Bra sällskap!?

Nu är jag up and running.. Sitter i soffan och håller två bakfylla grabbar lite sällskap. Har gjort frukost med både mackor och omelett, mycket gott och välbehövligt.. Idag blir det nog en tripp till Växjö och fira lite :) Det är nämligen en väldigt speciell dag idag.. Iveckan händer inte så mycket.. På tisdag börjar jag officiellt på mitt nya jobb som personlig assistent, såå kul och väldigt spännande! Hoppas att det kommer bli ett kanonjobb..!

Jobb och alldeles för lite sömn!

Har inte riktigt hunnit uppdatera, dåligt av mig förstås..
Jobbade som sagt natten som gick. Det var riktigt roligt att få komma tillbaka till hemmet, det har kommit många nya ansikten och det är alltid spännande! Det gick iallafall väldigt bra. Något som inte gick fullt så bra var sömnen idag, har inte sovit en blund sen igår natt. Är med andra ord en aning trött just nu..
Idag har jag inte gjort några större ansträngningar; Åkte till stan och handlade, fäste kakeldekor i badrummet, åt sushi och kollade lite på tv. Nu är jag på Parkudden och ska strax äta lite lördagskvällsmat med mamma och pappa, mumsigt och mysigt!

Äntligen fredag!

Jag har lyckats med dagens mål: Att inte gå upp ur sängen före kl 10! Ska ju jobba i natt och för att slippa behöva sova i eftermiddag (som man aldrig gör ändå) eller vara dödstrött på jobbet så måste man tvinga sig att sova lite längre. Det är väldigt svårt nu när dygnet är tillbakavänt. Vaknade vid halv 8 och bara ville gå upp, men med lite disciplin och övertalning så lyckades jag halvsova någon timme till.
Igår var jag på kompiskväll på Trend House med Frida. Hittade många fina kläder som ville följa med hem, fick begränsa mig lite. De kläder jag köpte var kanon, de kommer att användas flitigt! Såå fina!
Nu ska jag duscha, äta lite och bara softa! Det är ju faktiskt fredag!

Jag låter statusen tala för sig själv!


Vart tog dagen vägen egentligen?!

Dagen har gått så otroligt fort. Känns som om jag vaknade för bara någon timme sedan. Tog en lång promenad innan, det var så skönt i det fina vädret. Underbart fint ute när solen tittar fram, allt blir så ljust.
Sen blev det en lång och varm dusch för att tina upp kroppen igen. Lunchade med min goda matlåda framför tv:n innan jag började plocka och fixa lite. Har nog hållt igång hela dagen, kan vara därför den har försvunnit så fort.
Imorgon blir det jobb, spännande. Jobbar natt mellan fredag och lördag också, det ser jag mycket fram emot!
Nu blir det lite målarjobb.

Nu är jag lugn igen..

Lite lugnare idag, med tanke på föregående inlägg.. Ibland har jag väldiga problem med hur människor väljer att sköta saker och ting, speciellt när de skiter i hur det verkligen ska skötas. När det dessutom är saker som gäller mig och som jag (bland annat) kommer att få till svars för är det ännu viktigare att det sköts korrekt! Men jag ska prata med personerna ifråga så får vi se var vi står..

Annars idag.. Funderar på att åka in till stan en sväng, gymmet lockar. Skulle i och för sig lika gärna kunna gå en promenad för det är på den nivån jag måste träna på gymmet just nu iallafall. Förkylningen börjar dock ge med sig, bara halsen kvar nu!
Kanske slipa lite på sideboarden, inte roligt att stå ute i det kalla förrådet bara. Men om jag kommer på något riktigt bra att motivera mig med så kanske jag kan släpa ut ändan dit ändå.. Hörde jag choklad?! :)

Åhh.. Förbannat!

Madde är en aning arg, sur, utåtagerande, förbannad, pissed off osv.. Ni fattar själva!
Jag ska avreagera mig lite och uppdaterar när jag lugnat ner mig, typ imorgon eller så..

