Jag ska på maskerad, kolla mina il

4052be6223c3045ee9d6dc898f077f.png

Jag ska på maskerad, kolla mina illröda linser..


Madde på snabbvisit i Danmark..!

0bcaa1ca70a8aa3d80708d85a44bad77.png

Madde på snabbvisit i Danmark..!


Godisflygplanet, massa godis jätte

0-34df81c19781c26b60213b2918f33374.png

Godisflygplanet, massa godis jätte billigt! Gott!


Nu åker vi hem från ullared, fin r

6fa61c20997bf780643f926b02e530ec.png

Nu åker vi hem från ullared, fin roadtrip..


Jag har hittat jultomten, hell yea

737d758f2295c4de6c70a6b7d98407f7.png

Jag har hittat jultomten, hell yeah! Han bor på ullared..


Dagen

Jag har fått en hel del gjort idag, känner mig mer än nöjd. Har sytt klart allt som ska sys, tagit en väldigt lång promenad, kollat allt som ska kollas på nätet, duschat och gjort mig fin. Senare idag ska jag äta på Max och ännu senare ska jag iväg till Halmstad och kanske även Ullared med Knoddas och Daniel. Blir kanon det här :)


Nu ska jag ligga och läsa lite, har saknat Edward så mycket att jag måste läsa om Twilight böckerna igen..

Var förresten tvungen att kolla på Notting Hill i 10 minuter. Jag fullkomligt avgudar Spikes t-shirts. På framsidan: You´re the most beautiful woman in the world.. På baksidan: Fancy a fuck? Klockrent!

Jag är så bra!

Fasiken va bra det blev. Konstigt att jag inte fick något symaskinskörkort i högstadiet egentligen, jag kan ju det här :) Kan bero på att jag och läraren inte kom överrens och att jag aldrig va på hennes lektioner i och för sig.. Men jag kan ju sy!
Nu undrar ni förstås; Vad är det för något hon syr? För att inte avslöja för mycket så ska jag på maskerad på lördag och jag behövde något att ha över klänningen. Gissa vad..?!
Kan lägga upp en bild på hela min vackra outfit imorgon eller på söndag..
Nu måste jag komma på något mer att göra. Klockan är ju bara 07.40 och jag har en hel dag att fylla med saker att göra.. Shit pommes! :)

Jag måste vara helt dum i huvudet.

0-794fe6b5d618c9ba82f059a709f988be.png

Jag måste vara helt dum i huvudet. Jag sitter och syr, halv 7 en fredagsmorgon..


Kasst av mig.. Jag vet!

Känner att uppdateringen har varit lite halvkass, eller riktigt dålig för att vara ärlig. Har varit sjuk och inte haft lust att uppdatera, så kan det bli ibland.
Idag börjar jag må bättre iallafall. Har varit ute på Parkudden och kollat på mitt nya rum. Var inte helnöjd ska väl erkännas men nu har jag tänkt på saken och jag tror faktiskt att det kan bli riktigt bra till slut. Om inte annat så har jag iallafall någonstans att stänga om mig och jag ska vara glad att mina föräldrar bygger ett rum till bara mig. Så är det!
Kvällen har jag dedikerat åt att kratta löv, det gjorde mig på grymt mycket bättre humör. Behöver lite fysisk rörelse för att må bra, det har blivit för lite av den varan på sistone.. Kanske åker till gymmet imorgon om jag är hundra i kroppen :)
Nu ska jag laga mat..

Nu vet jag varför!

Nu vet ju jag varför jag är trött och sjuk. Det är ju den förbannade vintertiden som är boven. Aha!
Läs hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6028969.ab

Ingen bra dag!

Ibland har man dagar då precis allt känns fel. Man vaknar på fel sida, har feber och mår allmänt rätt kasst. Ingenting fungerar som det ska, någon säger ett fel ord och man blir sur och grinig för ingenting. Man vill inte gå utanför dörren och när man väl lyckas ta sig ut blir det inte som man tänkt sig. Ni fattar själva: Jag har ingen bra dag idag.
Kan beror på att jag inte har sovit så bra, febern eller att jag inte har ätit något sedan kl 23 igår. Kanske en kombination av alltihop när jag tänker efter. Skulle nog behöva någon som drog upp mig i kragen och fick mig på fötter. Någon som sa -Skärp till dig nu för helvete, ligg inte där och tyck synd om dig själv, gör något!
Tur att Jonas ringer om en stund :)





Tack Jonas! Du gjorde min dag..!

Fortfarande dålig..

Trodde faktiskt att jag skulle må bättre så här fram mot morgonen, men inte. Ska lägga mig och sova i några timmar så får vi hoppas att jag är friskare i kväll. Nu är det bara 1 timme kvar tills jag slutar jobba, skönt!

Precis så här trött är jag just nu

3c763b891b1226ab38737f00fa84d6c7.png

Precis så här trött är jag just nu, skulle kunna lägga mig på golvet och stensomna!


Sjuk på jobbet..

