Stress?!

Känner mig väldigt stressad idag. Vet inte riktigt varför dock, har känts så hela dagen!

Vaknade av att telefonen ringde i morse; -Kan du komma och jobba? (När då?) -Typ, nu! (Visst, ska bara käka frukost..) Så dagen har jag tillbringat på ett dagis. Skulle ha slutat kl 13.30 men jag fick vara kvar till 15.30 istället. Dessutom ska jag jobba imorgon 07.15-15.30 och på torsdag 07.15-14.00. Fullt upp nu med andra ord..

Ska iväg och dansa om en stund. Skulle vilja gå till gymmet också, men det får bli en annan dag. Om jag är ledig på onsdag så ska jag dit då iallafall.. Ska förbi Hampus en sväng efter dansen, kolla på hans nya lägenhet. Roligt! Sen måste jag svara på några mail och fixa lite mer ikväll så jag tänka försöka komma hem relativt tidigt.. Stress!

Nu måste jag byta om..

Säg inget; Jag vet!

Sorry, kass uppdatering sen sist.

Igår mjölkade jag alltså kossor med Hampus, eller rättare sagt jag gav kalvarna mat och flyttade på mjölkmaskinerna. Förlorade ju lets dance vadet, men jag hade jätte kul så det var ingen dålig förlust! Efter mjölkningen så fick vi pizza (och sprit..Jägermaister! ) hos Ida och Magnus. Sen åkte vi till Nina och Johan och festade lite.. När resten drog till Harrys stannade vi kvar och spelade Wii! i några timmar, hur kul som helst! Påminn mig att detta ska upp på listan över måste-verkligen-ha-saker! Ha ha..

Idag har jag varit i Göteborg och hälsat på min bästebror. Vi åt kinamat och gick i affärer på Allum, hittade en rosa tröja till Kims fest på lördag. Sen hämtade jag min far och Micke på flygplatsen nu när de äntligen kom hem från USA igen. Båda var hela och rena och hade haft en bra semester!

En stund efter att vi hade kommit hem kom Kim, Mattias och Hampus hit och kollade på Casino Royal med mig. Den slutade ju inte förrän 23.10 så det blev rätt sent i kväll. Dessutom var jag ju "tvungen" att svara på ett mail och uppdatera lite här..

Nu ska jag iallafall sova. Imorgon blir det gymmet och dans på kvällen! Wiie!

250 bullar och ett förlorat vad..

Nu är det snart dags att sova igen. Har tillbringat kvällen hos Kim och bakat 250 vaniljbullar, fattar ni hur många det är eller? Kan ju säga att det var rätt varmt i köket när ugnen hade fått köra på 250 grader i några timmar. Men bullarna blev goda och vi hade roligt, så jag är nöjd!

Lika nöjd är jag ju inte över det förlorade lets dance-vadet. Imorgon ska jag alltså mjölka kossor på kvällen, så är ni i närheten av Hånger kl 15-18 imorgon så får ni gärna komma in och säga hej! Fan också.. Tycker ju i och för sig att det är rätt kul att gå runt i ladugården och hjälpa till lite, men jag gillar INTE att förlora! Det är bara att bita i det sura äpplet..

Tänkte gå en sväng på marknaden imorgon också, det va väldigt länge sedan så det ska bli riktigt roligt!

Sov gott!

Träning och Streetdance!

Min händer och armar skakar jätte mycket, känns som om jag vore gammal och skröplig. Så är dock inte fallet; Har tränat hårt med både hantlar och skivstång idag. Efteråt så kände jag att kroppen var helt slut, en underbar känsla som jag vill uppleva om och om igen. Man känner sig så nöjd och som om man vore störst, bäst och vackrast!

När jag kom hem la jag mig i soffan och läste lite, käkade mat med syrran och bara tog det lugnt. Ska in  till stan om en stund. Träffa en kompis och förhoppningsvis reda ut lite saker som inte står rätt till. Sen ska jag dansa med syrran kl 18.30, streetdance! Har bestämt mig för att ge det en chans, även om jag ligger långt efter de andra så får jag jobba dubbelt så hårt tills jag höjer mig till deras nivå. Dans är en stor del av mitt liv och kan man utöka den kunskapen så ska man ta chansen! Punkt!

Nu ska jag hitta alla dans kläder...

Ge mig mer Kenny Starfighter!