23 Februari 2010

Vaknade strax efter 6 i morse och var superpigg, gick upp vid halv 7 och sen dess har jag hunnit med en hel del. Helt otroligt va skönt att kunna vakna tidigt och faktiskt vilja gå upp ur sängen frivilligt.
Idag ska jag handla lite mat, städa lite efter all montering av IKEA grejer igår och försöka slipa klart sideboarden..
Får se hur mycket som hinns med, är ju fortfarande lite småförkyld så jag ska bli helt frisk innan jag lägger i högsta växeln. Tänkte köra igång med träningen nästa vecka, vågar inte riskera att köra igång för tidigt och bli sjuk igen (vilket är rätt typiskt mig annars..).


Nu: Frukost!

..och vi går vidare till nästa projekt.

Städningen av köket är klar, det skiner och luktar gott.
Nu blir det snöskottning och kanske lite arbete med sideboarden.


En dusch hade också suttit fint..!

Oldspice ladies..

Elin hade lagt upp denna på sin bilddagbok, en klockren amerikansk reklamfilm..
Se och njut.. ;)

Städning på G

Sitter i sängen och funderar lite, har varit uppe en bra stund och därför hunnit med en hel del. Slängt in en maskin tvätt, pratat i telefon, ätit frukost, läst bloggar.. Tänkte börja städa lite om en stund, idag är det köket som ska få sig en rejäl omgång!
Hur var då helgen..?! Man skulle kunna säga lite både och tror jag. Festen i lördags var okej, hade jag varit frisk så hade det varit roligt men huvudet gjorde ont och jag var lite hängig. Fick dock äta på McDonalds på vägen hem och det var välbehövligt.
Söndagen var kanon. Skottade snö och åkte till IKEA. Hade en såå bra dag! Att man kan må så bra inombords när man samtidigt är förkyld, underbart! :)

Jag och my babe är på ikea, storsh

-4d0c403bbdc36cf5971660fdf541c7f.png

Jag och my babe är på ikea, storshoppar..


Inget vettigt alls

Hmm.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är fortfarande förkyld och jag tror definitivt att det hindrar min hjärna från att arbeta i normal takt. Alla tankat går liksom i slowmotion, lite tröttsamt faktiskt..
Igår tillbringades kvällen med familjen. Brorsan kom hem från Götet så det blev god mat och lite slappande i soffan.
Ikväll ska vi på fest. Knoddas, Albin och Ahlberg ska ha en gemensam födelsedagsfest. Jag ska köra. Får se om jag orkar stanna hela kvällen eller om jag åker hem och sover och hämtar resten lite senare ikväll.


Orka, orka, orka...

Hittade..

..en så sjukt rolig reklam på youtube..

Snart sliter jag ut larmet ur bilen!

Det blev inget mer uppdaterat igår, dels var jag inte hemma och när jag väl kom hem var jag trött. Testade ett nytt recept går igen, köttfärsfyllda auberginer med ostsås och klyftpotatis, smakade gott (sa Daniel, jag känner liksom ingen smak whatsoever).
Fick nyss ett bryskt uppvaknande av att det ringde på dörren. -Vem ringer på dörren kl 9 en fredagsmorgon? Jehovas, hemlarmsförsäljare eller skolungdomar! tänkte jag och försökte somna om. Men klockan ringde fler gånger så jag slängde på mig kläderna och rusade till dörren och där stod... grannen! Larmhelvetet hade gått på bilen (igen) så den stod och blinkade så fint på parkeringen. Tackade grannen (som frågade om hon hade väckt mig varpå jag naturligtvis svarade att jag var sjuk och låg och läste..) och låste bilen utan att dra igång larmet.


Nu sitter jag här och funderar på att äta lite frukost, duscha och känna efter hur jäkla förkyld jag fortfarande är..

Ytterligare en morgon till räkningen..