Sitter på jobbet. Har feber och känner mig allmänt hängig, tråkigt! Just nu känns inte jobbet alltför roligt, även om jag får jobba med Emma och hon är kanontrevlig. Har ju till och med bakat en massa som jag har med mig, men det gör inget roligare ändå. Piss!

Har som sagt bakat idag: Gjorde en morotskaka som på något konstigt vänster blev helt totalt misslyckad så jag gjorde kladdmuffins och sticky-buns istället. Kan lova att allt var otroligt gott! Emma hälsar också att sticky-buns är hennes nya favorit! :)

Imorgon ska jag soova! Hoppas att febern försvinner så att jag kan jobba..

sticky buns och kladdmuffins. Gott

-37f75bc78d585a415848810a9b4f211.png

sticky buns och kladdmuffins. Gott!


Måndag

Längtar efter lite sol, det vore så skönt att få ta en promenad utan att bli jätteblöt. Har dock tagit en kort tur nu på morgonen, sen har jag pratat i telefon, kollat runt på nätet och nu lagar jag lite mat. Ska jobba i natt så jag passade även på att ta lite sov morgon.. :)
Efter lunch så tänkte jag passa på att baka lite, är så sjukt sugen på att göra morotskakor. Funderar även på att göra några slags bullar som min mamma brukar göra, de är så sjukt goda! Får se om jag kan hitta receptet på nätet kanske..
Igår hände inte så mycket, tog det rätt chill. Va på bio och såg Disneys nya: Upp! Så himla bra film! Åhh.. Jag kan tänka mig att se den igen. Fint gjord, mysig handling och roliga karaktärer! En riktig disneyfilm!

En idyll..?!

Sitter hemma på Parkudden och myser. Ligger nerbäddat i soffan med en tjock filt och en katt som värmer både ben och fötter. Det eldas för fullt i både kakelung och vedspis och på tvn går en halvtaskig film. Mamma och pappa sitter i köket just för tillfället med ett par vänner från Trollhättan som är här på besök. Ligger och lyssnar på dom, har inget ljud på tvn. Så skönt! Är inte detta en idyll så säg mig..?!

Har varit ute en sväng med Hampus och just nu är det många vänner som skickar meddelande på mobilen. Tack allihop, ni är guld värda ska ni veta!

Nu ska jag strax dra mig in mot stan, träffa kompisar innan jag ska hämta Daniel med vänner och köra hem dem från oktoberfesten på Gästgivargården. Blir nog bra det här!

Daniel är packad :) jag är spiknyk

7087ac6799e67056bd5524c3db363944.png

Daniel är packad :) jag är spiknykter.. Inte!


Jag får liksom ingen ordning..

Sitter och lyssnar på husguden Lars Winnerbäcks nya singel. Jag gillar den som fan, hans nya album är också riktigt, riktigt bra!
Nu ska jag hitta motivation nog att dra ändan upp ur sängen..

Sova..?

Oj oj, jag har nog varit lite upprörd i natt. Läste precis igenom nattens inlägg och konstaterade att det var inte mycket positivt i dom, trots att jag har haft ett superhärligt arbetspass!
Nu sitter jag i sängen, knaprar på några varma mackor och funderar på om jag ska gå och lägga mig. Är inte så trött just nu men det kommer nog så fort huvudet träffar kudden :)
Hade disco i bilen på vägen hem, det var kanske det som gjorde mig så pigg. Pitbull med I know you want me. Egentligen inte min typ av låt men fan va härlig den är när man står i mitten av dansgolvet och skakar loss :) Synd att musikvideon är helkass, men men..

Nu har jag löst mängder av korsord

0-63403bc2b45e969e9de2800566c074bc.png

Nu har jag löst mängder av korsord, börjar tröttna! 3 timmar kvar, sen ska jag sova!


Nu sätter jag ner foten!

Läste precis en artikel på aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5998588.ab

Det är ju inte konstigt att människor är rädda för att rycka in i lumpen, samt får en skev bild av värnplikten, när detta är allt som rapporteras. Aldrig får man höra något bra om lumpen, det är bara när någon blir kränkt eller ett befäl gör fel som det uppmärksammas i tidningarna.

Detta gäller speciellt för kvinnor. "Undersökningar" visar att nästan alla kvinnor blir kränkta i lumpen, bullshit säger jag! För att kunna göra lumpen måste man från början ha lite skinn på näsan och kunna sätta ner fötterna. Men detta gäller i alla mandominerande yrken. Jag sitter naturligtvis inte och säger att inte någon kvinna blir kränkt, det finns alltid rötägg till värnpliktiga och befäl som inte kan hålla sig på mattan, men i många fall tror jag att det handlar om missförstånd eller att andra vill att det ska se värre ut än vad det egentligen är.

Många killar som rycker in är från början väldigt omogna och vet inte sin plats i gruppen. Det är oftast då som dessa kommentarer och dylikt uppstår. De flesta är dock helt vanliga killar och tjejer som gör ett bra jobb och fullföljer sin värnplikt på ett utomordentligt sätt. Detta borde också komma fram i media!

