Middag a la Syster. Mycket kött me

0-33b1a8f4fd226811d76fdeaf2d91489f.png

Middag a la Syster. Fet biff med pasta och fetaostsmör


Äntligen vaken

Nu har jag äntligen lyckats vakna och ta mig upp ur sängen. Klockan är 11.30, jag vet..

Igår var jag på medlemsmöte i Speed FMK, började vid 1 och kom inte därifrån förrän 15.30. Det var dock väldigt intressant och musikquizzen i början var riktigt roligt. Eftersom mötet började redan kl 13 innebar det är jag fick sova ca 3 timmar efter nattens jobb. Efter mötet var det bara att åka direkt hem till Daniel och laga lite mat eftersom vi skulle gå på bio i Växjö kl 18 och eftersom det tar en timme till Växjö hade vi inte så mycket tid över.

Såg iallafall Luftslottet som sprängdes, sista Stieg Larsson filmen. Den var mycket bra. Kändes skönt att äntligen få ett slut på filmerna. Har ju redan läst alla böckerna så handlingen hade man i huvudet, men den var bra! Om inte annat så är det alltid gott att äta popcorn och chilla i en biosal :)

Nu ska jag iväg och styra upp lite saker. Är fortfarande trött, vilket är konstigt eftersom jag har sovit runt 10-11 timmar i natt.. Men det behövdes eftersom jag har sovit kasst i så många nätter innan.. Skönt!

Fullt ös!

HåHåJaJa.. Shit vad det går undan i natt. Känns som om natten har sprungit iväg, har haft fullt upp non-stop! Telefonerna har ringt, gamlingar har varit uppe, folk har smsat och jag har varit en aning sliten. Men nu är det 3 timmar kvar till hemgång, känns skönt. Dock vet jag redan nu att morgonen kommer att bli sjukt tuff, mycket att göra. Hoppas att jag och Lydia löser det på något smidigt sätt!

Har iallafall gjort klart alla nattens plikter, alla rundor både i huset och ute är avklarade. Vi tänkte försöka sätta oss ner ett slag och vila framför tv:n. Skönt! Längtar dock hem till sängen, jag är fullkommligt slut innerst inne. Har inte kunnat sova bra på några nätter nu, stressad för något som jag inte själv vet vad det är. Hoppas på bättring till natten för då får jag sova många timmar :)

Kolla Vad jag råkade hitta i kylsk

322a717429fc4b13486388db09e5b8c7.png

Kolla Vad jag råkade hitta i kylskåpet, en bit pepparkaksdeg. Mums!


Tidig på jobbet

Uppdaterar en snabbis nu innan jag ska börja jobba. Har varit här på jobbet en bra stund. Tänkte inte på att det bara tar 17 minuter till bredaryd från värnamo.. Jag som åkte tidigt från Knoddas :) Fast det gör inget, jag har suttit här och snackat med några gammlingar och kollat på dansbandskampen ihop med dom.. Inte världens hetaste program kanske..

Nu är det hög tid för rapport, sen börjar allvaret..

Sliten

Gårdagens natt var inte så lugn som inläggen fick den att verka. Det körde ihop sig rejält, med mycket att göra och många att åka till, samtidigt såklart! Hur jag lyckades köra hem i morse är för mig en stor gåta, jag var så otroligt trött!

Idag har jag sovit.. Åt middag på Max och sen bowlade vi en sväng i stan. Jag vann över Daniel, som vanligt :) Eller ja, de två gånger vi faktiskt har bowlat har jag vunnit..! I´m the best, can´t help it!

I natt blir det till att jobba. Ska in till Knoddas och säga hej innan jobbet, han har ju nämligen anordnat en liten skiva i afton som jag tyvärr inte kan medverka på. Men säga hej och tjöta lite hinns alltid med förstås :)

Imorgon blir det fullt upp. Kommer hem från jobbet ca halv 8, sova, möte med Speed kl 13 i stan och sen bio i Växjö som börjar vid 18.00. Däremellan måste jag äta, duscha och försöka piggna till. Blir kalas!

Tröött!

Usch, nu är det svårt att hålla ögonen öppna. Fasiken va trött jag är..! Hur ska detta gå? Har fortfarande 5 timmar kvar på jobbet innan jag får åka hem och krypa ner i sängen. Alla kompisar som har skickat sms under kvällen/natten har gått och lagt sig så nu finns det inget kul att göra. Tyvärr är det väldigt lugnt på larmfronten också.. Funderar på att äta upp min risifrutti och försöka halvsova framför tv:n.

Men först kör vi en runda med snabb-caddyn..