Idag har jag varit på premiären av nya Kenny Starfighter filmen; Kenny Begins! Jag har bara bra saker att säga om den; Träffsäker film full av humor och nostalgi. Björn Gustavsson passar underbart bra som Kennys bror och Johan Rhenborg är kanon som Kenny. Ingen kan vara lika fulsöt som han! När han slänger med håret och tror att han är universums superhjälte, då sitter jag dubbelvikt i stolen och asgarvar. Super nice film!

Nu ska jag gå och lägga mig, är trött så in i norden! Imorgon ska jag till mitt älskade gym, hantlarna väntar på mig!


Jag lyckades!

Efter lite vridande och donande så somnade jag till slut. Klockan var runt halv 1 så jag har gjort framsteg iallafall. Gick upp vid 8 idag eftersom jag skulle gå på stan med Kim. Försökte hitta något rosa att ha på mig på hennes fest den 4:e, lyckades hitta ett par illrosa leggins så det är ett stort framsteg iallafall. Ska bara hitta en rosa topp eller t-shirt också..

Tänkte börja laga lite mat om en kort stund. Har en katt som ligger och snarkar i knät och jag tycker det är synd att väcka honom. Sen ska jag dammsuga och stryka lite kläder. Ikväll ska jag gå på bio; Premiären av Kenny Starfighter! Hampus förlorade ett vad och är därför tvungen att bjuda mig på bio. Har ett nytt vad på gång: Vem vinner lets dance?! Jag tror stenhårt på Laila Bagge medan Hampus tror på Magnus, får se på fredag vem som går vinnande ur striden :)

Nu blir det mat..

Nu är vi där igen!

..kan inte sova, har försökt ett tag så nu gör jag annat en liten stund innan nästa försök..

Har haft en både bra och dålig dag. Det bra var att jag fick jobba och hade några jätte roliga timmar. Att jag fick åka ut till Hampus och åka Jeep en stund. Att jag och Kim fick sitta och prata lite. Att jag hann stryka nästan alla kläder och att Petra var en ängel och dammsög mer än halva huset! Det dåliga är att jag rök ihop med en gammal kompis, rejält också! Tror att det mestadels var mitt eget fel, mest missförstånd, men ändå mitt fel. Har iallafall försökt be om ursäkt (vilket jag helst av allt inte vill göra för jag är så förbannat envis), och jag hoppas att den godtas.

Nu måste jag försöka sova igen. Hoppas att det hjälpte att skriva ner lite tankar så att det går lättare att somna..

Kan inte sova..

Har börjat sova konstigt på nätterna, har svårt att somna och vaknar väldigt ofta.. Börjar känna mig rätt sliten i kroppen..

Igår var jag och testade streetdance med syrran, tyckte att det gick hyfsat bra ändå. Inte lätt när de redan har påbörjat en dans som man bara slängs in i, men på det stora hela gick det bra ändå! Efteråt så åkte jag och hälsade på Micke en sväng, åkte upp till McD och käkade glass med Hampus, Kim och Mattias också. Trevligt sällskap! :)

Nu ska jag iväg och jobba några timmar.. Vi hörs sen!

Inte bra..

Idag är jag vansinnigt trött. Mår halvkasst och känner mig sliten. Kunde inte somna förrän runt 3 i natt, hopplöst!

Har egentligen inga planer för dagen. Tänkte åka och träna, men som jag mår nu så vet jag inte riktigt.. Tänkte hälsa på Micke iallafall, se hur det går med han lilla bil. Ska förmodligen dansa streetdance med systeryster ikväll. hur kul som helst! Får hoppas jag piggnar till först bara!

Ska börja med att ta mig upp ur sängen..

Metaltown; Here we come!

Idag fyller syrran 17 år; Grattis till dig! Har fått biljetter till Metaltown som en tidig födelsedagspresent! YES BOX! METALTOWN! Hell yeah! Marilyn Manson, Volbeat, Disturbed, Dead by April... Underbart bra!

Nu har Jonas åkt hem efter en trevlig helg här i Forsheda. Känns tomt när han har åkt, inte lika mycket sällskap. Fast syrran har kommit hem från sin helg i Gbg med brorsan så helt ensam är jag inte. Och mamma är ju hemma också så egentligen finns det många att prata med..

Igår tillbringade vi kvällen ihop med Micke, Kim, Hampus, Mattias, Peter och Knoddas. Satt och kollade på Micke när han målade sin fina Mercedes, matt vit blir den. Topp noch! Åkte till McD och åt glass med chokladsås också, mycket gott vill jag lova! Var och tränade ihop med Jonas i lördags morse, fick lära mig många nya tekniker att använda mig av, och massa sätt att träna med både hantlar och skivstång! Härligt!

