa ost. Super gott! Som om inte detta vore nog blev det även äppelkaka med vaniljsås som efterrätt. Kände mig som en klubbad säl i soffan efteråt, proppmätt! Men åhh så gott..!

Nu ska jag hitta lite vettiga kläder att ta på mig, sen blir det en tur till Forsheda skola och prata med en lärare som jag ska vikariera för torsdag och fredag. Ämnena är fysik och matte (mina absoluta favoritämnen.. not!) men jag kommer att lösa detta också, nemas problemas! :)

Min semester!

Tog lite sovmorgon idag. Det är jag värd, för vet ni vad?! Idag är min enda riktiga semesterdag! Visst, jag har varit ledig lite då och då men idag har jag semester på riktigt.

Vad ska man då göra idag? Det gäller ju att uttnyttja tiden till max på något sätt (hmm, det där rimmade rätt illa med min sovmorgon..). Ikväll ska jag iallafall på bio med Knoddas, Public Enemies med "the one and only; Johnny Depp". Kanske ska försöka att klämma in lite buggkurs däremellan, vi får se.. Behöver städa hemma också, kanske bäst att starta där..!

Dags att köra igång..

Jag är på utomhusbio, mygg till fö

0132e4339c1fd9dcbec65873393789b2.png

Jag är på utomhusbio, mygg till förbannelse. Men mysigt ändå..


I'm winning!

77da8581252ea8e4d6f876ef59f2ae17.png

I'm winning!


Håll tummarna!

Nu är jag vaken, upp och på gott humör..

Ska strax iväg och spela minigolf och denna gången ska jag inte förlora! Så håll tummarna!

:)

Segt..

Nu är det en och en halv timme kvar att jobba. Så fort klockan slår 7 ska jag skynda till rapporten och sedan ner till bilen för att ta mig till sängen så fort som möjligt. Sitter och lyssnar på Spotify, Milow med Ayo Technology. Egentligen är den aningen för lugn för min smak men jag gillar hans röst.. Sen att tjejen i hans video är sjuk snygg gör inte låten sämre..

Se själva..

Bara för att jag kan..!

Daniel har gett mig en bloggkurs så nu kan jag till och med lägga upp klipp från youtube. Det är fantastiskt för en icke-teknisk människa som jag. Har till och med gjort en egen header som ska upp. Det gick nästan innan idag, bara lite text som måste flyttas/tas bort. Så lite kan jag allt själv också :)

Denna är till dig:


I only wanna be with you- Volbeat

Såå skönt!

Åhh, det känns som om 10 000 ton har försvunnit från mina axlar.. Allt verkar lösa sig till det bättre och även om inte allt är helt 100 än så kanske det förhoppningsvis kan bli det igen. Jag hoppas, tror och vill!

Sitter som vanligt på jobbet. Ni börjar nästan vänja er vid det va?! Dock är detta sista natten på Soläng (iallafall på schema..), så hur fasiken ska jag hinna uppdatera bloggen sen?! Det ger sig.. ha ha..

Nu måste jag faktiskt jobba, för tro det eller ej så gör jag det ibland!

Dagens count-down

Okej. Nu är det 2 timmar och 45 minuter kvar tills jag får gå och lägga mig. Längtar efter sängen..

Glömde skriva det innan förresten; Jag fick en påse chips så begäret har stillat sig. Min underbara mamma kom hit med en mobilladdare och en påse chips. Helt fantastiskt vilken service! Dock åt jag 10 chips och sen var det inte så gott längre, snacka om besvikelse.. big time! 

Nu har jag ägnat natten åt att skriva lite mail, chatta med kompisar som fortfarande var vakna, registrera mig på olika sidor, spela word challange på facebook, letat ny skrivbordsbild till datorn och funderat på att sätta på youtube och kolla på the one and only Magnus Betnér. Mycket vettigt..



