Mörker

Håll er undan från mig ett tag. Mår inge vidare..

Räcker inte till för alla som vill ha en del av mig, vill inte räcka till heller..

Återkommer när allt är bättre.. Sorry..



Första dagen på Soläng..

.. eller ja, har ju varit där en hel del innan så första dagen på sommarschemat kanske stämmer bättre.. Idag jobbade jag från 7-13, super nice tid. Imorgon jobbar jag likadant och sedan till 15.30 på torsdag. Torsdagkväll åker jag och systeryster till METALTOWN! Hell yeah!

Har i vilket fall som helst haft en jätte trevlig dag. Jag trivs kanon på Soläng, det absolut bästa äldreboendet! Fick ta en promenad i det underbara vädret och prata lite med de andra som jobbar där. Super!

Nu blir det nog till att steka i solen en lite stund innan pappa kommer hem. Sen får jag nog måla eller städa garage eller något liknande. Skulle behöva putsa lite på min röda pärla också.. Men först: sol!

Bilder från midsommar..

Nu har jag kommit hem från veckans buggkurs! Lika roligt som vanligt, om inte bättre! :) Har lyckats med en hel del "svårare" turer och det känns jäkligt bra. Claes har hjälpt mig massor, han kan verkligen föra en tjej den killen! 

Tänkte lägga ut några bilder från Midsommarafton också. Så here we go..


Här har vi Anna, Christine och Claes.


Anna, Christine och Claes bara slappade och drack öl medans de båda Maddorna fick paddla på och styra. Fusk :P


Madde docka intill land. Hon har sin egen stil!


Kalle, jag och Claes innan vi käkade sill och potatis. Fick dessutom jordgubbar med glass till efterrätt, underbart gott!


Christine, Joel, Madde och Peter höll igång in på natten..


 Kalle och Anna och Jag och Claes dansar foxtrott.. Så himla roligt! :)

Nu har ni fått se några glimtar iallafall.. Hade en super helg!

Kort update..

Har inte haft tid att uppdatera förrän nu.. Midsommarhelgen har varit kanon! Var ute och paddlade med massa buggmänniskor, åt sill och potatis, spelade brännboll och kubb, grillade, drack cider och öl, buggade i mängder och hade riktigt roligt! Midsommardagen va lite lugnare, va hemma hos Claes och dansade lite (har lärt mig en hel del nytt faktiskt). Hälsade på hans söta små hundar också, såå mysiga! På kvällen grillade vi och sen åkte hela gänget till Seghalla och där dansade vi som fan hela kvällen. Benen är fortfarande som spaghetti! :)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Fixat i källartrapppan och kört på pappa. Strukit lite tvätt och ätit god mat. Nu ska jag in till stan och fixa naglarna, så nice! Ikväll blir det buggkurs och senare i veckan är det METALTOWN som hägrar! Underbart!

Nu måste jag byta om lite.. Bilder från midsommar kommer antingen senare eller en annan dag..

Dance, dance, dance...

Sitter framför datorn och gäspar lite.. Blev lite sov morgon men sen har det varit  full fart. Har kört mormors gamla staket till tippen och sen åkt runt och fixat med fälgarna till den nya coopern. Nu blir det nog att börja städa garaget, tror jag. Har även varit uppe på dagiset och lämnat in nyckeln och postat lite brev till skolan så jag har fått mycket gjort på kort tid!

Igår var jag på buggkurs, underbart! Att man kan bli så glad av att få röra på kroppen. Tänkte åka till Fröjden i Jönköping och bugga imorgon, super nice! Claes har lovat mig att lära mig några snygga moves och han lyckades nästan på kursen i igår. Jag hänger inte riktigt med i takten alla gånger, men det kommer säkerligen! Jag vill, kan och måste :)

Nu är lunchrasten slut, dags att jobba :)

Första dagen på semestern!

Första riktiga semester dagen! Vaknade av ett sms (eftersom jag på något mystiskt sätt lyckats stänga av väckarklockan..) där det stod : Sovit gott? Slit inte för mycket idag, du måste vara på topp inför buggen ikväll :P.. Härligt va?! Längtar redan efter buggen! Ha ha..