Igår fyllde Niclas 23 år; Grattis till dig också!

Nu ska jag dö en smula här i soffan..

Trevligt sällskap?! Eller?

Jaha, jag som hade tänkt att umgås lite med Jonas idag. Vad händer?! Jo, han somnar i soffan direkt efter maten. Roligt sällskap hörrö :) Fast har man jobbat hårt hela veckan så kan jag förstå att man är trött. Dessutom har han hållt på med sitt garage varje kväll så det är dubbeljobb hela tiden..

Sitter iallafall och kollar på lets dance, rätt kul. Har ätit både tacos och efterrätt så jag känner mig som en svullen knubbsäl! Ha ha.. Tur att vi ska iväg till gymmet och träna imorgon!

Lite chips och en cola?! Ja..

Systeryster!

Oj oj, va trött jag är idag.. Har inte sovit många timmar idag heller eftersom min kära systeryster behövde skjuts in till stan. Hon ska åka till Göteborg och hälsa på brorsan över helgen. Ska släppa av henne på stationen så drar jag vidare mot sporthallen istället. Kan vara skönt att få träna idag så att jag kan sova i natt.. Hon kom och ryckte i ytterdörren och tryckte på ringklockan några gånger för en stund sen, inte bästa sättet att vakna på.

Jonas kommer lite senare idag, vi ska äta tacos ihop med mamma. Sen är inget planerat, får helt enkelt se hur helgen utvecklar sig. Ska bli såå roligt att få prata med honom igen, pratar visserligen ofta på telefon men det är inte samma sak.

Nu måste vi åka!

Maddes vårrullar!

Nu har jag ätit några hemlagade vårrullar som jag har pysslat med hela kvällen. De blev verkligen super goda. Lätta att göra, dock tog det lite tid att strimmla alla grönsaker som skulle vara i.. Detta kan jag lätt göra om igen! :)

Nu ska jag strax iväg och jobba natt igen. Har packat väskan så det är bara tandborstning och se slutet på sveriges värsta bilförare först innan jag springer iväg..

Imorgon kommer Jonas, ska bli kul att träffa honom igen! Ska äta tacos på kvällen, och på lördag så ska han följa med till gymmet! Härligt!

Promenad med Kim

Uppe redan. Pigg och glad dessutom. Inte helt vanligt när man har jobbat natt. Brukar oftast sova till runt 14, men idag gick jag upp redan vid 11.30 eftersom Kim skulle komma hit och ta en promenad med mig. Jag gillar att gå promenader med Kim, hon är så lätt att umgås med. Inga konstigheter, det är bara att prata på. Det är roligt att umgås med sådana människor som är glada och positiva men ändå kan säga ifrån när det behövs.

Nu ska jag äta lite ihop med min syster, älggryta med pressad potatis står på menyn. Sen ska jag fortsätta att läda min eragon bok, har snart läst ut andra delen. Typ 30 sidor kvar :) Härligt!

Lungt och stilla

Idag har varit en otroligt lugn dag.. Har bara tränat, ätit, gått en promenad och läst, massor! Har snart läst ut andra boken i Eragon serien och den är på nästan 800 sidor. Har med andra ord läst otroligt mycket idag.. Gjorde en väldigt god omelett nu till kvällsmat förresten, värd att göras igen!

I natt ska jag jobba så nu tänkte jag försöka vila lite innan jag går på mitt skift. Ska jobba imorgon natt också, så ring inte innan kl 14 imorgon, snälla!

Vi hörs imorgon!

You can feel it in the air..

Oj oj, idag är det en riktigt bra dag. Känner ni det i luften?! Det gör jag!

Vaknade kl 07.30, utvilad och pigg. Låg och drog mig tills klockan ringde vid 8 sen var det full fart till gymmet. Idag har jag kört lite med hantlar och skivstång, det va väldigt länge sen men fasiken så roligt! Ska leta upp mina träningshandskar för skivstången skär in rätt hårt i händerna..

Resten av dagen är inte planerad. Tänkte läsa lite, laga mat tills syrran kommer hem på lunch, duscha.. Får se vad som dyker upp. Ikväll ska jag dock laga mat, tänkte försöka mig på att göra hemmalagade vegetariska vårrullar. Hoppas att det blir gott :)

Saknad.

Jag är rätt trött och sliten idag. Tänkte snart gå och lägga mig, koppla av och sova.

