Jag ska tälta! Underbart!

Ha ha.. Nu är jag snyggt blond! I like it.. Passar bättre till mitt sätt att vara det någon som sa... Say What?! Tack för den.. Ha ha..

Har lite bråttom. I natt ska jag nämligen tälta. Imorgon blir det Jeepkörning utanför Jönköping så vi åker dit redan idag. hur kul som helst! Har slängt ner massa saker i väskan som kan vara "bra att ha".. Vet knappt vad jag har tagit med, spännande!

Nu måste jag åka. Ska försöka uppdatera imorgon eller på söndag. Med bilder kanske?! :P

Vad har jag gett mig in på?!

Herregud. Just nu sitter jag framför datorn med en hög blekningsmedel i huvudet. Syrran är lite ledsen och för att göra henne glad åkte vi in till stan och köpte glass (Ben&Jerry -half baked) och hårfärgning. Eftersom hon är allergisk så är det mig vi färgar... Allt för att göra sötnöten glad såklart! :)

Ikväll ska jag till Fröjden i Jönköping och bugga. Jag ska bli en riktigt inbiten buggnörd hädanefter, så fantastiskt roligt! Hoppas bara att jag ser lite vetig ut i håret så att någon (iallafall en enda!) vågar dansa med mig.. Men syrran är ju nästan frisör så jag får helt enkelt lita på henne!

Nu ska vi smaska glass! Madde goes Blondie.. He he..

Jag älskar det..

Igår gjorde jag det roligaste jag har gjort på väldigt länge. Jag var på buggkurs! När den var slut kände jag mig nästan hög, så jäkla roligt hade jag! Helt sjukt! Fick snurra, dansa, lära mig nya steg, prata med massa folk och bara ha det underbart i 2 timmar! Love it!

Idag har jag inte gjort så mycket. Följde med stackars Niclas till sjukhuset där han äntligen fick ta bort sitt gips. Sen var vi på Olympia och åt lite kinamat, så himla gott. Sen åkte vi hem till honom och skulle slappa lite men det slutade med att båda somnade enn stund i soffan. Sen åkte jag hem. Nu sitter jag och tjatar med syrran. Hon ska klippa mig kl 08.15 imorgon på sin skola, det blir spännande :)

Dags att göra något!

Jag är en vampyr..

Vad vill du? Men kom då! Jag är ju här och väntar på dig.. 

Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan brevid okända skor. Jag fattade allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle va min. Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat: Det var skönt med ett dåligt svar! 

Hela världen är så underbar, om man är korkad, dum och glad!

Oj oj, nya favoriten för tillfället. Är helt såld på -Jag är en vampyr med Markus Krunegård. Sån jäkla energi i hela låten. Vågar knappt erkänna det eftersom jag tidigare har sagt till syrran att Markus Krunegård är totalt kass. Petra: Jag ber om ursäkt! Jag förstår att du tycker att han är bra! Förlåt! :)

Har jobbat klart på dagis, en väldigt lugn och skön dag! Ikväll blir det buggkurs och kanske tacokväll hos Niclas.. Lyxigt!
Nu ska jag ta en promenad. Måste bara slänga över lite schysst musik på Mp3:n först!

Jag är en vampyr..

Bli med vagn?!

Imorgon är det buggkurs inbokat. Ska jobba mellan 06.30-14.00 först bara.. Hoppas att ungarna är snälla mot mig..

Nu har jag och mitt lilla värnamogäng varit och kollat på husvagn. Jag, Hampus, Kim, Mattias och Micke ska bli med vagn. Ha ha. Det lät rätt illa! Kan ju vara bra när man åker på jeepträffar eller till Kiviks-marknad! Slippa bli blöta och sura i ett stackars litet tält, en husvagn är ju mer rejäl. Blir inte många pengar per person och det är alltid bra att ha en stående. Men denna var sådär, lite fuktskadad och priset var inte riktigt rätt heller.. Får nog spana lite till!

Dags att sova lite kanske..

Jag måste lära mig!

Oj oj, hade en riktig kanon kväll på Sigges loge igår. Såg the Boppers live och dansade massa bugg. Det sistnämnda var så himla roligt så nu blir det faktiskt buggkurs på måndag. Vill bli bättre på alla steg och snurrar. Det är ju en dans fylld av energi och glädje så det passar mig som handen i handsken! Har redan pratat med Frida så jag hänger på henne imorgon..

Blir nog en rätt lugn dag idag. Ska göra ett byte med Hampus; Jag har hans bil eftersom jag körde igår och han har mitt körkort och visa-kort. Ikväll tänkte jag umgås lite med Niclas, om han inte kommer hem för sent från sin tur till Helsingborg förstås. Imorgon har jag öppningen på dagis så jag måste vara där strax efter 6, så det blir tidigt i säng!

Nähä, dags att fixa håret och gå ut i det fina vädret!

Skövde

Har precis kommit hem efter en runda på stan. Hittade några vykort, ett par örhänge och en liter jordgubbar. Det sistnämnda sittar jag och smaskar på nu, otroligt gott! Får sommarkänslor..

Åkte till Skövde igår eftersom Jonas fyller år imorgon. Ska ha lite tacofest för honom ikväll! Gott gott.. Hoppas att han kom ihåg att fixa en tårta också, får nog slå en signal och höra..

Åker hem igen imorgon så har ni några bra planer inför helgen så säg till.. :)

Grillfest!

Igår va jag ordentligt på G. Herregud!

