Nattjobb och sovdag!

Mmm.. Tack till alla för att ni väntade tills ikväll med att höra av er! Jag behöver verkligen sova efter gårdagens natt. Tack!

Vaknade inte förrän framåt 15, så jag har sovit mina 7 timmar även om det inte skedde på natten. Ska jobba i natt också så hör inte av er förrän efter 14 om ni vill något. :)

Idag har jag inte gjort många knop, sovit, ätit gott och tagit en lång promenad med mamma. Nu sitter jag på golvet framför brasan med datorn i knät och läser bloggar, letar saker och skriver lite på msn. Härligt liv! Dessutom är det många mysiga människor som ringer och vill prata med mig, det värmer i hjärtat när andra tänker på en!

Jobbar i natt!

Fick just ett telefonsamtal, så det var tur att jag inte hade hunnit till duschen. Ska jobba i natt! Inte riktigt bra eftersom jag har sovit alldeles för lite några dagar på rad men det är bara att bita ihop för det är fina pengar och jag trivs kanonbra på jobbet!

Med andra ord; Ring inte mig före klockan 15 imorgon!!! Det kan ju hända att jag glömmer att stänga av mobilen..

Sammanfattning av mig själv.

Sitter framför datorn, har precis ätit en rullemacka med ost, funderar på att ställa mig i duschen, känner mig rätt sliten men är på vansinnigt bra humör. Det sammanfattar mig just nu.

Igår var jag ute hos Hampus. Vi åkte till ljungby och hämtade en ny kamrem till hans L200. Sen skulle vi tvätta motorn, men jag hittade några nyfödda kalvar så han fick tvätta själv.. Så himla ulliga och söta, synd att man själv luktar som en kossa efteråt bara. Men det är ju värt det, 100 gånger om! Fast jag borde verkligen duscha nu så att lukten försvinner..

Idag har jag ingenting planerat. Om jag duschar nu kan jag gå ut till pappa i garaget en sväng och hjälpa honom lite. Dessutom ska jag be Systeryster om en klippning eftersom hon har studiedag idag. Hoppas hon orkar så att jag får ha tuppkam på lördag :)

Softish som få..

Missade att skriva igår, det var en rätt seg dag eftersom jag jobbade natt och en trött Madde glömde att stänga av mobilen och naturligtvis ringer det någon tidigt på morgonen och jag kunde inte somna om. Hopplöst! Men nu har jag sovit många sköna timmar..

Kollade på film igår, Nitro hette den. Fransk bilfilm, rätt okej faktiskt. Är inte helt förtjust i att de pratar franska för jag gillar att stänga av undertexterna och eftersom jag inte kan franska var det en omöjlighet. Men killen i huvudrollen var snygg, det är ju alltid något iallafall :) Tack för sällskapet!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte tvätta lite kläder, men förutom det så vet jag inte.. Surfa runt lite på nätet kanske.. Bara softa!

Jobfinder!

Yes, nu har jag fått jobb igen. Ska jobba natt på mitt favoritäldreboende. Härligt!

Skulle gärna stanna längre i Skövde, känns som om man slits mellan två städer hela tiden och det är ingen höjdare vill jag lova. Men jobbet får gå framför eftersom jag faktiskt behöver pengarna, så enkelt är det. Men jag kommer snart tillbaka, så skövdeborna behöver inte vara oroliga!

Får börja packa mina väskor igen. Kommer att bli tung last på tåget för jag måste ha med datorn och alla kläder hem igen. Jobbigt att bära till och från tåget också, om man får se det ur ett latmaskperspektiv. Men i natt blir det mys på hemmet, får helt enkelt se fram emot det..

Stormvarning!

Tillbaka i Skövde! Yes box. Rivstartade återkomsten med att gå på buggkurs. Otroligt roligt, men fan så svårt! Man ska ju ta så många olika steg och plötsligt får killen för sig att nu ska här snurras.. Då virrvlar Madde iväg som en stormvind och tappar takten, knuffar till ett annat par och trampar någon på fötterna. Hopplöst! Ha ha.. Men roligt!