Har tänkt mycket på morfar idag, jag saknar honom verkligen. Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden lite, hinna prata mer, kanske hitta på mer ihop. Det känns som om jag skulle vilja veta så mycket mer om honom.. Men man får vara nöjd med det han faktiskt har gjort för mig..

Dags att styra fötterna mot sängen..

Nej tack!

Idag har jag varit på arbetsintervju, fick jobbet men tackade nej. Jobbet jag hade sökt var att jobba varje dag mellan 3-8.30, plus varannan lördag. Jobbet jag blev erbjuden var att jobba varannan lördag samt kanske rycka in lite då och då.. Omorganisering kallas det tydligen. Då är det bättre att bara jobba som jag gör nu, de får ringa när jag behövs.. Får söka vidare och förhoppningsvis hitta ett fast jobb snart..

Igår va jag i Ullared förresten, det blev bestämt lite hastigt och lustigt så det var bara att åka. Hittade en hel del; Tandkräm, t-shirts, chips, bilschampoo.. m.m.. Va inne på netonnet och köpte en mp3 spelare också, funkade hur bra som helst! Testade den på promenaden i morse. Vilket ljud! Köpt såna bra öronproppar också så att man kan springa ordentligt utan att de trillar ut. Perfekt! Åt lite goda nudlar innan vi åkte hem också, mycket trevligt!

Nu ska jag göra våfflor med mamma..

Skogspromenad med Kim

Har varit ute och gått en runda med Kim och hennes söta hundar. Skönt att få komma ut i skogen och så roligt med sällskap! Dock var det lite uppkört vilket gjorde att det blev såå himla lerigt! Men kläderna går att tvätta och jag lyckades hålla fötterna torra ändå!

Nu tänkte jag sätta mig i soffan och börja läsa andra delen i trilogin om Eragon! Spännande..! Skulle vilja ha något att tugga på, är lite sugen på choklad faktiskt.. Vet att det finns mörk choklad i skåpet, mumsigt!

Ikväll funderar jag på att åka in till stan. Mormor skulle iväg så hon ville att någon skulle gå ut med hunden. Jag gillar att promenera, så varför inte?! Men vi får se vad som händer..

Nytränad och glad!

Hemkommen från gymmet igen. Jag skulle nog kunna flytta dit, så bra trivs jag. Inte mycket folk (mest äldre dessutom), många fina maskiner, massa hantlar och skivstänger och det bästa av allt: LÖPBANDEN! Mmm.. Jag är sjuk, jag vet! :)

Igår var jag med Hampus, Kim och Mattias. Kollade på en jeep i gnosjö, åt pizza och kollade på Beck. Mycket roligt vill jag lova! Att få se herr Persbrandt på tvn slår aldrig fel och i bra sällskap är det ännu bättre :) Förresten, när jag kom hem igår så lästa jag ut Eragon så nu får jag äntligen börja läsa nästa bok i serien! Yes box! Tror att den heter den äldste..

Nu ska jag in i duschen och sen vänta på att syrran kommer hem från sin praktik så att vi kan äta lunch ihop..

En sak till.. Har svårt att sluta tänka på tatueringar just nu. Alla vet att jag vill ha en, men jag har lite beslutsångest över hur den ska se ut. Men nu har en bild börjat komma fram och den är svår att släppa.. Funderar på att iallafall gå och diskutera idén med en tatuerare, så får vi se..

Vad händer idag?

Ingen huvudvärk, inte ont i tänderna, inte ens lite trött.. Det var nog ingen sprit i drinkarna igår.. Skönt!

Idag har jag inte mycket planerat, ska hugga ner lite buskar i trädgården och flytta på en husvagn. Sen funderar jag på att gå en lång promenad, vore skönt eftersom vädret faktiskt är väldigt milt. Tänkte inte träna idag dock, kroppen behöver vila emellanåt..

Skulle vilja läsa lite i Eragon boken också, den var så spännande sist jag läste och jag skulle vilja börja på andra och tredje boken snart. Får se vad som hinns med.. Ska iallafall börja med att gå och borsta tänderna!

En drink för mycket..

Första blogginlägget som inte är skrivet av en helt nykter Madde.. Har kollat på melodifestivalen och druckit drinkar med mamma.. Starka drinkar måste jag tillägga.. Snurrar lite i huvudet, men roligt har jag iallafall :) Chattar med folk och skriver massa sms..