Jobb, jobb

Hur har ni det en mysig fredagskväll i slutet av november? Själv sitter jag på jobbet, rätt niice! Är trött men jag klarar nog av att jobba mina 10 timmar iallafall. XxX ska gå på tv kl 00.40 i natt så jag och Lydia ska kolla på snyggingarna i filmen om allt håller sig lugnt :)

Förresten, det är inte någon som har en garderob att sälja? Jag behöver en nu! Helst i ekfaner, ca 140-150 bred och 2.00-2.20 hög. Om ni har en sådan på lager så hör av er :)

Dags att fortsätta jobba. Håll mig vaken och skicka gärna sms i natt!

Årsbästa på 2 km

Nytt årsbästa på 2 km: 11.40 och det finns mer att ta på.
Usch, egentligen suger tiden rätt ordentligt om man jämför med tiden innan och efter lumpen, men heey; Jag kan bara bli bättre! På med Markus Krunegård i lurarna och ställ farten på 11.5 km/timmen så är jag på G. Efter att ha lyft tyngder och gjort massa sit-ups känner jag mig i form för att jobba i natt. Hell yeah!

Speed FMK

Tänkte bara checka in här en snabbis, är på väg till mitt älskade gym. Ska ju bli biff nu en gång för alla :) eller inte!
Igår var jag i Gnosjö på en ungdomsmässa för att representera Speed FMK. Det är alltså en motorförening som jag (och många till) är medlem i. Visade bilfilmer (både racing och offroad), pratade med ungdomar som visade lite bilintresse, satte upp bilder och lite historia om Speeds bildande. Riktigt trevligt! Det är en förening som många borde gå med i (framförallt tjejer; kom igen nu!). De anordnar en massa roliga saker, ska till exempel snart ut på bilorientering, julfest och massa annat. Dessutom kommer de att anordna bilutställningar, den första sker 8/5 i Gnosjö. Vill ni gå med så finns klubben på Facebook eller så går ni in på speedfmk.se.
Nu har jag gjort tillräckligt med reklam för idag :) Nu ska jag iväg till gymmet!

Vi visar filmer och pratar med ung

0-4d375dd84a93b0feba22195e24cd88f0.png

Vi visar filmer och pratar med ungdomar


För dig

Ingen kan göra så vackra låtar som Lars Winnerbäck.
"För Dig" är en av mina absoluta favoriter, den gör mig lugn inombords.
"Om Du Lämnade Mig Nu" är en annan av mina lugna favoriter.
Underbar!

Lugna låtar är bra de dagar man är arg..

Madde är vansinnig

Fy fan för komvux i Värnamo! Hoppas att ni läser detta och skäms!
Jag kom som sagt inte in på omvårdnadsprogramet för att jag hade för höga betyg/fullgjort gymnasieprogram. Jag var då tillbaka på komvux i förmiddags för att diskutera ytterligare möjligheter att bli undersköterska. Eftersom jag har legat och tänkt på detta i natt föreslog jag snabbt att en distansutbildning hade passat mig alldeles utmärkt, men de som finns att välja på måste gå genom komvux på hemmaplan. Jag måste alltså bara få deras godkännande för att jag ska få börja läsa. Men nej, de vill inte ta in några kursare på distans eftersom praktikplatserna inte räcker till. Men då till nästa fråga: Måste jag göra praktik om jag ändå har jobbat med detta en längre tid och förmodligen kan få det på papper av mina snälla chefer? Detta kunde Herr Komvux inte svara på och brydde sig inte heller om att ta reda på. Dåligt! Hur ska jag kunna bli undersköterska frågade jag då..? -Det kan du inte bli här, du kommer aldrig komma in på omvårdnadsprogramet i Värnamo med dina betyg, men i Markaryd gäller andra regler. Jag måste alltså flytta för att läsa till undersköterska?! Aldrig!
Så.. Nu har jag ringt runt till bland annat Vaggeryd, Gislaved och Gnosjö. De var mycket trevligare och skulle försöka få fram lite bättre information om vad som gäller. Dessutom gick jag till studie- och yrkesvägledaren på Finnvedens Gymnasium som också skulle kolla upp bättre information om hur man eventuellt skulle kunna läsa upp de kurser som saknas.


Tack för kompetenta människor som är villiga att sköta sina jobb!

Brr.. It´s cold in here!

Hmm.. Sitter i sängen och har dragit på mig mjukisbyxor, 2 par strumpor,linne, 2 t-shirts, en tjock tröja och en fleecefilt. Fryser som en gnu på nordpolen. Förstår inte hur detta kommer sig, men det går säkert över om ett tag. Annars får jag åka och träna så att cirkulationen kommer igång ordentligt.
Igår fick jag riktiga pissbesked. Jag hade ju tänkt att läsa till undersköterska på komvux till våren, men jag hade för bra betyg så jag kom inte in. Tack för den.. Jag förstår att man ska ge sådana som inte har någon utbildning en chans att läsa upp sina betyg, men samtidigt så slet jag häcken av mig i 3 år för att undvika att få ett enda G i slutbetyget och vad spelar det för roll nu när jag inte kan få någon anställning på grund av att jag inte är undersköterska?! Jag får lösa detta på något annat sätt; har legat vaken i natt och tänkt på reservplaner, så nu har jag en hel del på gång. :)
Idag ska jag försöka få tag på några studievägledare och se om någon av mina planer kanske kan fungera. Vid 16 i eftermiddag ska jag till Gnosjö för att representera Speed på en mässa för ungdomar. Ska bli grymt spännande!
Nu måste jag röra lite på mig så att värmen återvänder..