Fortfarande dunderförkyld. Men jag tror nog att chokladpannkakorna, godiset, chipsen och sällskapsresan-filmen gjorde sitt igår, tror minsann att vänster lilltå börjar tillfriskna..
Sitter i sängen med en macka och varm nyponsoppa, funderar på om jag verkligen ska stiga upp överhuvudtaget idag eller om jag ska öva på framåtstupa sidoläge i sängen istället.. Ska äta upp frukosten, ta en varm dusch, äta lite alvedon och ta lite nässpray så kanske världen känns som ett bättre place..

Dagens diss: Förkylning

Förkylning är den vardagliga, sammanfattande benämningen på infektioner som drabbar de övre luftvägarna och näsans slemhålor. Akut viral nasopharyngit är det vetenskapliga namnet. Förkylning orsakas vanligen av rhinoviruset.

Vanliga symptom är öm hals, rinnig näsa, täppt näsa, nysningar och hosta. Ytterligare symptom kan vara ögoninflammation, muskelsmärta,trötthet, huvudvärk, muskelsvaghet och minskad aptit. Feber och utmattning är vanliga vid influensa. Förkylningens symptom försvinner vanligtvis efter någon vecka, men kan även vara i upp till två. Symptomen kan vara allvarligare för spädbarn och unga barn. Även om sjukdomen vanligtvis är mild och ofarlig så brukar ofta patienter med förkylning ta till medicinsk hjälp i form av receptfria läkemedel och kan bli hemmavarande från skola eller jobb. http://sv.wikipedia.org/wiki/Förkylning


Åhh, jag är redan trött på att vara sjuk!
Nu är protokollet nästintill färdig, dessutom har jag skrivit ihop två texter som snart ska upp på hemsidan. Jobbar alltså hårt och principfast trots att jag är sjuk. eller så gör jag det mest för att det är roligt.
Funderade på att fortsätta arbetet med sideboarden om en stund. Om jag slipar klart luckorna skulle man kunna tejpa och måla så att man får se hur färgen biter på materialet.
Jaa.. eller så vilar man en stund och letar upp något gott att mumsa på..

Jag dör bara lite här.. Okej?!

Har fått en förkyldning som heter duga. Shit säger jag bara! Att föda barn kan inte vara någonting i jämförelse med detta. Har inte sovit mycket i natt, näsan är täppt, huvudet värker, kroppen gör ont och jag är trött som en solstingad åsna. Ni fattar själva: jag är sjuk! Punkt.
Igår var jag som sagt på styrelsemöte. Var inte hemma förrän efter 22 så det tog sin tid. Diskuterade många intressanta kommande projekt. Om ni vill vara med i en motorförening som verkligen hittar på saker och har roligt, så hör av er till mig. Medlemsavgiften kostar bara 150 kr om året och vill man så finns det mängder att engagera sig i! Om ni inte vill engagera er så räcker det med att vi får del av era pengar :) Ha ha..
Idag blir det inte mycket gjort. Ska renskriva protokollet var det tänkt, men utöver det så blir det endast ryggläge i soffan eller sängen. Ska kurera mig så fort som möjligt!

Projekt sideboard har nu officiell

1201564d9328b88605fc4c6c1012ec87.png

Projekt sideboard har nu officiellt påbörjats..


Styrelsemöte tonight!

Ikväll är det alltså styrelsemöte med Speed, dagen till ära har jag därför sorterat MASSA papper och skit som ska in i pärmen. Satt mitt i sängen med mängder av papper utsprida runt omkring mig, försökte få någon slags ordning. Tror att jag har lyckats någorlunda, det visar sig senare. Blir det inte bra så är det bara att göra om och göra rätt..!
Är lite smånervös inför mötet ikväll, jag har nämligen aldrig fört protokoll tidigare. Har aldrig ens varit aktiv i en förening. Oj oj oj..!


Spännande :)

Buddy Holly Baby!