Har drucki mango vodka med frusen mango, vodka med hallon och sprite och en drink med kiwi, gin och pisang ambon. GOTT!

Rätt låt vann förresten i melodifestivalen! Tyckte faktiskt att den var rätt svängig! Inte bra, men svängig! Tror att melodifestivalen skulle behöva lite rock, tung rock! Kanske till nästa år?! Då sitter jag framför tv:n vill jag lova!

Nu ska jag snart sova tror jag.. Kommer förmodligen ha ont i huvudet imorgon så ring inte för tidigt! :)

Ge mig avocados!

Har varit ute och gått en lång sväng med mamma, så himla skönt! Det börjar kännas som vår i luften, inte så kallt och jävligt som innan.. Nu sitter jag i vilket fall som helst framför datorn. Har facebookat lite och nu tänkte jag att det va bäst att skriva lite i bloggen..

Ska göra efterrätt idag också (märks det att mamma har köpt en bok med bara efterrätter i eller?!). Lite mysko recept med avocado, choklad och massa annat gott. Tyvärr är jag redan nu sugen på att äta en avocado, det är ju så fruktansvärt gott! Skulle kunna ha det till precis allt. Vissa har ketchup till allt, jag har avocado! Men jag får hålla tassarna borta för annars räcker de inte tills ikväll..

Nu ska jag softa med en bok.. Ska kolla på melodifestivalen ikväll förresten, kan kanske bli roligt!

Bra träning!

Har precis landat på mattan hemma i rummet, det är gott att få vila lite nu när man har varit på gymmet och allt.. Cyklade lite idag som omväxling, älskar ju löpbandet über alles annars. Men det känns i benen att man har gjort något annorlunda och det är skönt. Hoppas faktiskt på lite träningsvärk imorgon, det skulle sitta fint! :)

Igår kollade jag på lets dance, åt wok occh god hallon-dessert. Sen fick jag åka med Hampus in till stan och äta glass på McD med skåningen, Kim och Micke. Sen åkte vi runt och spanade på bilar och kollade läget på stan.. Soft men kul!

Några planer inför kvällen någon?!

Bort med all snö!

Usch, jag avskyr all denna hemska snö som har lagt sig på marken. Vill ha vår, fint väder, gröna träd, massa blommor...

Det gick bra att köra i natt, det var alldeles för mycket snö och modd men det fick helt enkelt gå ändå.. Pappa och Micke kom iallafall i tid till flyget så nu är det bara att hoppas att de får en trevlig semester! Känns som om jag också skulle vilja ha lite semester. Åka bort till solen, äta god mat, dricka drinkar på kvällarna, gå ut och dansa.. Är nog en liten drömmare idag!

Har gjort lite dessert till kvällen förresten, hallonmousse med spegel. Hoppas att den smakar! Tänkte försöka lägga mig tidigt ikväll för jag är riktigt trött..

Good Morning Sunshine!

Uppe med tuppen?! Inte då, tuppen är inte vaken så här tidigt! Ha ha..

Snart ska jag skjutsa min far och hans kusin till landvetter. Snön ligger kvar och jag tror att det kan vara relativt halt ute på vägarna så vi får ta det lugnt helt enkelt. Skulle gärna ha sovit några timmar till, som vanligt, men känns ändå rätt okej..

Syrran åker till sin söta Alex i Oskarshamn imorgon så det blir bara jag och mamma i helgen. Lugnt och skönt, räknar jag med! Tänkte hinna med en hel del saker här hemma. Skulle vilja göra lite smycken och klippa sönder en t-shirt bland annat..

Nu måste jag äta lite innan vi sätter fart!

Pappa åker till Amerika

Hjälper min kära far att packa inför hans resa mot USA i natt. Ska lämna honom och hans kusin Micke på flygplatsen klockan 5 imorgon, så vi åker hemifrån runt 3-tiden.. Tänkte försöka lägga mig tidigt så att jag orkar med att köra.

Har packat ner lite kläder, skor, en extra väska, handduk och necesär, men det känns som om något saknas.. Kameran ligger också nere, liksom mobilladdaren om en stund.. Hmm.. Egentligen gör det ju ingenting om man glömmer något, i USA kan man ju faktiskt köpa det mesta! Det är ju inte ödeland direkt.. ha ha..

Ska äta lite gott ikväll när Micke har kommit, ser fram emot detta! Jag älskar god mat...

Fortfarande på topp.