Min värnplikt var något av det bästa jag någonsin har gjort. Jag växte enormt och fick andra perspektiv på livet. Många gånger var det jobbigt, annat kan man inte säga, men oftast var det bara roligt. Som tjej får man många gånger prestera lite extra för att visa att man faktiskt är lika bra som killarna, men är det inte det man vill när man söker sig till lumpen? Nej, det kanske inte ska vara så, men man vet faktiskt om det från början. Värnplikten är inte anpassad för tjejer, iallafall inte än till en viss del, och många befäl har fortfarande inte accepterat att kvinnor är välkomna. Men det börjar bli bättre, även om det alltid kommer finnas några skitstövlar som tycker annorlunda.

From me to you.

Skärpning kommunen..!

Jäkla skit..! Nu har värnamo kommun blockerat facebook igen. Jag förstår inte varför man inte ska kunna få använda sig av denna sida när andra sidor så som blogg.se, bilddagboken, aftonbladet, hitta.se osv. är helt okej att använda. Man är väl så pass vuxen att man klarar av att göra sitt jobb och gå in på privata sidor under raster och dylikt. Tråkmånsar!

Sitter iallafall på jobbet om ni inte redan har förstått detta. Sista natten innan helgen. Känns kanon! Imorgon ska jag till Seghalla och rocka loss, ska bugga så att det står härliga till! På lördagen är inget planerat än. Ska kolla förbi Speeds bilutställning men utöver det är jag öppen för förslag :)

Nu ska jag gå tillbaka til Lena, hon ropar på mig och försöker övertyga mig om att läsa Dan Browns böcker.. Ha ha..

God morgon!

Får man säga God Morgon kl 15.20 egentligen..? Nja, lite tveksamt faktiskt. Men om man jobbar natt så är det ju faktiskt dags att stiga upp nu. Fast jag har redan hunnit duscha och äta lite så helt nyvaken är jag inte.
Idag ska jag inte göra någonting särskilt. Ska in till stan nu vid 16, har en tid att passa. Sen ska jag laga lite mat, softa lite och sen är det dags för nattjobb igen. Så himla roligt! Hell yeah..!
Men nu måste jag sminka mig och få på mig lite vettiga kläder innan det är dags att åka..

Frukost

Nu är jag hemma efter jobbet. Tänkte alldeles strax gå och lägga mig, ska bara göra lite frukost först. Idag blir det en macka med stekt ägg. Gott!
Natten har varit kanon, det har varit en del att göra men ändå rätt lugn och skön. Ska jobba med Lena i natt igen, riktigt roligt vill jag lova!
Oj oj, nu bränner snart ägget fast i pannan! Ha en fin dag, jag ska sooova! ;)

Världens bästa jobb!

Kan ni förstå att jag har ett av världens bästa jobb..?! Varje gång det är dags att jobba känns det bra, inga jobbiga ångestkänslor som kommer krypande utan snarare tvärtom. Naturligtvis kan man vara trött och vilja stanna hemma och sova istället men det bär aldrig emot att gå till jobbet. Så skönt!

I natt jobbar jag med Lena, en riktig toppentjej. Hon pratar och står i så trött hinner man aldrig att bli. Har precis fikat lite, ätit smörgås med baconost och avocado. Dessutom hade Lena med sig kanelbullar så nu är jag proppmätt.

Imorgon ska jag soova. Sen måste jag en runda till systemet och sen ska jag göra en annan grej också, men det säger jag inte vad det är. Några hemlisar måste man ju få ha :)


Giftig

Hörde en intervju med Mange Schmidt på P3 för någon dag sen. Grymt skönt grabb..! Giftig är en låt som har häng med rätt länge, brukar lyssna på den när jag tränar så texten sitter som gjuten i hjärnan! Men jag gillar det :)

Ohh shit..!

Fattar ni hur mycket jag har hunnit med idag egentligen..?! Jag har haft en låång sovmorgon, handlat i stan, köpt växter och planterat, pratat med Göran och lämnat in massa ansökningar, skalat potatis och snart ska jag börja rulla lite köttbullar.  Det är inte dåligt med tanke på hur få timmar jag har varit vaken egentligen.



I natt blir det jobb, imorgon natt också. Ska blir himla roligt faktiskt. Jag behöver lite vettigt att göra, annars blir jag knäpp. Jobbar dessutom med Lena i natt, rätt spännande eftersom jag inte har jobbat med henne sedan jag gick bredvid den 18-19 augusti. Oj, vad tiden går fort egentligen...



Nu måste jag läsa lite nyheter så att man håller sig uppdaterad..

Volbeat baby!

Nu var det länge sedan jag la upp något med Volbeat. De ligger fortfarande väldigt nära hjärtat!


Borde faktiskt sova..