Idag ska vi till mormor och sätta upp hennes staket, pappa hade tydligen lovat att göra det ett tag nu. Resten av veckan ska ägnas åt att måla huset (och garaget), städa garaget, hämta hem en bil från hamnen i Göteborg, fira midsommar och bara vara ledig! Kommer att bli kanon, känner det på mig!

Nu måste jag laga lite mat. Syrran kommer hem på lunch från sitt sommarjobb kl 12 och då måste maten vara färdig!



Kusin Sarahs student och bal

Tänkte bara slänga in 2 kort från kusinens bal och student. Visst är hon vacker?!


Sarah (till höger) och en av hennes klasskompisar när vi åkte runt på stan och hoade!




Visst är bilen också rätt fin?! Jag var chaufför när Sarah skulle på bal. Mäkta stolt vill jag lova!

Truck meet

Gårdagen tillbringades på High Chaparall och Truck Meet. Very nice!

Har för en gångs skull tagit lite bilder som ni kan få njuta av :)


Jaa.. Såg många fina bilar. Den blåa fina lastbilen körs av Niclas och den har jag fått köra, det ni! Tänk er lilla Madde i den stora bilen, rätt mäktig syn vill jag lova! Ha ha.. Ikväll blir det förmodligen också High Chaparall och kanske en sväng till Gislaved där Rush Racing har utställning.. Är dock rätt trött så vi får se hur kvällen slutar..

Semester!

Från och med nu har jag en och en halv veckas semester på G, underbart! Om de inte ringer från jobbet och någon är sjuk vill säga.. Så nu sitter jag och håller tummarna för vackert väder!

Idag har jag jobbat nästan hela dagen. Slutade först kl 17 och då var det bara att börja putsa på bilen. Hade bestämt det redan igår att det var dags för tvätt och vaxning, har jag inte spikat både tid och datum så blir det aldrig av. Dock regnar det som fan så bilen lär bli skitig lika fort igen. Typiskt!

Har varit i garaget med pappa och Kothe också. Hans lillebror tar studenten imorgon så han ska låna en C5:a. Den är i toppskick just nu, både tvättad, vaxad och polerad! Loveli..

Nu måste semestern firas, glass?!

TreOchEnHalvTimme

Om 3.5 timme så får jag äntligen gå hem, krypa ner i sängen och sova gott. Det är vad jag längtar mest efter just nu, en varm och go säng med många fluffiga kuddar och ett stort, tjockt duntäcke. Mmm..

Måste. Hålla. Mig. Vaken!

Internet på jobbet, wonderful!

Sitter på jobbet och myser. Är väldigt nöjd att jag tog med datorn så att jag får lite extra underhållning nu när alla Twilight böckerna är utlästa! Skönt att kunna chatta med lite kompisar och spana runt på nätet. Behöver snart köpa mig en ny mobil, har lånat en av Niclas med högtalaren funkar inte på den och det är inte praktiskt att prata i headset hela tiden. Kanske skulle försöka ta tag i det nu i natt..

Körde min vackra kusin till balen idag. Putsade lite på Mustangen så att den blänkte fint i solen.. Får lägga ut lite bilder sen när jag kommer hem och sovit några timmar.. Hon hade lätt den finaste klänningen, så himla fin! Dessutom har hon varit utomlands och fått fin färg så hon såg ut som en liten docka, jag var såå stolt!

Nu måste jag göra lite ostmackor och varm choklad!

Sova, jobba, sova, jobba

Jaha.. Har haft öppningen på dagis idag. Det gick över förväntan, lugnt och stilla. Sen åkte alla på utflykt och jag åkte hem. Ligger i soffan med datorn på magen och tänkte försöka sova lite.. Ska köra Sarah på hennes bal ikväll, hon ska hämtas kl 4 och sen är det jobb hela natten som gäller. Därför kunde ågra timmars sömn komma väl till pass.

Var förresten och buggade igår, underbart roligt. Ska försöka komma iväg till Fröjden och bugga på onsdag, om jag orkar efter att ha jobbat både natt och dag..

Now: Sleep!

Rastlös!