Jag och Jonas ska öva här hemma i veckan så att vi glänser på dansgolvet nästa vecka. Det var typ 50 pers där (bara ungdomar!) så jag och jonas har inte fått dansa med varandra än. Vet inte hur vi ska överleva veckan :) Om inte annat får jag springar ner några kvarter och öva med Fänriken istället.

Idag har jag inte gjort så mycket, varit en sväng hos tandläkaren. Dom öppnar tidigt här i storstaden så jag skulle vara där redan 07.40, så det blev ingen sovmorgon idag. Sedan har jag dammat, dammsugit, diskat och putsat bordet. Nu är lägenheten i toppskick! Underbart! Resten av dagen ska jag tillbringa framför tv:n eftersom Jonas har skaffat över 200 kanaler att titta på, halleluja! Prisad vare DISCOVERY CHANNEL!

Sovmorgon till tusen!

Så här länge brukar jag aldrig sova, om jag inte har jobbat natt förstås. Har sovit som en gud inatt, inte vaknat en enda gång förrän nu. Har ätit lite frukost och nu är jag fit for fight igen.

Ska börja packa mina väskor och koppla ner datorn för om en liten stund åker jag till Skövde. Ska till tandläkaren imorgon och sen får jag förhoppningsvis jobba resten av veckan. Kommer kännas konstigt att komma tillbaka till skolan i Skövde nu när man har något att jämföra med. Forsheda skolans elever är ju riktiga änglar! Men men, det löser sig!

Hörs kanske senare..

Efterfest, någon?!

Nu är pappas 50års kalas slut och födelsedagen är härmed officiellt över. Härligt! Det har varit en lång kväll eftersom gästerna anlände redan kl 14.00. De fick drink, mat, efterrätt, tårta, kaffe och sprit! Däremellan gick det åt både vin och öl så många var lite mosiga framåt 21-22 tiden.. 

Nu hade jag tänkt att stupa i säng. Har agerat barnvakt åt 2 gullungar, de var söta men tog mycket energi vill jag lova. Kommer att tänka både en och två gånger innan jag skaffar några ungar iallafall.. Men det är inte aktuellt just nu i vilket fall :)

Dessutom har jag proppat i mig god mat och alldeles för mycket chips och ostbågar. Måste nog träna imorgon.. NOT!

Idag är det fest, Pappa 50år!

Sitter och har precis sminkat mig och fixat håret. Farfar och Göran kom för en liten stund sedan och snart är det fler gäster på ingående. Hoppas på en trevlig dag, med god mat och sprit, och en fantastisk kväll med mycket folk och lite fest!

I morse var jag och mamma och besiktigade morfars bil. Den gick igenom med blanka papper och kan därför snart säljas. Dödsboet måste utredas först bara, det sker någon gång i nästa vecka om jag minns rätt.

Nu måste jag ansluta mig till sällskapet. Jonas har fått i uppgift att blanda bål men pappa kommer och häller i mer sprit hela tiden, den blir stark jäklar!

Äntligen har datorn kommit!

Yes box! Jag har fått tillbaka min laptop, förstår inte hur jag har överlevt 3(!) månader utan denna skönhet. Äntligen kan jag logga in på msn och kolla på alla mina foton igen! Yes! Dessutom kommer jag förhoppningsvis kunna uppdatera bloggen lite oftare nu när jag slipper stå i kö för att sitta vid datorn..

Kollar på benknäckargänget, en rätt härlig film faktiskt. Tycker att den är himla rolig faktiskt! Har ätit ostbågar i mängder dessutom, mums!

Nu ska jag sova tänkte jag!

Madde gör Rent Hus.

Vilken fyndig rubrik va?! Ha ha..

Idag är det städning på gång. Har dammat och dammsugit övervåningen, rengjort en toalett, tvättat 3 maskiner tvätt och strukit allt som var torrt. Skulle kanske börja dammsuga mittenvåningen, men jag tycker så synd om katterna, de är inga stora fan av dammsugaren vill jag lova. Dessutom har jag messat lite med systeryster,så hon får äran att städa källaren. Ett moment som jag slipper iallafall, skönt!