Tankar om natten

Åhh, det finns saker som kan göra mig enormt frustrerad. Som när folk inte lyssnar, eller inte förstår vad man menar. Ibland känns det som att man ältar samma saker om och om igen, fast på olika sätt, men personen fattar fortfarande inte vad man menar. Då kan jag bli irriterad och oftas leder det till ännu fler missuppfattningar och slutar med småbråk. Jobbigt! Tur att man inte är så långsint iallafall. Det är oftast lätt att få mig på gott humör igen.

Just sånt här kan jag sitta och fundera på under jobbnätter när det inte finns något att göra. Hur jag beter mig i olika situationer, vad jag skulle kunna göra annorlunda och framförallt hur man kan bemöta andra i konstiga situationer som kan uppstå. Är det en vana från lumpen kan hända?! Alltid tänka igenom olika alternativ, både problem och lösningar. Då är man mer förbered när det väl händer något..?

Här har vi henne i egen hög person. Finns det något som jag verkligen saknar så är det är vara Ledningssystemsplutonsbefäl ombord på HMS Jägaren.


Over and out

Helgen är räddad!

Oj oj.. Det känns inte bra att gå till jobbet när alla andra får sitta hemma och mysa i soffan. Jag vill också!

Har ätit grillspett med fyllda bakpotatisar, tszatziki och jordgubbsmousse som efterrätt. Snacka om att jag är mätt nu eller?! Underbart. Det värsta är bara att när man har ätit såå mycket så blir jag automatiskt sugen på chips. Så nu sitter jag på jobbet och har ett akut chipssug! Illa! Tur att jag har både bananer och nektarier med mig.. ha ha..

Stackars Daniel fick inte igång sin corvette idag heller. Har ju väntat i evigheter på sin styrbox och nu när den äntligen har kommit så startar bilen inte ändå. Jag tycker faktiskt lite synd om honom.. Tur att han fick åka nercabbat till Huskvarna i onsdags iallafall :) Får hitta på något som får honom på gott humör igen..

Nu måste jag jobba lite.. Uppdaterar säkert lite senare om pensionärerna inte försöker rymma ifrån mig :)

Absolute loveli!

Jag borde verkligen sova lite, men jag är speedad till förbannelse. Har haft en sån underbar dag när precis allt faller på plats.. 
-Fick ligga kvar i sängen och mysa i morse innan jag steg upp och åkte till jobbet. 
-Väl på jobbet blev alla barnen superglada eftersom jag inte ha träffat dom på 2 månader. Hade en härlig dag med alla ungar. 
-Därefter åkte jag till HC och hämtade syrran, käkade lunch och mjukglass där ute. 
-Sen bestämde vi oss för att göra dessert tills i kväll så vi drog en repa på stan i Värnamo och köpte jordgubbar (bland annat..Mmmm..). Syrran lyckades också mumsa i sig ett paket ost på vägen hem, by the way.. Ha ha.. 
-Dessutom har jag pratat massa i telefon och förmodligen så ska jag få jobba massa extra nätter inom... HEMTJÄNSTEN! I fekking love it! 

Nu väntar sömn och när jag vaknar kommer jag har trevligt sällskap, god mat och underbar dessert! Synd att man jobbar natt sen bara..  <3

Fixar & donar..

Nu har jag kommit hem från en shoppingrunda på stan med Syrran. Har handlat underkläder och ännu mer underkläder.. Hon är bäst på att hitta sånt som är snyggt och sitter bra! Dessutom hittade hon en übersöt klänning som hon ska ha på sin dejt med "the Cowboy" ikväll.. ;) Ska försöka få henne på bild innan hon sticker..

Jag har flugit runt på diverse ställen idag. Fixat lite inför höstens alla måsten. Ringt en massa samtal och hämtat massa papper, så nu känns det ändå rätt bra. Får väl se hur allt går, står i valet och kvalet inför skolan nu..