Usch och fy.. Det kryper i kroppen.. Trodde att jag hade mycket att göra i veckan, men icke. Hade tänkt att träffa Niclas en sväng innan buggen men han åkte på bio så det sket sig. Nu är jag iallafall ledig en stund. Kanske ska sätta mig och knåpa ihop ett brev till min brevvän i USA, bra idé faktiskt!

Alla elever har åkt hem, kollade på Björn Gustavssons film och på Jackass, riktigt kul! Fick god mat också så de är välkomna hit fler gånger. Kommer ett gäng till på onsdag dock, men då ska jag förhoppningsvis sova efter att ha jobbat natt! :)

Vad ska man skriva då....?

Oh my..

Hela huset är invaderat, belägrat, fullproppat av pappas HR elever. Slutade jobba redan halv 12 idag och kommer hem till ett invaderat hus, härligt! De har börjat grilla i trädgården och halva klassen sitter framför projektorn i källaren och kollar på film. Rätt lugnt ändå, ska försöka hålla mig ur vägen var det tänkt..

Soft dag på jobbet också. Två av ungarna har fyllt år och då ska det ju bakas muffins för att fira. Det blev alltså muffinsbak x2 för Maddes del. Ungarna ville promt och bestämmt bara baka med mig! Ha ha.. Jag slapp ju vara ute i regnet iallafall! :)

Ikväll blir det förmodligen buggkurs. Dock har jag förbannat fullt upp i veckan så jag har planer på att skippa den och ta tag i andra viktigare saker. Men det är ju såå roligt och man missar mycket på en gång så jag måste ha en ordentlig överläggning innan beslutet fattas :)

Grillning...

Övningskörning..

Idag har jag varit ute en runda med min far och övningskört i hans mustang. Man får nämligen inte köra den om man inte har blivit godkänd som bra förare :) Ska köra min söta kusin Sarah till balen på tisdag och då är det bra att ha kört bilen ifråga någon gång tidigare. Men nu reder nog körningen ut sig!

Resten av kvällen har bestått av frossande i tacos. Mmm.. I like!

Imorgon är det dags för jobb, börjar 07.30 så det är dags att sova nu.. Sweet Dreams!

Den bjuder jag på..

Eftersom uppdateringen har varit kass så bjuder jag på en bild från förra året på High Chaparall! :)


Sjukt söt va?!

Fett kass, jag vet!

Sorry. Börjar bli en ovana att glömma bort att uppdatera. Har haft fullt upp som vanligt (alltid fullt upp!)

Helgen har iallafall varit nice. Jobbade som en dåre torsdag och fredag (både dag och natt, sov sammanlagt 3 timmar) men på fredagskvällen kopplade jag av hemma med pappa. Vi lagade lite mat och tjatade i soffan. När mamma kom hem så drog jag in till stan och spelade Guitar Hero hemma hos Niclas. Jonas och Jörgen va också där och lirade, riktigt roligt. Va rätt grym på bas efter ett tag, trummor funkade också bra. Dock va det bara Jonas som vågade testa micken, cred till dig :)

Igår kom Jonas ner från Skövde och hälsade på. Åkte till Chaparall och träffade lite kompisar på kvällen, kallt men kul! Han åkte hem för en liten stund sen så nu har jag inget att göra.. Har faktiskt varit och röstat idag, vilket jag tycker att alla borde göra! Lever man i en demokrati ska man värna om sina rättigheter! Så det så..

Förresten. Har skickat in papper till länsstyrelsen så snart får jag övningsköra med motorcykel igen. Pappa säger att jag ska köra Buell men jag tar hellre mammas HD, har lite svårt att nå ner till marken på Buellen med mina små korta ben. Men det löser sig alltid, är inte så orolig! Ska plugga lite teori också.. Suck!

Nu får det räcka för stunden. Ska jobba en del denna veckan också (ett till dag och natt pass..) men jag ska försöka uppdatera!

Helgens bravader!

Har faktiskt tagit mig i kragen och tagit en massa bilder på jeepträffen. Tänkte iallafall slänga ut några här innan jag försvinner ut i solen och läser Twilight!
Hampus och Mattias fina jeepar..Kul att kolla påj

Här har ni förresten min nya hårfärg. Tack syrran <3

RSS 2.0