Borde egentligen somna om. Ska jobba i natt och då ska man sova läääänge på dagarna :) Brukar ju aldrig vara sugen på att gå upp annars men idag är jag tydligen jätte pigg. Mysko..!
Vad ska man då hitta på idag? Träna lite, fast jag har varit på gymmet två dagar i rad så det får bli en lång promenad i sådana fall. Tänkte försöka mig på att göra köttbullar och potatismos i eftermiddag. Kanske åka in till stan en sväng också. Jag har inga problem med att fylla upp min tid idag iallafall :)

Nu ska jag försöka somna om, kanske var dumt att sätta sig vid datorn..

Hemma igen..

Kom precis hem från gymmet. Lunkade lite på löpbandet, fin uppvärming :) Sen blev det lite träning med fria vikter. Körde framförallt bröst, rygg, armar och lite lite mage idag igen. De första 40 minuterna så var det bara jag på hela gymmet, rätt tradigt att vara där helt själv. Men sen droppade det in några till..

Nu ska jag duscha, sen får vi väl se om det dyker upp något spännande :)

Manlig sårbarhet

Ha ha.. Lyssna och njut:
http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=0a12cae8df6fddb7a45aedbbe3e19df2bfd2c01e


Vi ska inte ha give-me-five i Sverige, det passar inte oss..!

I don´t know what to do..

Vinterkräksjukan på dagis, innebär att jag inte behöver jobba. Tråkigt!! Jag som verkligen inte vill vara hemma och inte göra någonting. Men jag ser till att hålla mig sysselsatt. Ska snart iväg till gymmet, sen måste jag laga mat, ringa några samtal och kanske besöka biblioteket en sväng. Det är ju tur att man har ett fast vikariat på natten så att man verkligen får ihop sina timmar trots allt..!
Ligger och snackar med syrran genom väggen, hon börjar inte skolan förrän halv 1 idag. Pratar lite om katten som vägrar stanna ute, han trycker sig genom kattluckan trots att den är låst. Jädra katt..! Till råga på allt så sätter han sig och knaprar torrfoder kl 02.30 på natten så att alla vaknar. Tacka vet jag min lilla gumman, hon sover iallafall på nätterna!

Bästa botemedlet..?

Vad är det bästa man kan göra när man är lite låg? Jo, träna..! Kom precis hem efter ett grymt hårt pass på gymmet;sprang fortare än vanligt, lyfte tyngre än jag brukar, gav järnet! Det hjälpte för nu mår jag bättre..
Imorgon blir det jobb på dagis, från 8-17. Låång dag att tillbringa ihop med massa små barn, men det ska bli roligt! Hoppas att vädret håller sig fint så att man slipper regnkläder eller vinterkläder, tråkigt för barnen att behöva hålla sig inomhus dessutom. Ju mer man är ute desto bättre!
Nu ska jag slänga i mig några mackor, sen blir det en snabbdusch!

Fy fan..

Jag är så grymt besviken. Så jäkla grymt besviken..!

Jag har en kompis, en väldigt bra kompis, som jag tycker mycket om. Han är nog den enda som kan läsa av mitt humör på under 2 sekunder,  han har alltid funnits där när det har stormat runt mig, vi har alltid hittat på roliga saker ihop. Men nu passar det inte längre..! No more..

Det blir aldrig som man tänkt sig..

Jag kom aldrig iväg till gymmet, inte än iallafall. Ska skjutsa syrran till hennes dans om 1 timme och eftersom hon dansar i 90 minuter så kan jag passa på att träna, smart va..? Då hinner jag träna och syrran slipper åka moppe i regnet. A perfect combination..
Idag har jag varit väldigt produktiv; fixat med massa musik på datorn, lagt in massa timmar som jag har jobbat, pratat med folk i telefon, tvättat och städat lite. Dessutom har jag fått internet ute på Parkudden, skönt att kunna uppdatera bloggen här hemma igen :)


Loveli <3

Human

Jag vet inte varför men låten gör mig glad :)

Ledig..!

Min lediga dag.. Just nu ligger jag i sängen framför datorn och chillar lite. Har lagat mat, korvstroganoff med ris, så jag är mätt och belåten. Ska snart iväg till mitt älskade gym, träna mage och rygg idag. Blir förmodligen några kilometer på löpbandet också.
Var på bio igår, Bröllopsfotografen. Såå grymt skön film! Jag är tokig i den värmländska dialekten och han som spelar Robin är ju underbar. Fattar inte hur han kan se så sjukt sunkig ut men ändå kan man inte låta bli att gilla honom.. Det var iallafall en kanonkväll, oj oj oj.. :)
Nu är det dags att åka och träna..

Snart; sova!

I.5 timme jobb kvar sen är det dags att dra sig hemåt, bädda ner sig i sängen och soooova! Jag är så sjukt trött!


Usch, orkar inte ens uppdatera.. Illa!