Har verkligen lyckats dra på mig en riktig förkyldning. Snuvig, ont i halsen, febrig.. Usch och fy! Ska på styrelsemöte med Speed ikväll och då måste jag vara på hugget. Vad sägs om alvedon och nässpray?! Kanske en stor fet whiskey också..? Håller mig garanterat till det förstnämnda!
Kollade förresten på youtube efter några Buddy Holly klipp. Kunde ju vara roligt för er att se lite av vad jag såg i helgen, med tanke på att det var så otroligt, fruktansvärt, underbart bra!

Gratis droger? Nja, mycket tveksamt!

Hemma igen efter både storhandling och besiktning av bilen. Bilen gick faktiskt igenom besiktningen, tro det eller ej! Fick dock några småanmärkningar och några muntliga tillsägelser. Bland annat satt batteriet löst, jag saknade varningstriangel och ljusena fram var helkonstiga. Men som sagt, den gick igenom och jag behövde inte komma tillbaka.

Är det någon som har läst aftonbladet idag? Tydligen så har Danmark startat upp ett nytt projekt för missbrukare. De ger missbrukaren heroin gratis för att på så vis minska brottsligheten. Skattebetalarna får alltså betala för missbrukarens heroin och detta ska i längden förhoppningsvis minska den brottslighet som hör ihop med finansieringen av missbrukarnas droger.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det känns inte rätt att staten står för gratis utdelning av droger som de faktiskt själva har förbjudit. Men å andra sidan kanske detta är ett sätt att minska en brottslighet som står för en otrolig summa i samhället..
Läs själva: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6606981.ab

Vilken helg! :)

God morgon, god morgon. Sitter i sängen med datorn framför mig. Har varit uppe och röjt lite, bland annat satt på en maskin tvätt.
Hade en underbar helg i Göteborg. Bion var kanon, musikalen var fantastisk, hotellet var jättefint och sällskapet var det bästa! Att jag dessutom hittade lite kläder och ett par skor gör hela saken ännu lite bättre :)
Dock har jag lyckats dra på mig en förkyldning, halsen gör lite ont och näsan är täppt, så jag vet inte hur det blir med min träning i veckan. Om jag håller mig lugn idag så kanske jag kan gympa imorgon, det vore såå skönt!
Idag är det dags för besiktning av lilla camaron, håll tummarna för att den går igenom. Innan dess är det uppstigning och städning som står på programmet..

I stora staden

Nu är jag alltså i göteborg, såå skönt med lite minisemester från vardagen.. Igår var vi på bio och såg Josef Fares nya film farsan. Den var otroligt underhållande, skrattade massor. Innan dess satt vi på biobaren och drack öl och en drink, lyxigt! Ikväll är det musikalen Buddy Holly som väntar, men innan dess blir det shopping i storstaden.. :)

Nu är jag på bio, mycket bra bio h

735cbb864f7fd5c86ce622456a200e84.png

Nu är jag på bio, mycket bra bio här i storstaden!


i'm checking in, göteborg baby!

0-5cbf3cc1a0693ec744d91ea823f3abfd.png

i'm checking in, göteborg baby!


Ingen god mat, men ändå måste man äta..

Färdigjobbat för idag, ungarna är fortfarande sjukt söta! Men jag är såå glad att jag dels inte är dagisfröken på heltid och dels att jag inte har några egna barn. Jag måste nog skaffa mig ett tålamod först! Några dagar på dagis emellanåt går jättebra, det är till och med riktigt roligt, men barn är påfrestande också.
Fick förresten ärtsoppa till lunch idag. Det är nog en av de maträtter som jag verkligen inte tycker om (ärtsoppa, mat med blod eller inälvor i, kroppskakor och pyttipanna är usch!). Men "vuxen" som man är måste man föregå med gott exempel inför barnen. Åt en liten tallrik med soppa så nu ska jag äta lite snabbmakaroner med skinksås, hungrig som en svulten gnu!


Förutom att det inte smakar gott så ser det inte gott ut heller, usch!



Riktigt god pizza!