Nyss hemkommen ifrån gymet! Så himla härligt..! Sprang på löpbandet, körde igenom alla mag-, rygg- och bukmuskler. Samt lite extra styrke grejer bara för att det var roligt.. Och roligt var det verkligen!

Hittade min gamla mp3 imorse, använde den tiden innan lumpen så det är 4 år sedan lite drygt. Får plats med 43 låtar och de lyssnade jag på när jag tränade idag. Kul att se vad man lyssnade på för musik egentligen, hittade många jättebra låtar så musiksmaken har inte ändrats alltför mycket iallafall!

Nu ska jag laga lite mat, eller rättare sagt värma lite rester i ugnen.. Är super hungrig!

En bra känsla!

Försökte övertala min lilla syster att gå en promenad, men icke! Tack och lov var pappa med på noterna så nu har jag fått i mig min dagliga dos av frisk luft och kan somna med gott samvete! Ha ha.. 

Börjar redan bli trött och det är ett gott tecken. Tänkte äta lite mackor och sen stupa i säng. Kanske till och med läsa några sidor i boken jag påbörjade för ett tag sen. Eragon! Filmen var ju kanon, men boken är ju som alltid mycket bättre! Har dessutom renbäddat i sängen och jag tror inte att det finns mycket som slår känslan av att få lägga sig i en ny- och renbäddad säng! Underbart..!

Köket nästa! Full fart framåt..

Funderingar!

Har precis kommit hem efter en snabbrunda på stan med systeryster. Köpte lite smått och gott som är bra att ha..

Funderar på vad jag ska göra ikväll. Har lust att hitta på något, men jag vet inte riktigt vad?! Tränat har jag ju redan gjort så det är struket från listan. Äta gjorde jag precis. Kolla på tv lockar inte. Har redan läst alla bloggar och nyheter på nätet, inget nytt. Detta tåls nog att funderas på!

Lyssnar på en riktigt bra låt nu iallafall, den får mig att vilja dansa! :)

Fy fan vad jag är bra!

Är nyss hemkommen från gymmet! Känns som om jag regerar just nu. Att man inte går dit lite oftare?! Man mår ju såå himla bra efteråt!

Idag blir det alltså inget jobb, men jag kan behöva lite ledighet :) Tänkte stryka tvätt, duscha, laga mat och kanske städa lite också så jag har faktiskt fullt schema ändå. Dessutom lyckades jag få tummen ur och faktiskt åka till gymmet, helt otroligt bra! 

Ska börja med en lång dusch iallafall, luktar inte rosor direkt!

Bio i Jönköping!

Kvällen har tillbringats i biosalong nr 5 i Jönköping. Jag och Hampus har sett Borta bäst, hemma bäst! Hur rolig film som helst, skrattade massor!

Stressade som fan innan vi kom iväg. Hampus var tvungen att jobba lite extra så klockan hann bli alldeles för mycket innan vi kom iväg. Lyckades dock smita in i salongen precis innan filmen började, slapp all tråkig reklam dessutom! Perfekt!

Sen käkade vi pizza och nusitter jag hemma framför datorn. Borde sova, jag vet. Men vet ju inte heller om jag får jobba imorgon, kan lika gärna bli en sovmorgon. Slumpen avgör!

The last day..

Känner mig lite lagom internationell när jag kör rubriken på engelska. Ha ha. Jag är en sjuk människa, glöm inte det!

Idag är alltså sista dagen på skolan där jag har vikarierat de senaste 2.5 veckorna! Tråkigt men samtidigt spännande, vad ska jag göra härnäst? Ska jobba 3 timmar på dagis efter skolan idag, sen bär det av mot jönköping och bio. Får helt enkelt se vad som kommer hända!

Igår kollade jag på Spårlöst tillsammans med Hampus och en skål glass. Sen kollade vi på lite bilder från Jeepträffen i lördags. Kul! Lugn och skön kväll..

Nu måste jag dra, ska förbereda mina lektioner!

Nästa sista dagen

Sitter i skolan och har precis haft lektion, livskunskap med några 9:or. Ska strax ha lite Matte och SO, nice..! Börjar komma in detta nu, kommer känns konstigt att det är sista dagen imorgon.. Tråkigt att inte få träffa alla roliga elever, även om vissa kan reta gallfeber på en ibland!

Idag händer inte mycket. Tänkte softa lite efter skolan, typ gå en lång promenad och sedan kolla på tv eller nåt. Ska förhoppningsvis på bio med Hampus imorgon. En komedi som heter Borta bäst, hemma värst, tror jag. Reese Witherspoon är med och henne diggar jag stenhårt sen Legally Blond filmerna :) Får se hur länge Hampus måste jobba bara för filmen början 18.40 i Jönköping.. Kul att hitta på lite grejer emellanåt så att man inte bara sitter hemma!