Hjärngympa

Sitter framför datorn en stund igen. Har precis strukit alla tvätt på 2 av totalt 3 avdelningar. Lydia har gjort mackor så nu är vi lite lediga. Får hoppas på att någon ringer så att det blir lite livat, annars somnar man bara i fotöljen framför tvn.
Har löst massa korsord också, inte helt lätt men det är bra hjärngympa. Tänkte ge mig på lite sudoku senare i natt, det är riktigt svårt. Jag gillar inte siffror, tal och att räkna. Det är mycket lättare att förstå sig på ord, bokstäver och meningar. Men som sagt; Bra hjärngympa så att man håller IQ:n på en hög nivå :)
Skriver säkert några rader lite senare..

Underbart!

Har haft en totalt jäkla underbar dag! Sov till kl 14, visserligen sov jag ganska dåligt men när jag vaknade fick jag inte bara ett, utan tre (!!!) kinderägg på sängen. Kinderägg är något av det bästa jag vet, man får bygga lite och dessutom smakar chokladen underbart!
Till frukost/lunch/brunch fick jag smoothies med frusen frukt och massa yoghurt. Sen blev det Parkudden och massa god mat för hela slanten. Bra sällskap, god mat, kan det bli bättre??
Nu ska jag jobba :)

Wiiee..!

Nu är det 40 minuter kvar tills min tid på jobbet är över. Ska hem och sova i några timmar och sen är det dags för..... JOBB igen! :) Hoppas på en lugn natt imorgon också, lite lagom mycket att göra. Måste försöka komma ihåg att leta upp min film med Björn Gustavsson. Det blir dagens kom-i-håg..!


Nu är det dags för sista rycket!

Fylld fläskfilé..?

Sitter och läser i några gamla mattidningar på jobbet. Blev bara så fruktansvärt sugen på fylld fläskfilé. Så himla enkelt; skär en skåra i fläskfilén och stoppa i färska kryddor och massa vitlök. Bind ihop och lägg på grillen. Varför gör man inte sånt oftare..?
Tänk er fläskfilén ihop med klyftpotatis, tzatsiki, hummus och en vanlig tomat/fetaostsallad. Great babe!


Åhh, mat.. Mmmm..

Björn Gustavsson

Vad gör vi på mitt jobb egentligen..? Just nu är det sjukt lugnt så vi har kollat på ett helt avsnitt av Roast på Berns, naturligtvis det första med den bästa; Björn Gustavsson! Han är för härlig! Jag menar, kolla på människan..! Fekking awsome!

På jobbet.. igen..

Fortfarande ingen snö på marken, nästan en aning besviken faktiskt..
Sitter på mitt andra jobb för dagen, hemtjänsten. Just nu är det relativt lugnt, kollar lite på Fast and furious på tvn. Hoppas att det håller sig någorlunda lugnt i natt. Eller egentligen vore det gött om det hände mycket så att tiden flyger fram, för jag längtar enormt efter att få gå och lägga mig :)


Nu måste jag iväg, telefonen ringer..!

Var fan är snön..?

Alla tjatar om att det snöar här och där, men varför har snön inte kommit till mig..? Jag som faktiskt tycker att det är mysigt med lite snö (iallafall de första 50 minuterna..). Ser dock fram emot att få sitta framför brasan med massa filtar och dricka glögg, det är det mest positiva med vintern!
Idag ska jag jobba, först på dagis till kl 17 och sen på hemtjänsten 21-07. Alla verkar tycka så synd om mig för att jag jobbar, speciellt på helgerna.. Men allvarlig, då skulle det ju vara synd om hela Sveriges arbetsföra befolkning :) Nästan alla som jobbar inom vården jobbar helger emellanåt, jag har tur som bara jobbar var 3:e! Tänk att jobba varannan helg, usch och fy!
Nähä, nu har jag lite att göra innan det är dags för jobb..

Dagens

Var och tränade på gymmet efter jobbet idag. Sprang 5 km på löpbandet, eller ja.. Sprang gjorde jag väl inte bara men jag lunkade, sprang fort, gick, joggade makligt osv. Gick förvånandsvärt bra, konditionen är inte på topp men inte helt kass heller! Niice som fan.. :)
Nu jag lagat mat, ätit, kollat på bonde söker fru, ätit en clementin och lyckats släpa ändan till sängen. Nu ska jag bara sova också. Imorgon blir det jobb, mellan 7-15.30. Sen ska jag träffa Hampus, så det blir en bra dag!
Sov gott!

Hörde en låt..

I morse när jag var på väg till jobbet hörde jag en riktigt fin låt på radion. Frida Hyvönen med Dirty Dancing. När jag satte mig vid datorn så hittar jag den på youtube, med självaste Markus Krunegård med på ett hörn. Loveli! Jag diggar herr Krunegård sen tidigare (syrrans förtjänst) och ihop med Frida kan det inte vara bättre!


Lyssna och njut!