Jaha, ikväll ska Joakim klippas så att han ser bra ut inför fredagens konsert.. Blir nog rätt chill annars, ta det lugnt och ladda batterierna inför dagisjobbet imorgon! Ska bli kul, har saknat mina småkottar :)

________________________________________________________________________

Förresten, glömde berätta om vi lilla matstund på Max innan.. Jag är ju såå blödig när det gäller syrran och vill att hon ska vara lycklig jämt. Så ni skulle sett henne när hon blev medbjuden på fest av cowboyen, hon strålade! Och vad gör då jag; Jo, tårarna börjar rinna och det slutar med att båda jag och syrran sitter och skrattar med tårarna rinnande nerför kinderna. Underbart <3



Bilträff i Huskvarna

Igår var jag och Daniel i Huskvarna och kollade på bilar, fina bilar! Det var särskilt en lila bil som fångade mitt intresse.. Är grymt sugen på en mörklila Corvette (helst som skiftar i någon annan mörkare färg), med guldfälgar (skulle eventuellt också kunna vara blankt svarta) med en snyggt kjolpaket, sänkt till max och grym stereo.. Ohh, det hade varit underbart!

Är den inte såå fin?!
Denna färgen är grymt snygg, riktigt fin bil i övrigt också!

Min absoluta favorit (såklart!) Finns inget som slår en mini!

Nu är det hur som helst dags att göra något vettigt idag också. Ska äta lite frukost, städa lite kanske, möjligtvis tvätta bilen och ... Det finns nog att göra..

Jag förstår inte..

Var fan tar mina mms-inlägg vägen? Igår skickade jag min übersöta pingvin och idag skickade jag en bild på maten, men inget av dessa verkar ha kommit fram. Suck!

Bara att följa med..

Är det inte underbart när man vaknar och är sugen på att springa en runda?! Det händer ju tyvärr inte alltför ofta! Men idag slog jag upp ögonen efter att ha sovit i 5 timmar och bara kände att benen ville springa av sig själva. Satte på musik i öronen och sen behövde jag inte tänka mer, bara följa benen.. Underbar känsla!

Nu har jag suttit på golvet och strechat ett tag. Chattat lite med Joakim samtidigt. Syrran ska klippa honom imorgon, får hoppas att det blir bra eftersom han ska till GBG på fredag. Men syster är grym så det kommer att bli såå fint! Lyssnar lite på spotify också (tack bror!), massa volbeat baby! Men nu är det dags för dusch och mat, so sweet!



Arga lappar..

Sitter på jobbet, som just nu är extremt lugnt och skönt; inga pensionärer på rymmen under mitt pass.. Surfar runt och spanar lite på en av mina gör-madde-på-extremt-bra-humör-sidor även kallad argalappen.se (den bästa sidan måste vara youtube och Magnus Betnér klippen från parlamentet). Men iallafall; Snacka om underbar sida!

Hur kommer folk på allt de skriver? Och hur orkar de ens bry sig om småsaker? Hur kommer de på alla skällsord? Ohh.. I like it! Många av lapparna är extremt välformulerade och många har säkert lagt flera timmars jobb för att få ihop dem. Jag och mitt tålamod skulle aldrig kunna skriva ihop något sådant, speciellt inte när man är irriterad från början. Men jag beundrar verkligen alla som lägger ner tid och energi så att jag (och säkerligen många andra) får nöjet att läsa de underbara lapparna. All cred till er!


Här kommer en av mina personliga favoriter sedan länge..


Helt klart underbart! Jag ska också dricka Jäger i trapphuset när jag fyller 96, loveli!

Inget intressant

Bara massa jobb igen, so nice! Har jobbat hela dagen på Pralinens förskola, 07.15-16.00. Vikit pingviner (försökte skicka ett mms till bloggen men det kom nog inte fram..), grävt stora gropar i sandlådan, diskat och gjort mellanmål. Himla härliga ungar alltså, jag diggar dom stenhårt! Nu är det dags att sova någon timme för i natt ska jag jobba på Soläng. Har längtat efter mina nattpass.. Verkar det som om jag trivs på mina jobb?! :) Det gör jag!