Nu måste jag förbereda min lektion!

Mys med Grease

Sitter hemma framför brasan och myser med en katt i knät. Lilla Grease har precis kommit in så han är dyngsur och jättekall! Känns så skönt att vara hemma en hel kväll. Har ätit lite pizza och druckit en cola så jag är mätt, nöjd och väldigt trött.. Snart dags att lägga sig i sängen och sova.

Har varit inne i stan en kort sväng och tagit en promenad med Micke. Det regnade dock så vi gick bara bort till hans jobb och sen tillbaka igen. Det räckte! 

Såg en film med systeryster också. Save the last dance.. Hur bra som helst. Det föll allt rätt många tårar emellanåt... Är en liten lipsill när det gäller sorgsna filmer..

Allt som allt..

Idag är jag trött som en litet as. Har inte sovit varken mycket eller särskillt gott. Men som alltid överlever jag ändå!

Igår var jag på Jeepträff på Värnanäs med Hampus och hans Cherokee. Körde fast några gånger och bilen blev väldigt skitig. Men roligt var det och jag gör det gärna fler gånger! Gillar att åka runt i skogen med massa roliga och glada människor i bilen, härlig stämmning och massa frisk luft.

Senare på kvällen var vi och käkade hemma hos mina föräldrar. Brorsan har varit här hela helgen, dock har jag inte hunnit träffa honom så mycket som jag skulle velat.. Efteråt åkte vi till McDonalds och åt glass ihop med Kim och Mattias. Hade en väldigt bra kväll allt som allt..

Nu ska jag vila en stund..

The return of the missing brother!

Usch och fy va jag är förkyld, den verkar inte vilja ge med sig trots att jag fullständigt knarkar frukt och vitaminer! Hemskt!

Idag har jag varit i skolan, har haft det roligt som vanligt. Fredagar är nog allra bäst tycker jag, nästan helg och allt som hör till! Ikväll kommer brorsan hit från storstaden Göteborg. Ska bli roligt att få se honom igen! Saknat honom enormt! Micke kommer nog förbi en sväng lite senare också.. Kul! Tänkte försöka hyra en film till kvällen också.. skulle vilja se Patric 1.5, så trailern och den va hysteriskt kul! Min typ av humor..

Nu ska jag hjälpa min söta mamma i köket! Imorgon blir det Jeepträff förresten, ska vara i Hånger hos Hampus kl 08.30 imorgon bitti! Roligt!

Nutidskryss

Sitter i skolan. Eleverna kommer snart. Skönt; för det är alldeles för tyst när det bara är jag i klassrummet. Man saknar alla högljudda elever som skrattar och viskar till varandra.. Konstigt hur fort man vänjer sig.

Idag ska vi hur som helst ha nutidskryss, en väldigt bra grej för att testa elevernas förmåga att uppdatera sig på nyheter i Sverige och världen. De får svara på massa frågor  om aktuella ämnen, sen går vi igenom svaren och fördjupar oss lite extra om det behövs. Roligt både för mig och för dom!

Mådde inge vidare igår, förkyld som ett as. Inte mycket bättre idag heller, men jag överlever! Tvättade min underbara bil igår trots förkyldningen. Funderar på att försöka övertala pappa om att jag ska få köpa bilen av honom. Gillar den skarpt!

Nu måste jag fixa det sista innan lektionen!

Frusen som en istapp!

Jag skulle behöva en bastu, en ångbastu eller en het dusch. Fryser som en gnu på nordpolen. Har ändå ett linne, en tunn långärmad tröja och min sommarjacka på mig. Tror tyvärr att jag har feber igen. Attans!

Hade 2 timmars rast mellan lektionerna innan så jag åkte hem, strök lite tvätt och åt super god mat. Hittade potatisgratäng och biffar i kylskåpet. Smidigt att bara värma i micro och kasta i sig innan man åkte tillbaka till skolan igen. Rätt skönt i skolan idag, eleverna är rätt lugna eftersom jag är lite krasslig. De respekterar verkligen mig, inte som lärare kanske men som kompis eller människa iallafall. Det räcker för mig, är ju inte utbildad lärare men jag gör så gott jag kan.

Nu är det snart dags för dagens sista lektion. Härligt!

Bara därför att!