Dagen är avklarad!

Jaha då är allt som var inplanerat på onsdagen avklarat. Klockan är bara drygt 1, så vad ska jag göra nu..? Äta lite lunch kanske, jag är fruktansvärt hungrig..
Har varit på möte idag, fick inloggning och genomgång av datorn på jobbet. Kanon säger jag bara! Nu kan jag fixa och dona med mina timmar alldeles själv! Därefter var jag och tränade, sprang 2 km på 12 minuter, inte jätte bra tid men en klar förbättring från min sida. Det känns att konditionen kommer tillbaka rätt fort bara man tar sig i kragen och tränar regelbundet. Lyfte relativt tung också, det gick bra..
Nu sitter jag hemma på Parkudden. Katten har lagt beslag på min mobil så jag kommer inte åt den utan att han ska försöka busa. Så alla som skickar sms får vänta på svar tills lilla Rasmus har lugnat sig en smula :)
Nu är det dags att laga lite mat..

New moon

Glömde nästan.. Vet ni vad jag gjorde igår..?! Jag var på bio, såg den nya twilight-filmen New Moon. Den var riktigt bra, enligt mig bättre än den första. Satt på helspänn i 2 timmar och 10 minuter. Litet minus för slutet dock, man längtar redan otroligt mycket efter en fortsättning!
En mycket bra kväll med andra ord :)

If only..

Rätt niice!

What to do..?

Hmm.. Sitter i sängen (påklädd och uppe sen länge dock, tro inget annat!) och surfar runt lite. Försöker få tag på några kommunmänniskor per telefon men det verkar inte lyckas på något sätt, upptaget hela tiden! Funderar på om man ska åka och träna lite istället, vore skönt!


Veckans planering so far:
Onsdag: Möte 10.30
Torsdag: Speed på mässa 16.16 och framåt
Fredag och Lördag: Jobba natt
Däremellan: Gymtid!

Trött men hungrig..

Ungefär såhär känner jag mig nu. Trött men hungrig!


Update!

På jobbet, än är det skapligt lugnt och skönt. Har strukit och satt upp massa julgardiner, hur mysigt som helst. Snart ska tydligen alla tomtar och ljusstakar upp också så julen börjar allt närma sig. Tycker att det har gått alldeles för fort!
Idag har jag inte gjort mycket. Volvon är igång igen, kan meddela att det är riktigt skönt med sätesvärme och hög musik med massa bas. Det har jag saknat mest! Kollade förresten på hajar som hajar till kvällsmaten, det är en riktigt mysig film! Gjorde en jätte god pastasås med skinka, paprika och gorgonzola också.. Mmm..
Nu ska jag fika lite med Lydia, har köpt en sån har flaska med något som heter vitamin well, ska tydligen vara både gott och nyttigt. Får väl se.. :)

Nu ska jag sova lite...

Dags att uppdatera, har ju inte skrivit sen i fredags. Fy på mig :)
Tänkte gå och lägga mig om en stund. Börjar ju jobba kl 21 så jag behöver sova lite för att orka en hel natt. Annars känner man sig rätt gammal själv framåt 4-5..
Igår var Frida här och hälsade på. Jag, Frida och Daniel käkade tacos, åt chips, glass och godis. Förutom att filmen var totalt kass så var resten väldigt trevligt! Får ta en riktig utekväll snart Frida?! Klä upp oss till tänderna och göra storstan.. Ha ha.. Var hundvakt åt lilla Elvis i natt också, såå mysig! Inte lika mysigt när han ska försöka pussas på morgonen dock.. :)
Kanske hinner uppdatera lite i natt, får väl se hur lugnt det blir..

Klagosången är här..

Okej. Ta inte detta inlägg alltför seriöst. Jag är trött, hungrig och frusen så inget i hjärnan fungerar som det ska.
Dagens sämsta:
-Det har larmat otroligt mycket och jag har varit själv på 30 gamlingar.
-En av personalen var sjuk och kunde därför inte komma till kl 7 därför fick jag stanna kvar en halvtimme extra.
-Någon (några) har ätit upp mina två risifrutti som stod i kylskåpet igår så därför missade jag frukosten och är nu döööhungrig!
-Bilisterna som körde framför mig vägrade hålla hastigheten och körde istället 70 på 90 väg. Dessutom hamnade jag senare bakom en A-traktor i 40 (!!!) km i timmen. (Inget ont om de som kör A-traktor, men ibland vill man kunna gasa på..)
Dagens bästa:
-Jag har ätit Kinderägg på jobbet.
-En gamling som nöp lite i mig och tyckte att jag kunde krypa ner jämte honom. Mysigt..! Inte..
-Daniel som faktiskt cyklade till jobbet, jag är imponerad! :)
-Snabbmakaronerna som jag alldeles strax ska slänga i mig tillsammans med ketchup och grillkrydda!
-Att äntligen få sova lite..