Efter jobbet igår så åkte jag och spelade lite minigolf, förlorade dessutom. Fick bjuda på glass.. Men hey, jag fick ju också äta glass så det var nog vinst åt båda håll. Tur att man inte är dålig förlorare! :)

Nu, mot sängen...

Jobb, jobb..

Det var svårt att komma upp ur sängen i morse.. Hade gärna tagit sovmorgon och legat där och dragit mig hela dagen. Men nu är det dags för jobb, rätt nice ändå!

Hade en kanondag igår. Träffade Joakim en sväng, åkte lite båt och softade. Sen åkte jag till Voxtorp och kollade på Buckersfield som spelade där, riktigt duktigt band. De ska jag försöka se fler gånger! Efter det så blev det pizza hos Daniel, super gott!

Men nu är jag snart försenad till jobbet, så... Ta hand om varandra!

Hundvakt..

Hade en trevlig kväll igår. Var i Ulås på fest hos Johan och Fidde. Så mysigt och trevligt! God mat och trevlig dans :)

Idag är jag hundvakt åt lilla Elvis.. Daniel ska egentligen passa honom men eftersom han ska fixa med ljudet på Voxtorpsdagen så tar jag hand om honom istället. Har gått en lååång runda så nu ligger han och stensover på golvet under datorn, so sweet! Uppenbarligen så lyckades han charma resten av familjen för till middag fick även han lite pasta och köttfärssås.. Ha ha..

Nu ska jag iväg en sväng.. Ska försöka lägga upp lite bilder från gårdagens vattenskideåkning också. Hur kul som helst! Men det får bli en annan dag..

Jag och syrran har lagat mat hela

6fce5b56f1cd6965c6f3748c20227e5a.png

Jag och syrran har lagat mat hela morgonen (sen gick vi iofs inte upp förrän 12.30).. Kladdpasta med bacon :)


Snart över för idag.

Nu är det bara 1 timme och 15 minuter kvar av natten, so sweet! Sen ska jag sjungande och hoppande ila hemåt och bädda ner mig under 2 tjocka täcken. För just nu håller jag på att frysa häcken av mig! Sad but true, min häck som är så förbannat fin också.. Typiskt! Ha ha..

Dags att ta tag i det allra sista.. Wish me luck!

Värsta tiden..

Nu börjar klockan närma sig 4, skönt. Timmarna mellan 2-5 är de absolut värsta, man är både trött och väldigt seg. Hade jag fått välja så hade jag gått hem och lagt mig i sängen med ett tunt täcke över mig och haft fönstret öppet så att det hade blivit svalt och gott i rummet. Önskedrömmar! :)

Men nu är det snart bara 3 timmar kvar av natten, sen har jag hela helgen ledig. Det kallas lyx mina vänner, ren och skär lyx! Ska åka och bada lite imorgon, det ser jag redan fram emot och på kvällen blir det bio i Växjö. Sommaren med Göran tror jag att filmen hette, en svensk komedi. Bara jag får mina popcorn så spelar det ingen roll vad det är för film, jag nöjer mig ändå..

Nu måste jag sega ihop lite till innan det är dags att göra ett ryck med mediciner och annat..

Nattblogg igen..

Visst är det helt underbart att få jobba natt igen?! Som jag har längtat! Känns inte alls lika roligt att gå till jobbet på morgonen, eller ännu värre; mitt på dagen! Tacka vet jag natten.. Enda nackdelen är ju att man inte kan hitta på saker sent på kvällen med alla kompisar eller sova när alla andra sover. Men det är värt det, 10 gånger om!

Hoppas iallafall på en lugn och skön natt. Har redan strukit massa tvätt och snart ska jag bre lite mackor och plocka ur diskmaskinen. Hör av mig lite senare babes...

Måste-göras-idag-lista.