Rast

Skönt med lite rast.. Sitter och försöker få upp lite bilder på bilddagboken så länge, har inte laddat upp något där sen i augusti, rätt illa. Så nu för jag över alla blogg bilder dit också, ni som läser bloggen missar med andra ord ingenting!
Är på dagis idag, öppnade kl 06.15 så det blev en riktigt tidig morgon :) Skönt som omväxling! Imorgon jobbar jag mellan 7-15.30 och idag slutar jag kl 14.00. I eftermiddag blir det en sväng till gymmet sen ska jag iväg och träffa Niclas lite. Fullt upp, som jag vill ha det!
Nu måste jag fortsätta med bilderna!

Kallt, kallt, kallt!

Usch, va kallt det är ute. Inte alls så att man är sugen på att gå en promenad, eller ens röra sig utanför dörren mer idag.
Ikväll blir det smoothies och en film, lagom ansträngande en tisdagskväll. Har svårt att hålla isär dagarna när jag inte jobbar regelbundet. På nätten håller man iallafall redan på datumen, de står nämligen på alla medicinpåsar som man måste kvittera ut till de gamla. Annars har jag noll koll! Som vanligt.. :)
Gjorde förresten lite kinamat innan, så nu luktar det kinamat överallt.. Vet inte om det är bra eller dåligt, smakade mycket vitlök iallafall så förkyld lär jag inte bli..

I fekking love it!

Att det kan vara så underbart skönt att få springa lite..?! Förstår det inte. Åkte in till gymmet en sväng, massa biffar som stod och pumpade vid vikterna. Ibland undrar jag varför man väljer att träna så himla mycket, bodybuilders är nog inget för mig. Jag tycker inte att deras kroppar ser bra ut, muskler är bara fint i rätt proportioner.

Iallafall.. Jag ställde mig på löpbandet, sprang några km i maklig takt. Körde dessutom lite armar, rygg och mage när jag ändå var på gång. Sen kände jag mig rätt klar så jag hoppade in i bilen och tänkte åka hemåt och duscha lite. Men vad händer..? Jag känner att en löprunda hade suttit fint, så när jag hade parkerat bilen tog jag en runda i spåret också. Iklädd shorts, linne och tröja. Kallt var det men samtidigt så förbannat skönt!
Nu ska jag duscha varmt och sen laga lite mat..

The saints are coming

En gammal favoritlåt så här på "morgonen" :)


Ohh my..

Inte bra att vara ledig, man ligger kvar i sängen alldeles för länge.. Vaknar och ser att klockan är halv 8, tänker att man kanske skulle ta och gå upp, somnar om, vaknar och ser att klockan är 10, får mindre panik och rusar upp ur sängen. Man ska inte sova så länge, men i och för sig hade jag en hel del timmar att sova igen..
Inget jobb idag alltså, ungarna har svinkoppor. Men imorgon ska jag öppna på dagis och dessutom har jag fått fler dagar att jobba eftersom jag har fått vara hemma några gånger när ungarna varit sjuka. Ska kolla hur det passar ihop med mitt nattschema bara..
Tänkte att jag skulle passa på att åka till gymmet en sväng, längtar efter min löpmaskin! Skulle kanske gå på stan och försöka hitta en kalender också, min är snart slut och jag är i stort behov av en ny! Hur skulle jag annars kunna hålla någorlunda ordning på mitt liv..?

Up and running again

Oj oj.. Jag som inte skulle sova så länge idag.. Måste ju kunna sova i natt eftersom jag ska jobba dag imorgon. Det gick åt skogen, big time! Vaknade inte förrän kl 14. Fast jag är fortfarande trött så förhoppningsvis går det bra att sova i natt iallafall. Hoppas, hoppas, hoppas!
Har hunnit duscha, äta lite och nu tänkte jag ta en promenad i solskenet. Behöver komma ut och röra lite på mig, annars får kroppen spel! Ska försöka ta mig till gymmet en runda denna veckan också, känner att det är nödvändigt.
Usch, jag skulle kunna gå och lägga mig igen, trött!

Nu vill jag gå hem!

Nu börjar jag verkligen bli såå himla trött. Jag behöver få komma hem, bädda ner mig i sängen och bara få vara i många timmar. Ingen som stör, inga katter som piper och inget annat som måste göras under dagen. Mmm..
Nästa gång jag åker och badar och bastar ska jag inte jobba på natten, fatta skönt att krypa ner i en varm säng när man har legat i ett bad i 5 timmar. Då måste man känna sig ren och helnöjd med livet. Får snart göra om det igen!
Nu är det bara 40 minuter kvar innan rapportering, sweet!

Uppdatering från jobbet.. igen!

Sitter på jobbet igen.. Känns som om jag bara hinner uppdatera när jag är här.. Illa. Men snart kommer internet och då blir det lite lättare hoppas jag :) Har inte kollat min facebook på år och dag, känns som om jag börjar få lite abstinens!
Idag har jag tillbringat nästan hela dagen på Rosenlundsbadets relaxavdelning. Jag och Daniel har badat bubbelpool och ångbastu i mängder! Kände mig nästan som ett russin ett tag.. :) Fatta lyx på en söndag! Sen kom vi hem, käkade tacos och sen åkte jag till jobbet. Har inte sovit så mycket idag och att bada tar verkligen på krafterna så jag är rätt slut nu.. Skönt att man bara jobbar en natt, sen blir det dagpass resten av veckan!
Nu måste jag jobba lite...