Ensam bland 30 människor!

Verkar bli en rätt lugn natt, skönt! Just nu är jag själv på hemmet, Eva ringde just och sa att hon blir borta en bra stund. Hoppas att de håller sig lugnt under tiden för det är både tungt och svårt att hjälpa gamlingarna själv. Men jag är inte orolig, det mesta kan jag lösa själv om det krävs! Jag är stark..!

Håller på att skriva brev till Solomon i USA, var länge sedan jag svarade på hans brev. Glömde bort det i flytten och allt, men nu ska det tas tag i. Har snart knåpat ihop ett helt brev på engelska. Det är lite trixigt att få ihop det grammatiska emellanåt, det var ju tyvärr länge sedan man både läste och skrev på engelska. Borde göra någonting åt detta! Kanske ut och resa snart..?! Någon som vill följa med? Ha ha..

Nu måste jag fortsätta, ska alldeles strax gå min lilla runda. Tråkigt att göra det själv bara!

Finns det något bättre än kinderäg

3b6bde58c8d9d85e22e845eec7652048.png

Finns det något bättre än kinderägg?


Bara sådär!

Kan ni förstå att jag har sovit massor i dag..?! Somnade strax efter 8 och sen vaknade inte jag förrän efter 16. 8 timmars sömn bara sådär! Riktigt nice!

Nu sitter jag på jobbet, har massor att göra. Har fått en ny gamling hit idag så vi får se hur det funkar för henne i natt. Hoppas på det bästa!

Vill att det ska vara fredag eftermiddag nu... :)

Kaos..?!

Nu sitter jag äntligen i sängen. Det är numera smått kaotiskt på jobbet strax innan hemgång, mycket att göra och för få personer som kan hjälpa till (vi är ju trots allt bara 2 pers på natten, varav en är ansvarig för hemtjänst och en för Bredäng. Dvs får hemtjänsten larm är vi endast 1 pers på 29 boende, larmar många samtidigt gäller det att ha löparskorna på sig och springa som en skållad iller mellan alla avdelningar!). Tur att man har varit där ett tag nu och kan de flesta rutiner..!
Ska som sagt sova lite nu. Förhoppningsvis kan jag sova gott i några timmar, utan massa konstiga drömmar eller behov av att gå upp och röra på mig för att sedan inte kunna somna om. Sex timmars god sömn är allt jag begär, sen är jag mänsklig igen :)




Sov gott! <3

Vänjer mig..

Jaha.. Eva är ute på sin morgonrunda och jag är kvar inne på hemmet. Går inomhusturen 2 nätter nu, lika bra att vänja sig eftersom jag enbart kommer vara inne i december och januari eftersom jag går över på ett nytt schema då. Har haft otroligt många larm i natt så det ska faktiskt bli skönt att få åka hem och sova om 1.5 timme eller så.. Hoppas på en lugnare natt imorgon! Eller i natt, beror ju på hur man ser det.. Nu ska jag gå min lilla innerunda och kolla till alla de 29 pensionärer som förhoppningsvis sover gott inne på sina rum.

Inget spännande!

Sitter på jobbet, har gjort ungefär halva natten nu. Ska blir skönt att få åka hem och sova, ser fram emot detta redan nu. Första natten är alltid värst, speciellt nu när jag har haft min lediga vecka eftersom man försöker vända tillbaka dygnet då. Men det är faktiskt himla roligt att få jobba lite också, jag trivs så otroligt bra! I natt jobbar jag ihop med Eva så det blir mycket animalplanet på tvn, just nu visas whale wars. Inte alltför spännande kanske. Tur att man har lite tidningar att slötitta i så att naten flyter på mellan alla larm. Idag larmar det faktiskt rätt mycket, bra för då går tiden fort som fan :) Nu ska jag återuppta mitt tidningsläsande..

Fekking great!

Ohh yeah! Gissa vem som trotsade regnet och tog en lååång joggingrunda ändå?! That´s right: Jag! Nu känner jag mig så där lagom duktig. Var ute i regnet i 46 minuter totalt, tur att jag hade laddat mp3:n med massa bra musik. Nu har jag verkligen ont i mina ben!
Har precis duschat och ätit lite mat. Till min stora lycka hittade jag köttbullar i frysen, då har man ytterligare en anledning till varför man kan äta snabbmakaroner en dag till. Det är helt klart underskattad mat, snabbmakaroner med ketchup och grillkrydda. Gott, gott, gott! Funderar på om man skulle ta och laga någon seriös mat imorgon, typ paj eller lasagne eller nåt liknande.. Tåls att funderas på!
Nu ska jag softa lite i soffan, ska ju jobba i natt så jag borde försöka sova/vila lite..