Min stackars katt har varit ute och slagits så han har ett stort sår mitt på örat. Detta äckliga sår varar som bara den och gissa vem som har fått klämma ut allt äckel nu två dagar i rad?! Rätt: Jag! Och han gillar det inte, men det börjar faktiskt se lite bättre ut nu.. Förhoppningsvis vann han fighten och slipper slåss på ett bra tag igen.

Hinner knappt skriva här, det kommer massa sms hela tiden. Trevligt att folk tänker på en :) Ha ha..

Knubbsälen Madde rullar fram

Oj oj oj, har ätit pizza på Hornaryd idag. Gott var det och mätt blev jag. Känns som om jag har en fotboll nedtryckt i magen. En knubbsäl passar bra och i bilen på vägen hem spelade jag Frondas låt -Rullar fram.. Då är man mätt förstår ni! Som sällskap till Pizzan fick jag Hampus, Mikael och Knoddas. Vi hade kul och skrattade så att magen höll på att spricka.

Nu sitter jag och väntar på att Hampus ska komma förbi, vi ska ut i skogen med hans bil. Han har lovat att vi ska kolla på ett ödehus mitt ute i ingenstans så jag ska strax springa ner och rota fram en ficklampa så att jag inte skräms ihjäl där ute i tassamarken. Spännande! Inte många som är ute i skogen och åker en torsdagskväll vill jag lova!

Förresten, på tal om skog, så höll en älg på att krocka med mig igår. Jag skojar inte! Jag stod stilla vid sidan av vägen och älgen bara klev fram och såg mig förmodligen inte, så han satte kurs rakt mot sidan men jag slängde mig på tutan och lyckades avvärja olyckan i sista sekund. Hur förklarar man det för försäkringsbolaget, att älgen krockade med mig och inte tvärtom?! Kan bli jobbigt..

Ficklampa, nödproviant, nödbelysning, extra kläder, stövlar, sovsäck.....

Jag är inte av rätt virke!

Är lärarvikarie idag, funkar väl rätt så bra. Vet inte om jag kan lära ungarna så mycket men de verkar nöjda iallafall. De får själva välja hur de vill lägga rasterna då blir det minst tjat och för min del så spelar det ju verkligen ingen roll. Slutar nog runt 3 tror jag. Ska äta skolmat också, mums! Detta är samma skola som jag gick på under högstadietiden och maten har alltid varit kanon! Sen får andra säga vad de vill..

Var hos Hampus igår, skruvade dit hans bromsar på Jeepen och tog en lång runda för att testa dem. Kom nog inte hem förrän runt 22.30 så det blev att hoppa direkt i säng. I eftermiddag så ska jag äta pizza med Hampus, Bergkvist och någon mer, det kan säkert bli trevligt! om inte annat så är jag himla sugen på pizza! Gott gott gott!

Nu ska jag snart ha lektion igen. Svenska tror jag närmare bestämt. Undra hur detta ska gå? Jag ska iallafall inte utbilda mig till lärare, den saken är klar!

Upptagen.. eller inte!

Jag är verkligen kass på att uppdatera, jag vet! Har inte haft tid, lust osv.. Kanske bli bättre om jag får tillbaka min dator från OnOff någongång, den har varit på lagning i över 3 månader nu. Har bara haft den i ca 1.5 år. Det är riktigt kasst!

Var på fest i lördags, det kanske jag skrev tidigare. I söndags natt så jobbade jag och i måndags sov jag bort nästan hela dagen. Igår fyllde pappa 50 år (GRATTIS!) så vi pyntade husvagnen mamma hade köpt till honom, den såg riktigt mysig ut med lysande hjärtan i fönstret och en ljusslinga ovanpå. Det är ett så kallat "ägg" vi har köpt, en riktigt gammal husvagn och han blev super glad! Sen var vi och käkade på Bambu, mongolisk buffé. Väldigt gott men jag kände mig verkligen som en knubbsäl efteråt.

Idag händer inte så mycket. Tänkte ta en lång promenad. Ska kanske till Hampus i kväll, han ville ha sällskap när han skruvade med bilen. Att vara sällskap är det jag kan allra bäst, har nog svart bälte i det snart.. ha ha.. Imorgon ska jag vara lärarvikarie i Forsheda, hur kul som helst! Lite spännande eftersom jag själv gick i den skolan som liten (har ju inte blivit större sen dess, men väl så mycket klokare.. not!).