30bf99681fd6536a99f55d74d732bb9c.png

Riktigt god pizza!


Färdigjobbat för idag!

Hemma från jobbet. Har haft underbara småbarn springande runt benen hela förmiddagen,  vilken enorm energi! Den smittar verkligen av sig, humöret är på topp! Tyvärr gör ryggen fortfarande lite ont, men inget som inte lite alvedon kan råda bot på. Tror faktiskt att den kommer vara helt hundra tills imorgon! Imorgon blir det mer ungar och då ska jag också åka pulka, det har jag redan lovat :)



Nu ska jag sträcka ut ryggen med alla möjliga övningar, ska böja och flexa..

idag är det onsdag, bra strumpor!

693119e9ebb2d5d72b0e259143212989.png

idag är det onsdag, bra strumpor!


Tacofisk, låter skumt!

Värken i ryggen vill verkligen inte släppa. Den varma duschen hjälpte en liten stund, men nu gör det ont igen..
Gjorde iallafall god mat: Tacofisk! Som ni säkert vet är jag ett riktigt taco-freak, men tacofisk har jag aldrig ätit innan. Smakade väldigt gott..
Här har ni receptet: http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15771

Ont ont..

Har inte orkat uppdatera riktigt idag. Har nåt så fruktansvärt ont i ryggen, vet inte vad som har hänt. Tog 2 alvedon innan och nu börjar jag kunna röra mig lite normalt. Konstigt! Förhoppningsvis släpper det helt snart..
Ska iallafall laga middag om en stund, ett nytt spännande recept. Kan berätta vad det är när jag har testat om det går att äta eller inte :)
Nu ska jag ta en varm dusch så kanske det sista onda i ryggen försvinner!

Fekking loveli!

Det var nog ett av de skönaste träningspassen ever. Löpband, styrka och lite crosstrainer som nedvarvning. Kan det bli bättre?! Längtar redan till gympa-passet imorgon! Ska börja slipa lite på sideboarden då också. Onsdag, torsdag och fredag så jobbar jag nämligen och hela helgen ska därefter tillbringas i Göteborg. Hell Yeah!



Nu ska jag hitta något att äta, macka med ost..?!

Fortfarande lite seg..

Jag känner mig fortfarande seg efter helgens bravader, låg kvar extra länge i sängen och läste en bra bok. Nu är jag uppe och har fått på mig träningskläderna. Dock ska jag laga middag innan det blir gymmet inne i stan.. Ska köra ett extra styrkepass, kroppen skriker efter lite muskelbyggande :)

Om jag hinner ska jag börja skruva isär sideboarden som vi inhandlade i lördags. Måste skruva bort dörrarna innan jag kan börja slipa och till sist måla. Den kommer bli fin!

Jag är sekreterare!

Nu kan jag med stolthet presentera att jag är invald i Speeds styrelse som sekreterare. Så spännande och det kommer att bli riktigt roligt! Var på årsmöte idag och jag tror faktiskt att klubben kommer utvecklas under året, det tar lång tid att bygga upp något så stort som vi faktiskt eftersträvar!

Hade en mycket trevlig kväll hos Elin och Simon igår, tack för det! Hittade en uppbränd skrivare utanför sovrumsfönstret i morse, ehh.. Ja, vad ska man säga :) Lyckat!

Nu blir det en lugn kväll för att smälta all information. Soffläge med te och knäckebröd låter fint i mina öron!

Ikväll är det fest!

Sitter framför datorn, festklädd och färdigsminkad. Blev rätt nöjd idag faktiskt, lyckades få glitter runt hela ögonen. Ikväll blir det fest hos Elin och Simon, så snart kommer det folk på förfest! Har på pumpande musik och en xider i högsta hugg, kan inte bli annat än bra. Är dock liite trött eftersom jag inte lyckades sova speciellt länge, men det går nog över snart :)

Har varit runt i stan idag. Köpte en sideboard till Daniel som jag ska slipa och måla lite innan han kan ha den framme. Skönt med några projekt på gång. Imorgon är det dessutom möte med SPEED, ska bli otroligt spännande.