Madde gör pannkakor, mums!

52807c2ceeccdc7566a752a81b64a97d.png

Madde gör pannkakor, mums!


Nu jäklar ska här sovas

Okej, har inte lyckats än, men nu måste jag verkligen sova! Ska in till stan och luncha med Hampus kl 13 och då är det bäst att vara utvilad.. Iallafall ha sovit någon timme om inte annat. Fick precis ett meddelande av honom -.. Men sov nu människa! :) Ha ha.. Det är uppfattat!

Va faaan..

Jag som va så sjukt trött igår, i natt och i morse. Var tog det vägen..? Måste sova!
Nu går jag och tar en varm dusch, dricker lite te och gosar ner mig under täcket. Hjälper inte det så får jag slå i huvudet ordentligt så jag däckar en stund.
Hopplösa Madde!

Min största rädsla

Åhh vad jag har tänkt i natt. Det är faktiskt den största fördelen (och kanske den största nackdelen också) med att jobba natt; Man hinner tänka och reda ut ett och annat med sig själv.
Igår kom pappa med ett förslag. Han känner en som har en lägenhet som han ska sälja till ett vettigt pris. En etta på 37 kvm, ligger bra till och har en schysst hyra. Låter kanon, men.. Ända sen jag flyttade hem från Skövde har jag spanat lite på lägenheter, men det skrämmer mig nåt så fruktansvärt att flytta..! De som känner mig vet att jag inte klarar av att vara ensam ett längre tag, jag blir totalt nervig och mår inte bra tillslut. Tänk då att sitta i en lägenhet som man vet är ens egen och att bara ha sig själv som enda sällskap. Jag är så fruktansvärt rädd för att ingen ska komma och hälsa på eller hålla mig sällskap, att jag aldrig ska komma utanför lägenheten utan sitta där och stirra för mig själv, att jag... Ni förstår!
Jag hade en egen lägenhet när jag gjorde lumpen. Man såg inte fram emot att komma hem på helgerna och sova där själv. På Jägaren hade man alltid folk omkring sig och att då komma hem till en tom, miniliten, tråkig lägenhet var piss. Sov oftare hemma hos föräldrarna eller hos kompisarna än i lägenheten, så vill jag inte ha det igen. Därför var det kanon att flytta till Skövde och bo ihop med Jonas i 2.5 år efter lumpen. Då slapp jag vara ensam men ändå fick jag göra som jag ville med lägenheten.

Men egentligen.. Jag har funderat fram och tillbaka i natt. En egen lägenhet skulle ju passa mig perfekt. Jag älskar att laga mat och det är ju alltid någon kompis som man kan bjuda med sig hem. Jag gillar att kolla på film och det finns alltid någon annan som är sugen på det. Jag kan bjuda hem vem jag vill, när jag vill, utan att det stör någon annan. Dessutom bor ju familjen väldigt nära så blir det tokensamt så kan jag alltid åka hem till dem.. Bara för att jag flyttar till en egen lägenhet så slutar ju inte kompisarna att höra av sig, det bör dom inte göra iallafall :)

Jag kanske borde ta mig i kragen och växa upp lite, bara jag slipper göra det ensam..!

Lågt humör och massa jobb

Nu är det dags för jobb igen. Relativt lugnt än så länge, men det kan ändra på sig vilken minut som helst! Har inte sovit speciellt mycket idag, inte speciellt bra för den delen heller. Kanske därför humöret är lite lågt, har dessutom mycket att tänka på i övrigt så det kan nog också påverka en del. Tur att man har Jonas att ringa till och prata av sig lite. Dessutom har jag ju världens bästa Hampus som vän, det värmer också!

Känner mig iallafall frisk och kry i övrigt.. Har hjälpt pappa att ta ner ett träd idag, rätt mäktigt när man ser det falla till marken! Dessutom har vi varit en snabb sväng i Forsheda och sedan ätit på Burger King. Därefter var jag ute hos Daniel och hälsade på, fick super goda varma mackor; riktigt lyxigt! Synd att jag skulle jobba bara, hade gärna stannat och kollat på inlåst.. Men men, jobb är alltid bra!

Nu måste jag vara lite social..

Nu ska jag sova lite.. Parkudden i

2d230e37b187979176ca977499f8f721.png

Nu ska jag sova lite.. Parkudden i morgonljus, underbart!


Nattjobb

Nu har jag äntligen lite internet igen. Ber om ursäkt till alla som har skickat mail och inlägg på facebook, jag kan varken läsa eller svara på dem. Facebook är nedstängt på alla kommunens datorer och vi har fortfarande inte internet ute på Parkudden. Ska försöka ta mig till en vanlig dator med internet så snart jag kan..