Är jag vaken? Drömmer jag?

Har försökt sova länge idag eftersom jag ska jobba i natt. Har gått sådär bra.. Har mest legat och vänt och vridit på mig runt i sängen, halvdrömt och varit halvvaken. Sjukt jobbigt när man inte riktigt vet om man drömmer eller är vaken. Tyckte jag hörde att någon låste upp ytterdörren, men sen var det tyst igen. Gick iallafall upp och kollade, bara inbildning från min sida visade det sig.
Tänkte ut och jogga lite, men just nu vräker regnet ner utanför så jag väntar en liten stund till. Har förresten en ordentlig träningsvärk idag, rumpan, benen och axlarna känns som om de har varit ute och fightats lite. Skönt men samtidigt ont! :) Ska stretcha lite extra efter joggingen..



Nu får det allt ta och sluta regna, har inte tid att sitta här och glo.. :)

Nu är motorn tillbaka i bilen igen

0-1933486464ab57efc4e1bf22db5572d4.png

Nu är motorn tillbaka i bilen igen, kanon!


Träningsvärk redan..?!

Ho ho.. Har haft en mycket intensiv träningsstund på gymmet. Körde väldigt hårt och jag känner av träningsvärken redan nu. Undrar hur det kommer att kännas i benen imorgon..? Spännande :)
Har iallafall ätit lunch nu, hittade lite tacos i kylen och det slank ner fort som bara den. Tänkte ta mig en dusch nu och kanske läsa lite i en av böckerna jag lånade på biblioteket sen, låter som en lagom soft eftermiddag. Klockan 16 ska jag upp till Daniels jobb och hjälpa honom skruva med volvon så att den blir körduglig någongång. Kanske inte är det bästa hjälpen direkt, jag är nog mer där för sällskaps skull och skruva på lite muttrar här och var, men det är alltid roligare att slippa vara själv.

Mot duschen..

Jag är uppe!

Up and running!
Blir en sväng till gymmet idag, känner att jag har fuskat lite med träningen det sista så det är dags att skärpa sig! Tänkte försöka hitta en lämplig garderob till mitt rum också, kanske ett skrivbord/sängbord också. Måste hämta ut nya torkarblad på mekonomen, får inte glömma detta..
Nu orkar jag inte skriva mer, ska ut och promenera en sväng så att jag får tag på min bil..

Jo, vi har roligare!

Är det inte så att blondiner har liiite roligare..? Jo, det är nog min bestämda åsikt!
Nu ser håret bra ut igen. Inte pissgult, blekt morotsfärgat eller illvitt, utan helt (nästan naturligt) blont. Vääry naajs om jag får säga det själv! Känns som om jag är tillbaka i mitt rätta element så att säga. Nu kan jag bete mig lite halvdumt och kunna skylla på hårfärgen, precis som vanligt.. Ha ha.. Eller inte!
Ungefär så här blond är jag igen, bild från Metaltown i somras:

Changeling

Kollade förresten på en bra film igår. Eller ja, egentligen kollade vi på 2 filmer. Changeling med Angelina Jolie och på GSI, Gruppen för särskilda insatser.

Här kommer en trailer för Changeling, se den!

Hur går det med mitt hår?

Tänkte bara säga att jag inte är fullt så morotsfärgad längre. Madde och Simon köpte med sig ytterligare en blonderingsfärg så nu är det mer åt det blekgula hållet. Har dessutom tvättat håret med silverschampoo idag så det gula börjar försvinna en aning. Har inte vågat mig utanför dörren än ska kanske tilläggas :)
Har satt ihop min säng i mitt nya rum, samt städat bort det värsta byggdammet. Ska bara ha tag på en snygg garderob och ett lågt skrivbord/sängbord så är allt i sin ordning. Har dessutom börjat fundera på min väggtext, vad fasiken ska jag skriva..? Har ni några förslag så är de mer än välkomna!
Fick dessutom ett spännande mail förut, får se vart det leder :)  Låter intressant va? Ni får mer info när jag får det.. ha ha..

Morotsfärgad

Sitter hemma hos Daniel, han hjälper mig att färga håret.. Just nu är jag illorange i håret, blekningen tog inte så bra första gången.. Ser ut som en blek morot ungefär :) Ska snart lägga i en omgång blekning till, förhoppningsvis så blir jag blond igen..
Idag har jag inte gjort mycket, skruvat lite med volvon. Tappat ur all olja och bytt filter, samt städat och donat lite. Lugnt och skönt. Var inne i stan och kollade på Simons krockade volvo också, stackars lilla bil. Tur att han klarade sig utan skador iallafall, det är ju det viktigaste förstås! Han och Madde kommer hit och kollar på film om en stund, ska ätas tacos också! Niiice :)
Nu måste jag blåsa håret..