Kanske bästa att dricka lite nu innan alla kommer :)

Jag kan inte sova!

Här har ni en som har varit vaken sen klockan 7.. Kan man söka för det? Lyckas ju aldrig släpa mig ur sängen före klockan 9 på vardagarna, men när det väl är helg och man FÅR sova längre, tro fan att jag inte kan sova då! Måste ha någon sorts störning, tacksam för förslag?! :)

Nu är här rent!

Jäklar vad jag har städat; Dammtorkat, strukit tvätt, dammsugit, våttorkat, skakat mattor.. My Gosh! Nu är det fint iallafall.. Nu kan ni komma precis när ni vill!
Nu ska jag in till stan för lite fredagslunch, Olympia here I come!

I´m up!

Idag lyckades jag få ett mycket bättre uppvaknande än igår. Skönt! Sitter fortfarande i sängen, inbakad i ett stort, varmt och fluffigt täcke.
Gårdagens gympapass känns i kroppen, Elin är grym på att få igång alla i salen. Jag och Frida har klarat av 2 pass denna vecka, mycket beröm till oss! Så fortsätter vi väl?! Vi kommer vara i grym form till Beach 2010 :)
Om en liten stund ska jag upp ur sängen. Ska städa lite eftersom det kommer folk hit imorgon. Ska ha lite förfest innan alla drar iväg till Simon och Elins födelsedagsfest. Ska på stan med Frida och Daniel i eftermiddag och försöka handla lite paket, kommer bli kanon!
Nu måste jag bara uppdatera mig lite innan jag kan slå igen datorn för nu..

Nu jäklar..

Är så på G. Morgonens dåliga humör är verkligen borta. Spelar musik genom Spotify, bara musik med massa ös! Då kan inte humöret gå annat än UPP! Eller vad säger ni?


För att göra er alla på ett bra humör

Daniel visade mig en sjukt rolig kortfilm på youtube igår, ni måste se!


Nu känns allting lite bättre..

Nu har jag fått ordning på allt igen. Skottade lite snö och gick en kort promenad för att få igång hjärnan igen. När allting går åt helvete låser sig hjärnan och man kan inte tänka på något annat än all skit.
Har ätit en frukt, slängt in en maskin tvätt, håller på att ladda ner massa program till datorn, ska stryka lite kläder, gå igenom massa papper som jag fick av Marianne igår och lite senare ska jag äta middag. Ikväll är det dessutom dags för intensivgympa, kan inte låta bli att känna mig lite taggad redan nu!


Det kommer att bli en bra dag!

Dettaäringenbramorgonalls!

Har vaknat på helt fel sida idag. Började med att jag slog i huvudet i sängstommen när jag lite förvirrad satte mig upp för att sedan fort lägga mig ner igen. Därefter gick jag upp, funderade på vilken dag det var och tog på mig tisdags-strumporna, katastrof! Fortsatte med att försöka leta upp en tröja som jag trodde att jag hade här, men icke. Blev smått irriterad på att ha kläder och saker på olika ställen hela tiden. Tänkte lugna ner mig men en god frukost men inser sedan att jag har glömt att tina brödet. Nu vet jag knappt vad mer som kan gå fel!



Ska ta en promenad, rensa tankarna och göra ett nytt försök. Hittade dessutom lite keso och avocado i kylskåpet så frukosten klarar sig :)

Nu kommer jag aldrig glömma vilken veckodag det är!

Jag har köpt strumpor, en för varje dag. Jag har ju problem att hålla ordning på vilken dag det råkar vara, no more! Nu är det bara att slänga upp foten och checka, det kallar jag smidigt!

Fel person vann, som alltid!