God morgon! Eller ja.. Själv har man faktiskt varit vaken sen runt 8-tiden. Har precis kommit hem från en promenad med Micke. Tredje dagen i rad som jag går en promenad med honom, riktigt nice! Fast idag gick vi uppe vid Borgen och det var faktiskt en rätt kort runda.. Skulle kunna tänka mig att dra ut på en runda till med Mp3:n i högsta hugg. 

Men icke! Idag ska jag fixa och dona.. Ska ringa Maria på kontoret i skolan, kolla när socionomprogrammet drar igång, kolla om jag kan vikariera för mamma i 4 veckor, ringa Kottens förskola om v 37 och sen var det något mer som jag uppenbarligen har glömt bort nu.. Åhh, vad var det nu då..?!  Får nog klura lite på det..

Idag är det nattjobb som gäller, börjar 21.15-07.15. Loveli!

Bloggdesign sökes!

Snart dags för jobb igen. Känns konstigt att jobba på dagen som jag gjorde igår och på kvällen som jag ska göra idag. Jag saknar mina nätter, faktiskt!

Usch, det är mycket som händer runt omkring just nu. Tänker dock inte berätta om det här, känns rätt onödigt och det kommer säkert bara göra saker och ting värre. Bättre att prata med alla inblandade och reda ut saker och ting istället för att beklaga sig i bloggen. Men det är därför jag inte uppdaterar så ofta, kan vara värt att tänka på..

På tal om bloggen. Jag skulle vilja ha en sån där fin blogg som många har, med massa kort och olika färger. Dock är ju jag inte ett tekniskt geni direkt så lite hjälp skulle sitta på sin plats (kan erkänna att det tog 5 månader innan jag lärde mig att ladda upp kort.. Usch, så dålig är jag..). Någon som vet vem som kan hjälpa till med sånt?  Vore guld värt!

Nu ska jag fortsätta att chatta med lite kompisar. Ska förmodligen jobba på dagis nästa vecka också, blir lite dubbelt jobb! Härligt!

Jag är inte död, har bara hittat m

0-31cac5a3543e2381fb09c515ead481d0.png

Jag är inte död, har bara hittat min plats i solen..


1.5 timme kvar!

Usch, jag börjar verkligen bli såå trött nu. Ser svävande sängar med duntäcken på näthinnan. Trodde allt att jag skulle piggna till efter den mycket goda smörgåstårtan som de på Avd 2 hade sparat till mig (det tackar jag för :)), men icke! Nu känner jag mig istället sådär lagom mätt, belåten, sömnig och trött. Men snart så... :)



Klockan är 03.35 och Vad gör jag?

65e22f80ae23748bf47f9e46b49f391e.png

Klockan är 03.35 och Vad gör jag? Jo, jag står i köket på jobbet och äter smörgåstårta. Fint jobb!


Nattblogg

Mmm.. Sitter och nattbloggar lite. Det är fint när man hinner sätta sig en stund framför datorn på jobbet och läsa lite bloggar, kolla facebook och framförallt skriva lite. När jag inte jobbar är jag rätt kass på att uppdatera. Undrar hur detta ska gå när jag har 3 veckors ledighet?! Ni får kommentera och klaga lite i sådana fall :)

Idag har jag tillbringar några timmar på chaparall. Solen stekte och det var fullt av folk! Åt Tacos i New Mexico, käkade god mjukglass och kollade på showen kl 17.  Helt underbar dag :)


Nu måste jag faktiskt jobba lite.. ha ha..

Åhh.. Jag vet!

Dålig uppdatering, som vanligt. Det kommer och går i perioder det där. Smidigast är ju när man jobbar natt för så har man (oftast) tid att uppdatera lite mer..

Har egentligen inte så mycket att säga idag.. Kan uppdatera lite senare när nattens jobb har kommit igång.. Hade förresten en super bra kväll på Sigges igår. So Sweet! :)

RSS 2.0