Lördag

Var har dagen tagit vägen egentligen? Gick upp strax efter 9 eftersom Speed hade anordnat en liten utflykt till Scandinavian Raceway Nostalgica i Anderstorp. Fick lyssna på en man som heter Ticko och som är ansvarig för museet. Han berättade om hur banan i Anderstorp byggdes och massa runt omkring. Fick dessutom lite fika och naturligtvis träffa andra medlemmar i Speed, mycket trevligt!
Därefter så har jag hjälpt Daniel att skruva på volvon. Plockade ju ur motorn igår och idag har jag bytt kamrem. Daniel fick beskriva hur jag skulle göra och sen fick jag skruva själv, hur kul som helst. Jag gillar att skruva med grejer, men sen att jag är kass på motorer är lite synd. Hade ju kunnat göra hur mycket som helst annars :) Ska lära mig...
Nu är det dags att åka till Parkudden och äta kvällsmat. Syrran ska klippa mig så snart kan jag ha min saknade tuppkam igen, sweet! Fick se Pärs "lilla" tuppkam på kort innan idag, om du läser nu Pär så är jag glad att du inte har kvar den :) Ha ha..

Mot maten!

snart har bilen en ny och fin kamr

0-75605bf84d6b2b11af2461e84153af6c.png

snart har bilen en ny och fin kamrem, jag har fått demontera motorn, super nice!


Nu är motorn ute! Yes..!

13f9dccbd55df1fd19793c9437581ab7.png

Nu är motorn ute! Yes..!


Nu är motorn snart ute. Redigera b

43685182ab1fd3c203539e1d9a5d3938.png

Nu är motorn snart ute. Redigera bort trucken så ser det ut som om jag lyfter motorn själv.. Ha ha..


Massa tid!

Dagens:

-Komma upp före kl 06.30; Check!
-Måla tak; Chek!
-Träna och springa minst 3 km på löpbandet; Check!
-Inhandla nagelfil; Check!
-Äta en stor bunke med fruktsallad; Check!
-Ringa på några garderober som mamma har hittat; Inte check, men snart :)
Klockan är ju bara halv 11 och jag har redan hunnit med massor. Ibland är det värt att gå upp tidigt, man får ju så mycket mer tid :) Ha ha..

This time baby I´ll be bulletproof

Har varit lite effektiv idag. Fixat så att bilen har fått vinterdäck, köpt nya torkarblad och varit på biblioteket och lånat böcker och några filmer. Har dessutom lagat lite mat och käkat. Jag kan om jag bara vill :)
En riktigt bra låt för övrigt: La Roux Bulletproof!

Jag kom upp!

Jag lyckades faktiskt ta mig upp ur sängen i vettig tid idag, gick upp vid halv 9. Inte såå illa va..?! :)
Morgonen har jag tillbringat med att fylla i tider på Heroma som någon oavsiktligt hade tagit bort (nu igen..), tur att man har en kalender som man fyller i alla udda tider i annars hade jag suttit i skiten nu vill jag lova! Det tog en bra stund i vilket fall som helst.. Kom precis ur duschen så nu ska jag hitta några vettiga kläder och sen blir det nog en tripp till biblioteket.
Bokade förresten biljetter till den nya Twilightfilmen igår; New Moon, Växjö den 23 november kl 18.00. Det ska bli niiice!

Fortfarande vaken!

Jag lyckades inte somna efter filmen heller. Låg och ansträngde mig i hela 10 minuter innan jag gick upp igen.
Såå.. Vad har då Madde gjort i 2 timmar och 15 minuter? Vad brukar Madde göra när hon är trött och uttråkad..? Städar såklart. Jag vet; Det är säkert 5746 fel i hjärnan på mig, men städar jag lite så slappnar jag av. Skönt för kroppen att bli lite trött och skönt för hjärnan att slippa tänka. Tänkte faktiskt lägga mig framför tvn och slappa lite om en stund så helt dum är jag inte.. :)
Måste bara.. först!

Sova?! Inte jag!

Tror ni att jag har sovit något än..? Nej då! Jag har kollat på Freedom writers. En helt underbar film om en lärare som får en riktig "problemklass" att åstadkomma underverk. Det var länge sedan jag rycktes med så totalt av en film, många tårar rann ner för kinderna. Se den!



Nu kanske man skulle försöka sova någon timme iallafall..

Nu ska jag..

..äntligen lägga mig i sängen och sova lite. Har målat fondväggen och promenerat ynka 1653 steg så nu är jag nöjd och glad :)
Sitter i sängen och äter lite frusen yoghurt med kiwi och hallon i, förbannat gott. Bra frukost/lunch/brunch/kvällsmat.. Jag vet inte riktigt vad det räknas som egentligen.. Gott iallafall! Funderar på om jag ska sätta på en film eller om det är bättre att bara försöka sova.. Ska ju som sagt inte jobba på ett tag nu så jag måste vända tillbaka på dygnet rätt snart.. Vi får väl se..