Började dricka runt 17 hemma hos Micke. Sen gick vi på karnevalen.. Därefter till Micke igen för att grilla och dricka ännu mer. Fick i mig massa cider, shots, drinkar, you name it! Sen var det dags för öltältet nere i stan.. Därefter fick jag skjuts av syrran hem, PÅ MOPPE! Förstår ni?! Min stackars 17-åriga syster fick skjutsa hem mig på moppe.. Ha ha.. Hade otroligt roligt iallafall! Lätt värt att känna sig som en isglass..

Idag har jag mått lite halvtaskigt, haft ont i huvudet och varit en smula trött. Har varit i stan och hälsat på Micke, åkte ut till Hampus en sväng och mötte upp Kim och Mattias. Sen bar det av till McD för middag och sen hem till mig för att kolla på film. Tror att alla åkte hem runt 22 och sen dess har jag bara surfat lite. Men nu ska jag sova, börjar jobba redan 06.30 imorgon.. suck!

Solig lördag!

Sitter hemma framför datorn. Har läst några bloggar, skrivit lite mail och facebookat lite.
Mamma och pappa åker till Orust, hör bilen åka iväg precis nu..
Syrran ligger fortfarande och sover, får väl väcka henne när klockan närmar sig 13-14 om hon inte, som genom ett under, vaknar av sig själv.
Ikväll ska jag på grillfest hos Micke. Kim och jag ska gå på festivalen i stan innan dess, kan bli sjukt roligt för jag är fortfarande inne i en liten lyckobubbla!
Igår var jag på middag med jobbet. Åtta stycken 35-40 åriga dagisfröknar och jag. Grymt roligt måste jag säga! När jag hade skjutsat hem dom så åkte jag förbi Niclas en sväng, pratade om en massa viktiga saker. Kändes så skönt att få prata med någon, någon som dessutom käner mig väldigt väl. Tack!
Tänkte snart ringa lilla Jonas och prata lite.. Får hoppas att han är vaken :)
Nu ska jag duscha, läsa lite i Twilightboken och bara ta det lugnt.. Härligt!


High speed..

Oj oj.. Speedad till max idag!

Har jobbat mellan 8-17, firat förskolansdag bland annat. Fick se Karlsson på taket, äta glass, leka lekar, skrika vårskriket och massa massa mer.. Sen åkte jag till stan. Hälsade på Micke, hälsade på Niclas och sen tillbaka till Micke igen. Käkade STOR mosbricka på Skrevet och därpå den nya McFlurryn på McD. Känner mig som en proppmätt uppstoppad grävling just nu..

Eftersom jag är ledig imorgon tänkte jag pasa på att läsa lite i Twilight boken innan jag somnar också, det är jag värd! :)

Lunchrast!

Sitter hemma i mitt rum och har lite lunchrast från dagens jobb: Fritids! Har ätit makaroner med köttfärrsås, ringt Niclas, ringt Kim, skrivit ett mail och nu skriver jag här. Ibland är man allt bra effektiv! Vet inte vad som har hänt, men allt är på topp! Just nu är jag inne i en bubbla fylld av energi och det känns som att jag kan klara allt jag tar mig för!

På tal om att klara allt så tog jag en joggingtur igår. Sprang runt Kvarnagården och jag sprang faktiskt större delen av tiden för första gånen på väldigt länge! Det är nog hög tid att förnya gymkortet igen, jag saknar alla fina stunder på löpbandet och när man testa gränserna vid hantlarna. En funderare på det kanske...

Nu ska jag tillbaka till jobbet igen!

Bara 17 timmar?!

Oj oj, bara 17 timmar sedan jag uppdaterade sist. Otroligt va?! :) Ni som började vänja er vid 2-3 veckors uppehåll, suprise! 

Idag har jag tillbringat hela dagen med Niclas. Har varit med på röntgen, hos ortopeden, hos hans mamma, handlat, lagat mat, diskat, kollat på film.. Jag har varit otroligt duktig, tycker ju synd om stackarn som har brutit armen. Det värsta är bara att han också har  kommit på det. När han retar mig och jag blir lite halvsur (vilket jag faktiskt blir efter ett tag..) så kollar han på mig med hundvalpsögon och snyftar lite.. Då kan man ju inte vara sur längre, jag menar han har ju faktiskt ont! Eller så bara driver han med mig.. Tror mest på det sistnämnda!

Nu är jag iallafall hemma. Har köpt nagelförstärkning till lillasysteryster och gosat med den lilla katten. Nämnde förresten inte det igår. Vår ena katt har gått bort. Grease finns dock med mig, alltid!

Nu måste jag checka in motorn i garaget! 

Come On!

Oj Oj. När man börjar få kommentarer om att man uppdaterar för sällan så är det illa, riktigt illa! Ber mina stackars läsare om ursäkt och jag ska försöka skärpa mig, I promise!

Det har hänt mycket sen sist. Jag har fått nya tider på jobbet (hmm typ 5 gånger..), varit i Skövde (3 helger på rad), fyllt 23 år, firat mammas 50:års dag, bråkat och blivit sams (med måånga personer), ätit tacos (6 gånger sen sista uppdateringen, på riktigt!), åkt limousin och festat. Dessutom har jag varit på Seghalla och lärt mig bugga. Dansade med minst 15 olika pensionärer, alla lika mysiga! :)

Idag har jag varit på jobbet, började 06.30 och slutade 14.00. Precis lagom! Åkte med Kim till veterinären och fick ögonlysa Henna, Kims rottweiler. Hon blev godkänd så nu blir det valpar i höst, nice! Sen hämtade jag pappa i lagan, lämnade en vinge till Peter och hälsade på lilla Niclas som brutit armen. 

Snabbis om den gångna tiden. Nu blickar vi framåt: Mot sängen!

RSS 2.0