Sitter på Bredäng och jobbar lite. Har inneronden idag så jag slipper gå ut i kylan, skönt! Dessutom har jag kopplat in både kupéfläkten och motorvärmaren så bilen kommer vara varm och skön när jag slutar 07.15. Det är lyxigt..! Ibland är det bra att få köra volvo...

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Börjar bli rätt trött så en varm säng lockar extremt mycket. Bara 4 timmar kvar!

Jag och älsklingskatten har sovmar

7fb1e5607de682212583985a09fdd762.png

Jag och älsklingskatten har sovmaraton, so sweet!


Åhh.. Kom igen..!

Det skulle ha kommit ett barn vid halv 7. Tror ni inte att föräldrarna ringer och sjukanmäler precis nu. I och för sig är det bra att sjuka barn får stanna hemma, men vad ska jag göra nu tills resten av barnen kommer..? :)

Kolla på roliga klipp på youtube kanske..?


God morgon!

Förlåt för en dålig uppdatering igår. Hade inte riktigt tillgång till internet. Sitter på dagis just nu, inga barn har kommit än, trist!  Har tänt upp överallt och städat undan lite smågrejer så nu är alla barn välkomna!

Igår gjorde jag inte mycket, jobbade till 17.00 och sen var jag ute och joggade en runda. Idag blir det ungefär lika mycket gjort. Ska jobba på dagis till 14.00 och sen sova några timmar eftersom jag jobbar i natt också. Tänkte försöka sova i Forsheda, men det är riktigt iskallt där så vi får väl se. Eftersom det regnar ute lär jag vara som en isbit redan när jag kommer dit och då kommer jag aldrig kunna somna. Kanske åker ut till Parkudden ändå.. Enda nackdelen är ju att man blir så störd när man ligger där ute eftersom alla springer igenom mitt rum för att komma till duschen, dessutom måste syrran gå in där för att komma till sitt rum. Men men, man får väl leva med det!

Får se om jag lyckas uppdatera något mer lite senare..

Vi eldar vass, varmt och skönt!

3b73da138d1a297154585a11fc2a8368.png

Vi eldar vass, varmt och skönt!


Från Harrys

Markus hade laddat upp en bild på mig och Elin från Harrys. Försöker fortfarande hitta receptet på drinken vi drack. Den hette R U Yellow, men den finns inte någonstans...

Uppe med tuppen.. INTE!

Nu är jag uppe, vaken (någorlunda iallafall..) och på gott humör. Vaknade inte förrän halv 10 idag, rätt sent för att vara mig. Men vädret var ju kass så det var ingen mening att gå upp ur sängen tidigare. Nu skiner solen så en promenad hade varit fint :)
Idag händer precis ingenting. Jag är ledig.. Jobbar imorgon, dubbelt pass (dag och natt) på onsdag och natt på torsdag. Sen jobbar jag nog natt på söndag igen..
Tror faktiskt att jag ska ta en lååång promenad i eftermiddag om vädret håller i sig. Vore väldigt nice :)

Underbar helg!

Vilken underbar helg! Fredagen tillbringade jag och Hampus i Jönköping, gick i hur många affärer som helst och Hampus handlade kläder för över 3000 kronor.. Nu är han iallafall välklädd vill jag lova. På kvällen käkade jag middag hemma på Parkudden, Daniel och syrrans Tobias kom också dit.
Igår åt jag middag hemma hos Kothe. Sen blev det bowling för hela slanten. Jag vann över Daniel så han är skyldig mig en mosbricka..! Efteråt så gick vi till Harrys där jag och Elin rockade loss ordentligt på dansgolvet! En annan som rockade loss var Johan, såå sköna moves! Ha ha..
Nu sitter jag i sängen och laddar ner lite film. Hoppas att den är klar snart så att man kan börja kolla. Ikväll blir det Gruppen för särskilda insatser, den ska vara riktigt bra. Såg dessutom twilight i morse, bra som alltid! Fint med lunga söndagar, det diggar jag stenhårt!

Jag har vunnit i bowling! Hell yea

4ea0a1b797bb29f938a2cc6ee07c3c61.png

Jag har vunnit i bowling! Hell yeah!


Det blev en väldigt dyr dag för st

5de22d0b6595c21e30dfd3edebb78742.png

Det blev en väldigt dyr dag för stackars Hampus, men fan vilka fina kläder!


En annan är ju populär och har säl

0-7ac32bcbaa8c8ab886dc6e2b00c1c722.png

En annan är ju populär och har sällskap i sängen.. Ha ha..


Som en isbit..

Brr.. Jag är som en liten isbit. Ska hem till Parkudden och sitta framför brasan resten av dagen/kvällen. Har varit ute rätt mycket på dagis idag, lekt och stojat runt. Hur kul som helst! Småbarn är för härliga, speciellt när de sitter och somnar i ens knä..

Nu åker jag ut mot Parkudden, jag behöver värme!

Det var ris till middag idag, hopp

2b4f1409d3844ff2e5eea0c2fed10af7.png

Det var ris till middag idag, hopplöst!


RSS 2.0