Inte länge kvar..

Nu är det snart dags att sluta jobba. Kl 06.45 får jag rapportera över nattens alla händelser till dagpersonalen. Sen är det dags att åka ut mot Parkudden och måla fondväggen innan jag får sova.. Längtar redan efter att få krypa ner och sova lite, ska bli skönt!

Har fått åka ut på en hel del larm i natt, skönt att det händer lite faktiskt. Natten går 10 gånger så snabbt då :) Tänkte äta lite tidig frukost om en stund och läsa lite i twilight..

Goda nyheter!

På jobbet igen. Känns rätt skönt att vara här, jobbar bara en natt sedan har jag min lediga vecka så nästa gång jag jobbar är inte förrän på onsdag natt -nästa vecka! Rätt nice om jag får säga det själv..

Idag fick jag glada besked. Jag är från och med 1 december anställd här på Bredäng. Inte längre vikarie utan månadsanställd. Får semesterdagar och fast lön. Känns tryggt! Dessutom får jag en egen inloggning till datorn och får skriva in mina tider själv på Heroma. Stort ansvar :) Firade genom att äta tre små rätter med Daniel ute på Parkudden, gott! Det enda negativa är att jag måste jobba natten till julafton och natten mellan julafton och juldagen. Julaftonsnatten känns okej, men natten till julafton gillar jag inte..

Nu ska jag fika lite med Emma, wienerbröd och ett stort glas saft!

Vart har dagen tagit vägen?

Jag är nog en hopplös människa, idag gick jag inte upp förrän nu.. Klockan är ju för fan 12 på dagen..! Tur att man ska jobba i natt, då har jag något att skylla på. Det värsta är att jag faktiskt har sovit fram tills nu, nästan 11 timmars sömn i natt. Låg och läste till kl 1 i natt (måste snart gå och låna lite nya böcker på biblioteket by the way..) och sen stensomnade jag. Har vaknat några gånger under natten och morgonen, men alltid lyckats somna om igen.. Härligt!
Nu blir det till att måla väggar igen. Målade första lagret igår och idag blir lager nummer 2, förhoppningsvis så räcker det. Gör nog inte fondväggen förrän imorgon, kanske att jag hinner måla första lagret ikväll.. Vi får se. Får lägga upp lite kort när allting är klart :)
Nu ska jag dra på mig målarkläderna och bege mig..

Inte rätt..

Om man ska vända tillbaka på dygnet så rekommenderar jag inte att ligga i sängen till kl 11 på dagen, inte rätt teknik. Inte lönt att göra ett nytt försök imorgon dock för då ska jag ändå jobba natt..
Idag ska jag åka till Jehréns och köpa färg till mitt rum. Familjen har varit snälla och smällt upp vävtapeter i mitt rum så det är bara färgen som saknas nu. Ska ha lite beige-vitt på tre av väggarna och mörklila-auberginefärg på fondväggen, blir kalasbra!
Nu ska jag bara vänta på att bilen ska komma hem.. :)

Slut för idag..

Nu är det 10 minuter kvar till rapport, sen går jag hem för i natt. Härligt!
Natten har varit både lugn och stressig. Första delen var superstressig och andra delen var relativt lugn. Bra blandning egentligen. Är dock så grymt trött att snart ögonen faller ihop av sig själva. Men det finns gott om motivation till att ta sig hem till sängen så bilresan är nemas problemas!
Just det; Glöm inte bort fars dag idag! Ska uppvakta min underbara pappa lite senare idag :)

Finns det något godare godis? I do

0-5d090b93700faf1b4a50b972d57ba0b4.png

Finns det något godare godis? I don't think so..


Fullt upp..!

Oj oj oj.. Tror aldrig att jag har gjort så mycket på en enda jobbnatt som jag har gjort på 3 timmar idag. Fullt upp förstår ni..! Detta är första gången jag hinner sätta mig ner och fika lite. Det har ringt konstant och ssk har varit här och kikat lite. My god är allt jag har att säga..
Nu ska jag och Lydia fika lite, har druckit 3 glas vatten och 1 glas saft på 5 minuter så jag lär snart få gå på toa.. Ha ha.. Har ju inte hunnit dricka något innan så man får allt ta igen sig så fort det finns tid :)

Two hours to go

Nu kan nedräkningen nästan börja. Två timmar kvar innan jag får åka hem och sova, känns riktigt bra! Det var ju rätt lugnt innan men efter kl 3 har det ringt konstant, fram tills nu ungefär. Har sprungit som en tätting fram och tillbaka mellan avdelningarna. Ohh my säger jag bara..