Jaha, nu har jag kollat klart på Paradise Hotel. Vilket jäkla skitprogram egentligen, men ändå måste man kolla :) Fel personer vann, enligt mig förstås. Alla röstade helfel, också enligt mig. Fast å andra sidan hade jag inte kunnat göra det bättre själv, jag hade nämligen aldrig ställt upp i ett sådant program! Aldrig!

Nu är det träning i stan som väntar, såå härligt!

Hade en kanon kväll igår, men jag missade en sak..

Hade verkligen en super trevlig kväll hos Frida igår. Vi fikade, såg på en underbar film (My sisters keeper, se den!) och därefter bjöd hon och Micke på mat innan vi begav oss mot träningspasset på Tinas Ö. Styrka med Flås, det var bra. Fick mat när jag kom hem också, en annan har ju det så fruktansvärt bra! :)
Det enda jag missade igår var finalen i Paradise Hotel, har ju följt hela den förbannade säsongen nu så finalen måste ses. Tänkte jag skulle passa på att göra det nu innan jag kollar alla tidningar och ser vem som vann.
Lite senare ska jag in till stan och handla lite, grönsaker och tjejtvål. Ha ha.. Tar en sväng förbi gymmet också, längtar dit!

Ikväll: Gympa med Frida

Vad ska man laga för mat idag då? Börjar bli lite småhungrig nu.. Kanske wok med kyckling och cashewnötter? Fisk i ugnen med potatismos? Quorngryta med något gott till? Svårt!
I eftermiddag ska jag hem till Frida, fika och kolla på film innan vi drar vidare till vårt gympapass. Skönt att ha någon man kan hålla formen ihop med, det blir lättare att komma iväg till träningen då. Eller ja, gymmet kommer jag alltid iväg till men såna där gympapass kan jag nog lätt hoppa över eftersom de är så sjukt jobbiga :) På ett bra sätt förstås.. Inte van vid sådan träning helt enkelt, det släpper nog framåt..

Konstiga drömmar

Sitter och spanar lite på nätet. Kom upp vid 9 idag, det verkar vara min tid att gå upp. Drömde så konstiga drömmar nu på morgonen så jag var tvungen att ligga kvar och fundera ut ett bra slut innan jag kunde gå upp och äta frukost. Undrar hur man får fram drömmarna egentligen, mycket intressant.
Funderar på att ta en promenad nu på morgonen, synd att snön vräker ner bara. Man blir ju så blöt om fötterna.. Men det kan vara värt att ta en promenad iallafall.. Får peppa mig själv lite :)

Tjejer är tröga men roliga?!

Läste precis en artikel på Aftonbladets hemsida om att tjejer har lite svårt att fatta skämt, men när de väl fattar så har de roligare åt skämtet än killarna. Tror ni att det kan stämma? Jag tror definitivt att det stämmer, iallafall om jag utgår från mig själv. Jag är fullkomligt astråkig att skämta med, jag fattar aldrig när någon drar ett skämt. Om jag väl fattar så kommer det låångt efteråt och då är det oftast alldeles för sent för att skratta.
Här har ni artikeln: http://www.aftonbladet.se/wendela/article6526101.ab


Men jag har faktiskt blivit lite bättre sen jag började kolla på Betnér och Gustavsson, ironi är min grej!

Snabba Cash

Måndag, ny vecka igen. Känns som om veckorna bara försvinner, månaderna också. Snart står man som pensionär och undrar vart livet egentligen tog vägen.
Har haft en så himla trevlig helg. I lördags var vi i Växjö hos Andreas och Therese, åt tacopaj och tog en sväng på stan. Hamnade på ett nyöppnat ställe under jorden, det var precis lika skumt som det låter. Men det var trevlig musik och Johan och Simon ägde på dangolvet.
Igår var jag och Daniel på bio, Snabba Cash. Riktigt bra film, riktigt bra! Måste genast läsa boken.. Somnade rätt sent men så gott som jag har sovit i natt har jag inte sovit på hur länge som helst, helt otroligt! Mmm..
Nu ska jag in till stan, träna lite..

RSS 2.0