Har vaknat runt 5 gånger inatt, hopplöst jobbigt! Förstår inte varför, är det inte bättre att sova hela natten eller? Kan inte min kropp börja förstå det?! Är dessutom förkyld som fan, igen!

Sitter i skolan och har inget att göra. Eleverna kommer kl 08.20 och jag är klar med all planering så nu sitter jag här istället! Tänkte snart börja läsa igenom lite anteckningar om katolska kyrkan, ska prata lite om det idag. Sen måste jag försöka bli frisk också, det vore ju nice!

Over and out!

Jag är kass!

Förlåt men uppdateringarna går helt klart i perioder. Just nu är det totalt kasst!

Snabb resumé: Igår var jag och Hampus på bio i Jönköping. Såg män som hatar kvinnor (en FANTASTISKT bra film, oj oj oj säger jag bara!!) Fick åka lite traktor och köra gödsel innan dess också. Dessutom fick jag mina naglar fixade mitt på dagen, de är nu tjocka och fint lila! Idag har jag jobbat en sväng. Sen har jag varit hos Hampus och provmjölkat 80 (!) kor, det gick super. Sen åkte jag förbi Micke på hemvägen, mycket trevligt! 

Skulle nästan kunna tro att jag har konverterat till bonde, men så är inte fallet!

Nu sitter jag och håller på att somna framför datorn. Dags att sova nu! Hörs imorgon!

Det är så synd att du är så söt!

Nu är jag hemma igen.. Eller..  Jag har varit hemma en stund, men jag har ätit och pratat med hela familjen så jag har inte hunnit skriva.. Nu chattar jag med Hampus, han har lovat att gå på bio med mig imorgon. Har redan bokat biljetter till Män som hatar kvinnor! Ska bli så jäkla kul att äntligen få sen den, har läst alla böckerna och jag ÄLSKAR dom!

Jönköping, 21.15, imorgon. Missa inte detta!

Har hittat värsta söta låten: Det är så synd att du är så söt! Mysigt! Sök på youtube så får ni se..

Sov gott Babes!

MilitärMadde

Ja, idag har jag varit på uttagningar för officersprogrammet. Har skrivit militärt högskoleprov och gjort CTI-test, allt gick kanon. Sedan har jag pratat med en yrkesvägledare, en mossig gammal officer, och kommit fram till vad jag ska söka för inriktning.. Ska göra fys-tester om 1-2 veckor, beep-test och styrketest. Förhoppningsvis går också det bra och jag får en godkänd ansökan! Har sökt Officersprogrammet i första hand och Specialistofficer med inriktning på Ledningssystem Marin i andra hand. Får se hur det går..

Nu sitter jag och letar tåg hem till Värnamo. Ska jobba imorgon så det kunde vara skönt att komma hem relativt tidigt. Nästa tåg går 12.54, får sitta och vänta i några timmar alltså.. Men då hinner jag laga lite mat och umgås med min söta kanin en stund, perfekt!

Madde Paparazzi..

Ha ha.. Har kollat igenom alla bilder från gårdagen. Tog över 200 (!!!) bilder av någon anledning. Många rätt suddiga men väldigt många roliga som man kan asgarva åt länge. Filmade 3 små klipp också, så härligt! Tänkte lägga ut bilderna på bilddagboken när jag har kommit hem till Forsheda igen, har inte tid med det nu..

Ska snart göra lite tacos. Jonas har lyckats förflytta sig från sängen till soffan, men han är fortfarande ett bakisvrak :) Han har sovit bort precis hela dagen. Tur att jag var här så att han fick lite handlat inför jobbet imorgon.. Tycker lite synd om honom trots att det är självförvållat..

Tacos! Mmm..

Super helg!

Vilken helg säger jag bara! Var på fest hos Micke i fredags, hade en jätte rolig kväll! Sen åkte jag till Skövde tidigt på lördagen och var ute och hälsade på Jonas mamma. Resten av kvällen tillbringades i Bagarens nya limousin, hur häftig är inte det då?! Kändes så himla lyxigt att få vara ute och glida i en vacker vit limousin.. Hade en super trevlig kväll, var inte hemma förrän runt 5 nångång imorse.. Så tack hela Skövdegänget för en super kväll!

Idag händer minsta möjliga. Jonas är jätte bakis och jag är rätt trött efter en hård men rolig helg :) Tänkte äta lite om en stund för jag är så himla hungrig nu.. Kanske skriver lite senare..

RSS 2.0