Nackdelen med att jobba natt är att man blir så fruktansvärt trött framåt 4-5 tiden, det är då man verkligen ångrar sig och vill åka hem och sova. När klockan slår 7 är man oftast rätt pigg igen. Speciellt om det är lite ljust ute och man slipper allt regn..
Nu ska jag räkna ner..

Tre överraskningar i ett..

Nu börjar här bli segt. Det går bara massa kassa amerikanska filmer på tvn, ni vet sådana där filmer när man kan slåss hur mycket som helst utan att någon dör eller göra värsta stunttricken utan att det händer något. Det tråkar ut mig nått så fruktansvärt!
Har precis ätit upp ett kinderägg (tack Daniel!), tyvärr var det ingen leksak som gick att bygga något på. Visst var det väl så när man var mindre, att alla leksakerna i Kinderäggen hade flera delar som man fick kämpa lite med för att få ihop? Kanske bara jag som minns fel..
Nu är det dags för nattens andra uterunda. Wish me luck!

Nattjobb

Okej, dags för uppdatering från jobbet igen. Jobbar hela helgen dvs fre-lör och lör-sön. Känns jäkligt bra trots allt :)
Idag har jag varit rätt produktiv vill jag lova. Har målat taket inne i hallen och i mitt rum, fick hjälp av Daniel så det gick rätt fort ändå. Sen blev det lite mat och sen var det dags att börja jobba. Gick inte upp ur sängen förrän efter 12, men ändå är jag trött som en liten gnu.. Jobbigt! Förhoppningsvis får jag sova ordentligt imorgon när jag har slutat jobba..
Nu ska jag och Lydia kolla lite på tv och fika lite. Sen är det dags att åka en runda i den übersnabba golfen som hemtjänsten har till förfogande :)
Sov gott!

Lite bilder från Halloween..

Här kommer några sköna bilder från Halloween :) Enjoy..

Spike

Kollade faktiskt på hela Notting Hill för någon dag sedan. Spike är ju såå skön. Kolla bara klippet nedan..

Lite halvdant sådär..

Är fortfarande lite halvrisig, eller ja.. Det börjar faktiskt kännas mycket bättre nu, igår var ingen höjdardag men idag känns allt på bättringsvägen. Allt kändes dock fint på första delen utav dagen igår. Målade taket i mitt nya rum och på eftermiddagen var jag och fikade med finaste Frida. På kvällen mådde jag dock piss, hade ont i kroppen och mådde illa. Hoppas att jag kan må bra hela dagen idag :)
Idag hade jag tänkt att åka in till stan och köpa vävtapeter till alla väggar i mitt rum och i hallen. Sen ska taket målas (minst) en gång till och sen måste jag hitta en fin färg till min fondvägg och resterande väggar i rummet. Kan bli riktigt bra det här..
I helgen är det jobb som gäller, jobbar nätterna mellan fre-lör och lör-sön. Rätt nice :) Måste vara bara frisk och kry först!

90 år..?

Håhåjaja.. Känner mig som en gammal 90-åring i kroppen, stel och genomtrött. Har lite feber i natt igen, men den går förhoppningsvis över tills imorgon. Skönt att få jobba iallafall, inte roligt att missa massa nätter bara för att man mår lite halvdåligt. Inte lönt att vara hemma för det lilla :)

Idag har jag inte gjort någonting. Känns inte så roligt att erkänna men jag har faktiskt bara varit vaken ca 3 timmar idag. Gick upp vid 14 och lagade lite flygande jakob och vid 16 gick jag och la mig igen. Steg upp ur sängen 19.40 och 20.20 åkte jag till jobbet.. Låter rätt hemskt men jag har varit såå himla trött.

Tur att man jobbar lite iallafall..

Segt..

Usch, det har varit en rätt seg natt inatt. Inga som har larmat direkt så vi har mest suttit och halvsovit i varsin fotölj. Rätt soft eftersom jag har varit rätt trött inatt och känner mig lite febrig igen, måste bli frisk!
Nu är det iallafall inte många timmar kvar innan jag får åka hem och lägga mig, ska bli såå himla skönt. Behöver inte stiga upp förrän jag är riktigt utvilad och sen blir det jobb en natt till. Jobbar helgen också, sen är jag nog ledig 2-3 dagar. Har inte schemat i huvudet som vanligt :) Det enda jag har planerat inför morgondagen är att jag ska göra flygande jakob till middag, gott!
Nu ska jag tillbaka till min fotölj :)

Jobbdax igen

Jaha, sitter på jobbet och myser. Än så länge är det lugnt, alla sover och är nöjda. Har varit runt med lite smörgåsar och sånt..
Har inte haft tillfälle att uppdatera i helgen direkt. Hoppas att ni har sett alla mobilbilder jag har skickat istället :) Har haft en toppenhelg i vilket fall som helst. Med båtturer och maskerad, so sweet!
Nu måste jag fika lite, Lydia sitter och väntar :)

RSS 2.0