Nu blir det en promenad iallafall..

Jobba, jobba, jobba..

.. både nätter och dagar. Nu är jag iallafall lite ledig fram tills på söndag kl 21. Ska jobba natt på Soläng igen.

Ikväll blir det fest. Ska till Hampus om en stund så får jag åka med honom in till stan. Har varit på bolaget och laddat upp med vin och cider inför kvällen. Det var länge sedan jag drack något så ikväll ska jag slå på stort.. Ha ha, nä det blir nog rätt lugnt. Gillar inte att dricka alltför mycket, man blir bara trött och hängig då..

Pappa fyller 50 år på tisdag så nästa helg är upptagen för då ska vi fira honom. Det blir öppet hus från kl 14 så det är bara att hoppas att någon dyker upp. Jonas ska komma hit :) och syrrans kille Alex kommer också. Det blir nog en hel del folk. Dessutom blir det god mat och trevligt sällskap (jag är ju där..).

Nu måste jag fixa lite kläder inför kvällen..

En härlig dag..

..på jobbet. Eleverna har varit super snälla och allt har flutit på bra. Enda irritationsmomentet är min lilla kanin Harry, han försöker äta upp min sista fina krukväxt. Han är ett hopplöst fall helt enkelt, men söt är han iallafall.

Imorgon ska jag vara hemkunskapslärare och sedan åker jag till värnamo, sover några timmar, och jobbar natt på ålderdomshemmet. Tuff men rolig dag hoppas jag på. Hampus skulle komma förbi en sväng på kvällen innan jobbet också. Har ju inte träffat honom på en vecka så det ska bli kul. Jag gillar att umgås och prata med honom, han är alldeles för snäll.

Jonas är och spelar innebandy nu så han kommer vara helt slut när han kommer tillbaka, tänkte reta honom lite då :P Det är kul!

Dags att kolla igenom alla papper inför lektionen imorgon..

Oj oj, vilken enorm..

..dataskärm jag sitter framför idag. Eller dataskärm är det ju inte egentligen. Jonas har köpt en 47" LCD Tv som han har kopplat ihop med datorn. Känns konstigt att sitta i soffan med ett tangentbord i knäet och kolla på en stor skärm några meter framför sig.. Det tar nog ett tag att vänja sig vid detta..

Har precis ätit lite och eftersom jag har lagat maten så står Jonas i köket och diskar, härligt! Vad sägs om helstekt kyckling med kokt potatis och äkta gräddsås. Otroligt gott säger jag!

Imorgon är det alltså dags för jobb, tänkte lägga mig tidigt ikväll så att jag är pigg imorgon. Annars orkar jag aldrig med alla elever :)

Nu är det dags att kolla på tv..

Jag har inte haft..

..någon ork att uppdatera på länge nu. Men nu sitter jag i Skövde och har det rätt bra. Har varit hos tandläkaren idag, det gick faktiskt bra. Min tandläkare är fantastiskt trevlig,så det känns inte jobbigt att gå dit iallafall..

I lördags hade vi lite förfest här. Erika, Jennie, Gisela, Jönsson och Fredrik va här. Det va kanon roligt och efteråt gick vi till Bogrens och skakade rumpan, precis vad jag behövde. Igår var det en riktig bakfylle dag, jag blir ju inte bakfull direkt men jag gjorde Jonas sällskap i soffan och vi kollade på film precis hela dagen. Dessutom åt vi pizza till kvällsmat så det var riktigt slappt.

Imorgon ska jag jobba som lärarvikare i tyska och svenska/engelska, ska bli roligt. På onsdag ska jag jobba som hemkunskapslärare och sedan ska jag åka till Forsheda för att jobba natt på Soläng. Jobbar natt ons-tors, tors-fre och sön-mån. Kanon bra! Har fått jobba mycket på Soläng nu och jag älskar det. Pensionärerna är mysiga och personalen är underbar, det kan inte bli bättre!

Nu ska jag surfa lite till och fundera på att gå en promenad..

RSS 2.0